Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رشیدپور مدیریت آبفا شهرستان کرمانشاه گفت : پس از اعلام شکستگی در خط انتقالِ ۱۰ حلقه از چاه‌های میاندربند شهر کرمانشاه در ساعت ۲۰ روز جمعه ۱۴۰۰/۳/۲۸، اکیپ اجرائیات، نقلیه و عوامل پشتیبانی شرکت آب و فاضلاب استان، سریعاً در محل حاضر و پس از بررسی دقیق به منظور مهار هدر رفت آب و رفع حادثه مذکور ناچار به خارج نمودن ۱۰ حلقه چاه آب از مدار بهره برداری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : به سبب گستردگی شکستگی، همکاران ما در شرکت آبفا در ۱۵ ساعت کاری مداوم اقدام به تعمیر و تعویض یک شاخه از خط انتقال آب چاه‌های میاندربند شدند.

رشیدپور افزود: به سبب زمان طولانی عملیات و خالی شدن مخازن ذخیره، آب بسیاری از مناطق شهر کرمانشاه از جمله محله‌های شاطر آباد، شهیاد، خیابان شیرین، باغ نی، بلوار غیرتمند، حافظیه، فرهنگیان فاز یک، گلستان بلوار ظفر، نوبهار، چاله چاله، بلوار وحدت، دولت آباد، خیابان طالقانی الهیه، قلعه کهنه، ولایت فاز دو، دیزل آباد، شهرک‌های کشاورزی و علوم پزشکی، ۱۶ متری سوم، شهرک نجفی، خیابان نهم مرکزی، ۱۷ شهریور و بلوک یک کیانشهر در ساعتی از بعدازظهر امروز با افت فشار و در برخی مناطق بعضاً با قطعی آب مواجه شدند.

مدیر آبفا شهرستان کرمانشاه ضمن پوزش از همشهریان گرامی افزود: با توجه به حساسیت و اهمیت این خط انتقال در تامین آب بخشی وسیعی از شهر، از شهروندان واقع در مناطق مذکور خواهشمند است صرفه جویی را در اولویت قرار داده و با اجتناب از مصارف غیر ضروری همکاری لازم را با پرسنل شرکت آب و فاضلاب داشته و همکاران ما را در خدمت رسانی مطلوب یاری نمایند.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب آب شرب قطع آب قطعی آب خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۹۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • سیلاب در خیابان‌های شیراز و غافلگیری مردم + فیلم
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد
  • وزش باد شدید به تاسیسات آب ایلام آسیب زد
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم