Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن قدردانی از اقدامات توسعه ای ایمیدرو در توسعه صنعت گوهرسنگ ها، اعلام کرد: سند توسعه صنعت گوهرسنگ ها و برنامه های عملیاتی و اصلاحات و الزامات مورد نیاز آن که توسط ایمیدرو تهیه شده، تصویب و وارد فاز اجرایی می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، علیرضا رزم حسینی که در جلسه راهبری توسعه صنعت گوهرسنگ ها سخن می گفت، افزود: در حوزه گوهرسنگ‌ها و جواهرات در مراحل ابتدایی برنامه ها قرار داریم و توسعه در زمینه استخراج، آموزش و فرآوری باید در دستور کار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر توسعه اکتشافات در این صنعت، گفت: مناطق کویری استان های یزد، کرمان و سمنان دارای ظرفیت های قابل توجهی در حوزه سنگ های قیمتی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه بخش خصوصی باید محور اجرای برنامه های اکتشافی باشد و دولت نقش تسهیل گر داشته باشد، عنوان کرد: توسعه اکتشافات با مشارکت بخش خصوصی، در شمار برنامه ها قرار دارد.

رزم حسینی با اشاره به ظرفیت های این صنعت در ایجاد اشتغال فراگیر، گفت: اختصاص 500 میلیارد تومان اعتبار از محل "طرح تام" برای توسعه صنعت گوهرسنگ ها مورد توجه وزارتخانه است.

وی ادامه داد: کارگاه های کوچک دارای ظرفیت های قابل توجه برای تحقق اهداف صنعت گوهرسنگ ها است.

رزم حسینی ادامه داد: در حوزه مجوزها برای کارگاه‌های کوچک باید تسهیلگری صورت بگیرد و فعالیت در زمینه گوهر سنگ ها دارای شناسنامه و به صورت استاندارد تعریف شده باشد.

وی تاکید کرد: ایجاد ارزش افزوده در تولید جواهرات، مورد توجه مسئولان اجرایی و فعالان این بخش قرار بگیرد.

در این جلسه وجیه الله جعفری رئیس هیات عامل ایمیدرو، محمد آقاجانلو معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو و محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران ، رسولیان معاون وزیر و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی، احد نژاد عضو ایرانی انجمن جهانی سیبجو و کشتی آرای حضور داشتند و به بیان اقدامات انجام شده و برنامه ای آتی در توسعه صنعت گوهرسنگ ها پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد توسعه صنعت گوهرسنگ ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا بهروزی با اشاره به‌ضرورت ثبت شناسه یکتا توسط اصناف، اظهار کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی فقط تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال فرصت دارند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کرده و مجوزهای خود را الکترونیکی کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه، تبدیل به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا شوند.

وی گفت: فعالان اقتصادی که نام آنها در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه، فاقد مجوز تلقی خواهد شد و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

بهروزی با اشاره به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، تصریح کرد: صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به نشانی اینترنتی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۷۳۲ فقره مجوز قدیمی کسب‌وکار در شهرستان وجود دارد که باید به شناسه یکتا تبدیل شود، افزود: تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه امسال تعداد یک هزار و ۸۱۰ فقره پروانه کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده که برابر ۱۶ درصد کل دارندگان پروانه کسب در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه فرایند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی بسیار آسان، رایگان و غیرحضوری نیز امکان‌پذیر است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد شامل شماره‌سریال کارت ملی، شناسه صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir ، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

بهروزی تصریح کرد: در این زمینه جلسه پیگیری شناسه یکتا با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، رئیس اتاق اصناف و تمامی رؤسای و مدیران اجرایی اتحادیه‌های صنفی در محل اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب برگزار شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی جهت ثبت و تبدیل مجوزها همه‌روزه پای‌کار بوده و دارندگان پروانه کسب‌های قدیمی می‌توانند در صورت نیاز با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری راهنمایی‌های لازم را اخذ و با جدیت تمام دراسرع‌وقت نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب