Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@16:43:49 GMT

اعضای پارلمان شهری شهرهای سمنان معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۷۵۲۳

اعضای پارلمان شهری شهرهای سمنان معرفی شدند

به گزارش همشهری آنلاین، شهروندان سمنانی در ۴۸۲ شعبه شهری اخذ رأی نامزدهای مد نظر خود را برأی یک دوره چهار ساله مدیریت شهری به پارلمان شهرهای این استان فرستادند که آمار قطعی و نهایی ۱۸ شهر از ۲۰ شهر این استان تا کنون منتشر شده است.

سمنان

مهدی خراسانیان با ۹۵۸۹ رأی، مجید نظری با ۸۸۰۵ رأی، رضا صباغیان با ۵۸۶۰ رأی، علی همتی با ۵۶۶۳ رأی، حسین گل‌هاشم با ۵۵۹۲ رأی، عباس طالب بیدختی با ۵۱۰۲ رأی و حسین موسوی با ۴۸۸۲ رأی به شورأی ششم سمنان راه یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهرود

محسن احمدی با ۲۶۹۱۳ رأی، حمیده محبی با ۷۶۸۴ رأی، جواد بیطرف ۶۷۳۶ رأی، حمیدرضا قنبریان با ۵۹۷۱ رأی، سیده زهرا موسوی با ۵۶۴۶ رأی، سید احمد میرزایی با ۵۵۶۲ رأی و مهدی ترابی با ۵۵۴۹ رأی عضو اصلی شورأی دامغان شدند و محمدرضا یونسیان با ۵۰۳۵ رأی، محمد عرب‌نجفی با ۴۶۱۳ رأی، محمدعلی قاسمی با ۴۳۸۷ رأی، حمیدرضا کیقبادی با ۳۶۱۰ و حمیدرضا جلالی با ۳۵۳۳ رأی اعضای علی‌البدل این شورا شدند.

بسطام

 ناصر شمس با ۱۰۰۸ رأی، احسان احمدی با ۹۳۶ رأی، علی عباسی با ۹۳۵ رأی، محسن حسنی با ۹۱۲ رأی و علی وکیلی با ۷۳۵ رأی به عنوان اعضای اصلی و سمانه باقری ۶۶۸ رأی، جواد خدامی با ۶۴۰ رأی، حمیدرضا دباغی با ۴۹۴ رأی به عنوان اعضای علی‌البدل تعیین شدند.

بیارجمند

عالیه سادات آمیقی با ۷۴۶ رأی، جابر بخشی با ۵۳۱ رأی، سید رضا حسینی با ۵۰۵ رأی، محمدحسین احمدی با ۴۸۴ و مریم کریمی با ۴۵۴ رأی به عنوان اعضای اصلی این شهر انتخاب شدند. محمد باقری با ۴۲۳ رأی، رمضانعلی باقری با ۴۱۵ رأی و رحمت‌الله باقری با ۴۰۱ رأی نیز به عنوان اعضای علی‌البدل این شورا تعیین شدند.

رودیان

حمیدرضا عامری با ۷۸۳ رأی، محمدعلی بیاری با ۷۲۵ رأی، محمدعلی بخشی با ۵۳۱ رأی، سید محمد غفوری با ۵۱۷ رأی و علی محمدی‌خواه با ۵۰۹ رأی به عنوان اعضای اصلی شورأی اسلامی شهر رویان و سید محمد حسینی با ۴۸۸ رأی، علی‌اصغر حسن‌خانی با ۴۷۳ رأی و سید علی غفوری با ۴۶۱ رأی به عنوان اعضای علی‌البدل مشخص شدند.

کلاته‌خیج

سید جلال میری با ۱۱۷۸ رأی، عبدالله غنچه با ۸۲۲ رأی، علی محمد عرب زینلی با ۶۶۳ رأی، حسین عرب انصاری با ۶۶۰ رأی و عزیز عرب نجفی با ۵۷۴ رأی منتخب مردم کلاته‌یج برای حضور در شورای ششم شدند. جواد عجم با ۴۵۸ رأی و رضا عجم اکرامی با ۴۰۷ رأی نیز عضو علی‌البدل این شورا شدند.

مجن

حسین یارمحمدی با ۱۱۴۸ رأی، حسین رحمان‌دوست با ۸۶۷ رأی، زهرا کاظمی‌پور با ۸۱۲ رأی، علیرضا رمضانی با ۷۴۸ رأی و مسلم صحرأیی با ۶۸۸ رأی به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند. حسین سادات با ۶۰۳ رأی، عباس بابایی با ۵۷۱ رأی و علیرضا سهرابی با ۴۸۵ رأی نیز عضو علی‌البدل این شورا هستند.

دامغان

مجتبی ایمانیان با ۴۳۸۶ رأی، حجت‌الاسلام علی ملاکاظمی با ۳۹۱۴ رأی، خسرو فولادیان با ۳۵۱۰ رأی، سید محی‌الدین تقوی با ۲۹۹۷ رأی، رضا زارع‌زاده با ۲۹۴۵ رأی، علی زمانی با ۲۹۴۲ رأی و حسن قادری با ۲۷۲۲ رأی به شورای ششم دامغان راه یافتند.

شهروندان شهر دامغان مهرنوش عبدالله‌زاده با ۲۵۷۱ رأی، حسین اقبالیه با ۲۴۹۹ رأی، ناصر ابراهیمی ورکیانی با ۲۴۰۲ رأی، میلاد بخشی با ۲۳۸۰ رأی و حسن کاتبی با ۲۲۹۲ رأی را نیز به عضویت علی‌البدل شورای این شهر رساندند.

آرادان

مجید نادری‌فر با ۸۳۰  رأی، امیر رکنی با ۸۱۰ رأی، کریم عبدالهی با ۷۵۳ رأی، حسین رامه با  ۷۴۴ رأی و محسن شاه‌حسینی با ۶۷۴ رأی اعضای اصلی شورا شدند و علی مظفری با ۵۳۲ رأی، رضا شاه‌حسینی با ۴۹۲ رأی و سامان رکنی با ۳۶۲ رأی عضو علی‌البدل هستند.

سرخه

علی‌اصغر یعقوبی با ۱۹۴۷ رأی، علیرضا ادهم با ۱۲۷۵ رأی،  حسن ادهم با ۱۲۱۱ رأی، احمد داودی با ۱۱۱۲ رأی و حسین جمال با ۹۱۰ هرأی به شورای ششم سرخه راه یافتند و شهره غلامی با ۶۲۷ رأی و امیر صفا با ۶۱۱ رأی به عنوان عضو علی‌البدل معرفی شدند.

مهدیشهر

سید مرتضی متولیان با ۲۳۹۸ رأی، حبیب‌الله اقیان با ۲۱۰۱ رأی، علی‌اکبر معصومیان با ۱۹۸۰ رأی، معصومه سامعی با ۱۶۹۹ رأی و حسین عرب با ۱۵۴۸ رأی به عنوان اعضای منتخب اصلی شورأی شهر مهدیشهر معرفی شدند. لطف‌الله خاکباز با ۱۵۳۲ رأی، رضا نجاتی با ۱۴۷۵ رأی و افشین صمدیان با ۱۲۳۰ رأی نیز به عنوان منتخبان علی‌البدل شناخته شدند.

گرمسار

صفر علیزاده با ۳۲۰۱ رأی، روح‌الله مطهری‌زاده با ۳۰۸۲ رأی، فتح‌الله معینیان با ۲۷۴۰ رأی، داوود عابدینی با ۲۵۷۳ رأی و مرتضی شادکام با ۱۹۰۱ رأی اعضای اصلی شورای گرمسار شدند. حسین گلیوری با ۱۷۸۷ رأی، امین امیری با ۱۷۴۷ رأی و سمیه اوصانلوی داستانی با ۱۵۳۷ رأی نیز به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

میامی

مختار خالق‌وردی با ۱۵۰۲ رأی، عباس صائمی با ۱۲۱۷ رأی، نورالله انوری با ۱۱۵۹ رأی، محمدحسین صایمی با ۱۱۰۱ رأی و مریم حدیدی با ۱۰۳۰ به شورای ششم میامی راه یافتند. مهدی اصغری با ۹۲۸ رأی، سید کاظم موسوی با ۷۰۳ رأی و سعید منصوری با ۵۲۷ رأی نیز عضو علی‌البدل هستند.

درجزین

حسن کاشفی با ۷۰۷ رأی، علی صفائی با ۶۸۶ رأی، معصومه سعیدی با ۶۱۰ رأی، محمدحسین اسلامی با ۵۸۶ رأی , محمد نیر با ۵۶۴ رأی به عنوان عضو اصلی شورای درجزین انتخاب شدند و حسین حصاری با ۵۳۷ رأی، عباس اسلام‌پور کریمی با ۳۶۶ رأی و سید محمد نبوی با ۳۶۰ رأی به عضویت علی‌البدل شورا در آمدند.

کهن‌آباد

ذبیح‌الله دهقانی با ۳۶۳ رأی، محمد رضا دهقانی با ۳۰۴ رأی، امیر عامری با ۲۸۷ رأی، محمد قندالی با ۲۰۷ رأی و مصطفی نمک‌شناس با ۱۹۲ رأی اعضای اصلی شورای ششم این شهر شدند و زهرا قندالی با ۱۶۲ رأی، حسین کاظمی با ۱۳۴ رأی و محسن ریاضی با ۱۲۷ رأی علی‌البدل خواهند بود.

شهمیرزاد

از ۲۶۴۲ رأی ماخوذه درست در شهمیرزاد کوروش حصیرباف با ۷۰۳ رأی، عبدالخالق خاکسار با ۶۰۹ رأی، سید مهدی کاظمی با ۵۸۴ رأی، ابوطالب نجابت با ۵۷۴ رأی و یوسف رجبی با ۵۲۰ رأی به عنوان منتخبین ششمین دوره شورأی اسلامی شهر شهمیرزاد انتخاب شدند.

امیریه

محمد تیموری با ۴۴۱ رأی، ابوالفضل امیرحسینی با ۴۰۱ رأی، محمد امیراحمدی (نام پدر: صفر) با ۳۹۹ رأی، محمد امیراحمدی (نام پدر: ابوالقاسم) با ۳۴۳ رأی و ابوالفضل امیراحمدی با ۳۱۳ رأی اعضای اصلی شورای ششم شهر امیریه انتخاب شدند.

اطلاعات مربوط به نتیجه نهایی دو شهر دیباج و ایوانکی تا لحظه تنظیم این گزارش دریافت نشد.

کد خبر 608697 برچسب‌ها استان سمنان انتخابات شوراهای شهر شورای شهر شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان سمنان انتخابات شوراهای شهر شورای شهر شهر رأی به عنوان اعضای اصلی رأی اعضای اصلی شورا علی البدل این شورا اعضای علی البدل عضو علی البدل انتخاب شدند اصلی شورای راه یافتند شورای ششم رأی نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم، که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور ه اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک، رقابت‌ها دراین حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده دراین دور رقابت از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند. براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد. براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه از جمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد دراین حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد. براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱

فهرست وفاق

نام فهرست: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

شعار: انقلاب، کارآمدی و مردمی

رویکرد ویژه: عدم وحدت با هیچ جریان سیاسی / اخذ تعهدنامه انتخاباتی از افراد حاضر در فهرست

کاندیداها: احمد نادری، ابراهیم یزدی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، علی‌اصغر پورمحمدی، سید نظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست.

۲

شورای ‌وحدت

نام فهرست: شورای وحدت اصولگرایان

شعار: تحول برای زندگی بهتر

رویکرد ویژه: در اولویت قرار گرفتن بانوان

کاندیداها: سمیه گلپور چمرکوهی، ریحانه اخلاقی، سمیه رفیعی، زینب قیصری، زهره سادات لاجوردی، علی‌اصغر پورمحمدی، ابوالقاسم جراره، محمد سراج، مجتبی رحماندوست، علیرضا سلیمی، حسین صمصامی مزرعه آخوند، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سیدنظام الدین موسوی، سیدمرتضی محمودی، احمد نادری.

۳

فهرست جبهه انقلاب

نام فهرست: فهرست مشترک شورای‌ائتلاف و جبهه پایداری

شعار: ایران سربلند

رویکرد ویژه: عدم توجه صرف به وابستگی حزبی کاندیداها

کاندیداها: علیرضا سلیمی، غلامحسین رضوانی، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، زهره طبیب‌زاده، فاطمه قاسم‌پور، مجتبی زارعی، حسین صمصامی، حسین نجابت، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی‌اصغر پورمحمدی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی شریفیان، مهدی عسگری، عبدالحسین روح الامینی، سعید آجرلو.

۴

جامعه اسلامی مهندسین

نام فهرست: فهرست جامعه اسلامی مهندسین

شعار: -

رویکرد ویژه: حضور فعال در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم

کاندیداها: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره‌سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی‌مقدم، سیدنظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

۵

امنا

نام فهرست: فهرست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی

شعار: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

رویکرد ویژه: انتخاب اغلب کاندیداهای دور دوم از باقی‌مانده‌های فهرست دور نخست

کاندیداها: سیدنظام‌الدین موسوی، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، سیدمرتضی محمودی، بیژن نوباوه وطن، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان.

۶

مستقلین واعتدالگرایان

نام فهرست: فهرست جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران

شعار: -

رویکرد ویژه: معرفی کاندیداهای مشترک با بسیاری از فهرست‌های دیگر

کاندیداها: ابراهیم عزیزی، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، مهدی عسکری، حسن خجسته باقرزاده، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهروند، مجتبی زارعی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سیدنظام‌الدین موسوی، زینب قیصری، مجتبی رحماندوست، زهره‌سادات لاجوردی، احمد نادری، حسین نجابت، عیلرضا سلیمی.

آنچه باید درباره دور دوم انتخابات بدانید

روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در نهایت فهرست ۲۹۰ نفری خانه ملت در دور جدید را تکمیل خواهد کرد.

۴۵ کرسی

دراین دور تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده مجلس دوازدهم مشخص می‌شود.

۲۲ حوزه انتخابیه

در دور دوم کاندیداها در ۲۲ حوزه انتخابیه برای حضور در مجلس دوازدهم رقابت می‌کنند.

۹۰ کاندیدا

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با حضور ۹۰ کاندیدا برگزار می‌شود.

۱۵ استان

۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۵ استان کشور شاهد برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم خواهند بود.

آذربایجان‌شرقی: تبریز، آذرشهر و اسکو/ شبستر/ میانه

اردبیل: پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

اصفهان: سمیرم / لنجان

البرز: کرج، اشتهارد و فردیس

تهران: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس / ورامین، پیشوا و قرچک

خراسان‌جنوبی: بیرجند، درمیان و خوسف

خراسان رضوی: مشهد و کلات

خوزستان: آبادان / رامهرمز و رامشیر

زنجان: زنجان و طارم / خدابنده

فارس: شیراز و زرقان / مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد

لرستان: خرم‌آباد و چگنی

مازندران: قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی

همدان: ملایر

کرمانشاه: کرمانشاه

گلستان: گنبدکاووس

انتخابات الکترونیک در ۸ شهر

شورای‌نگهبان با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک در حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر موافقت کرده‌است.

کد خبر 849186 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت کشور مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • ترکیب تیم های فولاد و تراکتور
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • محمد حسین میثاقی به سیم آخر زد | همه چیز به سن و سال نیست شما بیجا می‌کنی که...