Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام قطبی گفت: مضجع شریف حضرت معصومه(س) خیمه گاهی برای تبیین معارف دینی است، تمام مراجع شیعه تکیه به این خیمه گاه زدند و زیرسایه برکت این بزرگ بانوی اسلام به تبیین و استنباط معارف اسلامی پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، وبینار استانی دهه کرامت 1400 (عصرگاه شنبه 29 خرداد) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین «محمد قطبی» رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با موضوع «کریمه اهل بیت(س)، اسوه دختران تمدن ساز، ملجأ گره گشایی» توسط ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد(فهما) استان اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام قطبی با بیان اینکه در میان بانوان بزرگ جهان اسلام برخی درخشندگی بسیار بالایی دارند، افزود: یکی از شخصیت‌هایی که امروز جهان تشیع و جهان اسلام در پیشگاه او سر تعظیم فرود می‌آورد و از خیر و برکت فراوان بهره می‌برد بانوی بزرگ فاطمه معصومه(س) است.

 

وی ادامه داد: حضرت معصومه(س) از باب ولایت پذیری و تبعیت از برادر بزرگوار خود حضرت علی بن موسی الرضا(ع) که به ایران و خطه طوس هجرت کرده بودند حرکت کرده و مسیر طولانی و سختی را برای پیوستن به برادر عزیز خود طی کردند که این مهم حکایت از ولایت پذیری آن امام دارد.

 

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: در تاریخ بشریت برخی شخصیت‌ها از باب ولایت مداری تمام وجود خود را فدا کردند، بی بی دو عالم فاطمه زهرا(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س) سه بانوی بزرگی بودند که برای اسلام تاریخ ساز و تمدن ساز بودند.

 

وی گفت: امروز همه دنیا چشم بر شیعیان دوخته و شیعیان هم بر معارفه حقه‌ای که توسط مراجع بزرگ شیعه از اسلام به دست می‌آید و ارائه می‌شود چشم دوختند.

 

حجت الاسلام و المسلمین قطبی افزود: مراجع نیز زیر سایه کریمه اهل بیت بی بی دو عالم فاطمه معصومه و در کنار مضجع شریف این بزرگوار خیمه زدند و درس‌های اصلی معرفت شناسی، خداشناسی و استناد فقه، احکام و تکالیف را از آیات و روایات در سایه برکت حضرت معصومه(س) قرار دادند.

 

وی با بیان اینکه در واقع با برکت و خیری که حضرت معصومه(س) به وجود آورد و فضایی که در کنار مضجع شریف این بزرگ بانو به وجود آمده است، تمدن بشری با قرائت شیعی و علوی در حال به وجود آمدن است، افزود: تمدنی که از جهان و هستی براساس معارف حقه خوانش دارد و ولایت انسان و معصومان را در امتداد ولایت خداوند می‌آورد و امامت را سرچشمه‌ای برای هدایت بشر می‌آیند.

 

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه در کنار حرم شریف حضرت معصومه (س) مراجع عظیم الشان افتخار تبیین و ترویج علوم دینی را پیدا کرده اند، اظهار داشت: از جمله این مراجع امام خمینی(ره) بوده است که این مرد بزرگ تاریخ ساز و تمدن ساز بود و آینده حرکت جهان تشیع را به گونه‌ دیگری رقم زد.

 

حجت الاسلام قطبی اظهار داشت: جمهوری اسلامی، ولایت فقیه، حکومت دینی و خوانشی ممتاز، روشن فکرانه و دین مدارانه و در عین حال به روز برای هدایت بشر به وجود آورد تا جامعه اسلامی هم متکی بر آرا و توان مردم از باب جمهوریت باشد و هم مورد تایید و تنفیذ دین از باب اسلامیت باشد.

 

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: آغاز و امتداد حرکت از قم صورت گرفت و به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری قم مادر انقلاب اسلامی است، مادر یعنی مبدا پیدایش یک واقعه و رویداد است.

 

وی اضافه کرد: همچنین به تعبیر دیگر مقام معظم رهبری، امتداد انقلاب هم باید در قم و با نگاه دین، تبیین معارف دینی، استنباط احکام و استقلال کلام اسلامی و عقاید شیعه شکل بگیرد تا جهان را به درجه بالا در عالم هستی و تمدن ایرانی اسلامی برساند.

 

پایان پیام/129

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت ۱۴۰۰ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برنامه های دهه کرامت شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت ستاد بزرگداشت دهه کرامت شورای هماهنگی جشن های دهه کرامت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان حجت الاسلام قطبی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان اصفهان جشن های دهه کرامت دهه کرامت حضرت معصومه س حجت الاسلام مضجع شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • وداع با پیکر ۲ شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود