Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمی‌شود قانون را معطل کرد و باید اجرا شود. در گام‌های ابتدایی، ناهماهنگی‌ها و مشکلاتی نشان داده می‌شود که در ادامه راه حل خواهد شد. گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ غلامرضا مرحباء، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با بازارنیوز پیرامون چالش بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان امور مالیاتی درباره معرفی و عدم معرفی واحد‌های مسکونی خالی شناسایی شده توسط سامانه املاک و اسکان، اظهار کرد: عدم هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی پسندیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو دستگاه سازمان امور مالیاتی و وزارت راه و شهرسازی، هر دو دولتی هستند. یا وزارت راه اطلاعات را تحویل داده یا خیر و سازمان امور مالیاتی هم یا اطلاعات را گرفته یا خیر؛ این تناقضی که به وجود آمده باید به صورت دقیق بررسی شود و ما در مجلس در قامت نظارتی خود، این را پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: نمی‌شود قانون را معطل کرد و باید اجرا شود. در گام‌های ابتدایی، ناهماهنگی‌ها و مشکلاتی نشان داده می‌شود که در ادامه راه حل خواهد شد. من برای آینده این طرح نگران نیستم، اما این تناقضات مورد قبول نیست. باید این مشکلات هرچه سریعتر مرتفع شده و اطلاعات به دست سازمان امور مالیاتی برسد و آن‌ها قانون رذا اجرا کنند.

مرحباء ادامه داد: هدف ما از ابتدا برای اجرای این طرح، درآمدزایی برای دولت نبود. این طرح را برای بهبود بازار مسکن تصویب کردیم تا مردم، چه شخصیت‌های حقیقی و چه حقوقی، تشویق شوند واحد‌های مسکونی خالی را به بازار تزریق کنند تا قیمت مسکن هم در بخش اجاره و هم در بخش خرید کنترل شود. در راستای همین هدف هم کار‌های لازم را انجام خواهیم داد و در آینده کوتاه مدت کار انجام خواهد شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره عدم آشنایی مردم با سامانه املاک و اسکان و عدم اطلاع آن‌ها از ضرورت ثبت اطلاعات مسکونی در این سامانه، تصریح کرد: این کار مجلس نیست که سامانه را تبلیغ یا معرفی کند. متولیان اجرایی این قانون و متصدیان سامانه باید املاک و اسکان را بهتر به مردم معرفی کنند و سازوکار‌هایی را پیشبینی کنند که همه موظف باشند به این سامانه‌ها مراجعه کنند و اطلاعات خود را در آن ثبت کنند. این ناهماهنگی که وجود دارد، عامل اصلی مشکلات است و پیگیری می‌کنیم که دولت به عنوان مجری قانون، به وظایف ذاتی خود عمل کند.

وی افزود: زمان زیادی نداریم و باید سعی کنیم که تا جابه جایی دولت، گام‌های مفیدی برای اجرای این قانون در دولت آقای روحانی انجام شود. باید به این نکته توجه کرد که قانون برای همه دولت هاست و دولت آینده هم باید آن را بپذیرد.

پایان پیام// برچسب ها: غلامرضا مرحباء ، دولت ، املاک و اسکان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OSL

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: غلامرضا مرحباء دولت املاک و اسکان سازمان امور مالیاتی املاک و اسکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد