Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@11:37:43 GMT

منتخبان شورای شهر گناباد چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۹۲۳۷

منتخبان شورای شهر گناباد چه کسانی هستند؟

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار گناباد گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم شهرستان گناباد در انتخابات شورای شهر شرکت کرده و منتخبان خود را راهی شورای اسلامی شهر گناباد کردند.

حامد قربانی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در شهرستان گناباد ۶۳ هزار و ۴۹۰ نفر واجد شرایط رأی دادن بودند که از این تعداد ۴۴ هزار و ۵۲۵ نفر در اتنخابات شرکت کرده و مشارکت بیش از ۷۰ درصد را رقم زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی اظهار کرد: در حوزه شهر گناباد ۳۵ شعبه اخذ رأی داشتیم که بر مبنای پراکنش جغرافیایی و الزامات مربوط بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، امسال تعداد شعب اخذ رأی افزایش پیدا کرد.

وی گفت: در ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر گناباد، ۳۷ کاندیدا با یکدیدگر به رقابت پرداختند که از این میان آقایان مهدی صفاری شهری با ۴۶۴۴ رأی، مهران حسین‌زاده گنابادی با ۳۴۳۲ رأی، سعید فولادی با ۲۹۶۸ رأی، علی‌رضا طییی نوقابی با ۲۷۹۶ رأی و علی‌رضا موحد با کسب ۲۷۲۹ رأی به عنوان اعضای اصلی و آقای محمد صابری نوقابی با ۲۵۰۹ رأی به عنوان عضو علی‌البدل اول انتخاب شدند.

قربانی افزود: در حوزه شهر بیدخت ۱۶ نفر داوطلب داشتیم که آقایان احمد علی‌اصغری با ۶۹۱ رأی، محمد حیدری با ۵۹۰ رأی، حسین قاسم‌زاده بیدختی با ۵۶۷ رأی، حسن افکار بیدختی با ۴۷۴ رأی و مرتضی دهقانی بیدختی با ۴۵۱ رأی به عنوان اعضای اصلی به شورای اسلامی شهر بیدخت راه یافتند و آقای فرشاد میثمی نیز به عنوان عضو علی‌البدل اول انتخاب شد.

وی ادامه داد: در شهر کاخک نیز با ۵ شعبه اخذ رأی، ۱۵ داوطلب خود را در معرض آرای مردم قرار دادند که در نهایت حمید مقیمیان با کسب ۱۴۰۹ رأی، رضا مقیمی با ۸۶۵ رأی، محمد نجاریان کاخکی با ۷۲۱ رأی، محمدرضا جعفری با ۵۷۹ رأی و محمد وفایی کاخکی با ۴۸۵ رأی اعضای اصلی منتخب مردم بودند و محمد خیاط‌ کاخکی نیز عضو علی‌البدل اول شهر انتخاب شد.

قربانی اظهار کرد: یکی دیگر از حوزه‌های شهری حوزه انتخاباتی شهر روشناوند بود که در این شهر ۳ شعبه اخذ رأی داشتیم و از میان ۱۰ داوطلب حاضر در گردونه رقابت انتخابات شورای اسلامی آقایان اسماعیل کرمی با ۸۴۵ رأی، یداله شریفی روشناوند با ۷۱۹ رأی، محمد سلمانی با ۶۶۸ رأی، محسن قاسمی روشناوندی با ۶۴۵ رأی و خانم نجمه امامی روشناوند با ۶۲۲ رأی به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند و آقای یحیی شریفی نیز با کسب ۳۸۴ رأی عضو علی‌البدل اول انتخاب شد.

وی بیان کرد: در انتخابات ۲۸ مرداد ماه حدود ۲۲۰۰ نفر عوامل اجرایی، امنیتی، انتظامی، نظارتی و بازرسان با رعایت موازین بهداشتی در کنار مأموران بهداشتی کار خود را از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب به نحو احسن انجام دادند و خوشبختانه این انتخابات در جوی آرام و بدون هرگونه حاشیه و تنشی برگزار شد.

فرماندار گناباد تصریح کرد: یکی از نکات قابل‌ توجه این انتخابات، مشارکت همه‌ اقشار بود به طوری که مشارکت نسبت به انتخابات گذشته بیشتر و چشمگیرتر بود و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی از ساعات ابتدایی انتخابات و استمرار آن تا ساعات پایانی در نوع خود بی‌نظیر بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها انتخابات شورای شهر گناباد عضو علی البدل اول شورای اسلامی رأی به عنوان اعضای اصلی شهر گناباد انتخاب شد اخذ رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟