Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از شهریورماه سال جاری با حضور ۱۲ تیم و در دو گروه ۶ تیمی آغاز می‌شود. تیم ملی فوتبال ایران در این مرحله حضور خواهد داشت و ۱۰ تیرماه با قرعه کشی حریفان خود را می‌شناسد.

طبق اعلام سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در تمامی ۶۰ بازی مرحله نهایی انتخابی جام‌ جهانی در منطقه آسیا، از سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این موضوع برای برخی ابهام ایجاد شد که شاید ایران نتواند به دلیل نداشتن سیستم VAR میزبان مرحله نهایی مسابقات باشد، در حالی که چنین نیست.

نداشتن VAR در مسابقات داخلی در ایران دلیلی بر عدم اعطای میزبانی نخواهد بود چرا که این سیستم در مسابقات تحت نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا توسط یک شرکت بریتانیایی به نام Hawk Eye اجرایی می‌شود. حتی در قطر که فدراسیون فوتبال این کشور برای تمام مسابقات داخلی از VAR بهره می‌برد، برای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از این امکانات استفاده نمی‌شد به این دلیل که AFC از تجهیزات و پرسنل این شرکت بریتانیایی استفاده کرد و آنها با تمام تجهیزات خود راهی قطر شدند.

بنابراین نبود سیستم VAR در ایران، دلیلی بر عدم اعطای میزبانی به ایران نخواهد بود، چرا که این تجهیزات توسط شرکت بریتانیایی تامین و اجرا می‌شود اما این مسئله به گونه‌ای دیگر می‌تواند میزبانی ایران را بگیرد.

با توجه به تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ایران وضع شده، اتباع اروپایی و‌ آمریکایی نمی‌توانند برای مسافرت‌های کاری به ایران بیمه شوند و‌ همچنین تجهیزات کاری را با خود به ایران بیاورند و از ایران به کشورشان بازگردانند. یعنی در صورت میزبانی ایران، شرکت بریتانیایی Hawk Eye نمی‌تواند به ایران سفر کند و این مشکلی برای اجرای سیستم VAR خواهد بود. مشکلی که مشمول اسپانسرهای مسابقات هم می‌شود، مگر اینکه تا زمان شروع مسابقات تحریم‌های ظالمانه علیه ایران برداشته شود.

در واقع VAR دلیلی بر عدم اعطای میزبانی به ایران نیست و اگر مشکلات تحریمی و کرونا از اعطای میزبانی به ایران جلوگیری نکند، شرکت Hawk Eye مانند سایر کشورها این تکنولوژی را در ورزشگاه‌های ایران نیز اجرایی می‌کند.

در زیر تصاویر مربوط به تجهیزات VAR در ورزشگاه‌های قطر هنگام برگزاری دیدارهای لیگ قهرمانان آسیا که شرکت Hawk Eye متصدی آن بوده را می‌بینید:

این موضوع یکی از چالش‌های ما برای میزبانی مسابقات مرحله بعدی خواهد بود، اما هنوز مشخص نیست که مرحله بعدی مسابقات به چه صورت برگزار می‌شود. آیا بازی‌ها به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد یا سیستم متمرکز اجرایی می‌شود. فیفا و AFC هنوز در این باره موضع رسمی خود را اعلام نکرده‌اند، اما فدراسیون فوتبال باید در این زمینه پیگیری‌های لازم را داشته باشد تا باز هم تصمیمی علیه فوتبال ایران و به سود رقبایش گرفته نشود. حالا که فدراسیون فوتبال از حدود ۴ ماه قبل بر سر کار بوده، می‌تواند مسئله را به خوبی دنبال کند و مانند مرحله قبلی مسابقات نداشتن وقت را نمی‌توان دلیل موجهی دانست.

شنیده‌ها حاکی از آن است که کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد سیستم برگزاری متمرکز بازی‌ها را در دستور کار قرار دهد. از ۱۲ تیم حاضر در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲، سوریه و عراق همچنان از میزبانی بازی‌های خانگی خود محروم هستند و دولت‌های استرالیا و چین هم در دوران همه‌گیری کرونا اجازه ورود هیچ فردی به داخل کشورشان را بدون گذراندن قرنطینه نمی‌دهند. مسئله‌ای که باعث خروج بازی‌های مرحله قبلی از این دو کشور شد. به همین دلیل گفته می‌شود احتمال برگزاری متمرکز این مرحله از مسابقات زیاد است اما اینکه میزبان کدام کشور باشد هم اهمیت زیادی دارد.

 

 

پربیننده ترین تحقیر رونالدو تفریحات لاکچری آزمون و قایدی در دبی پای یک مربی ایرانی هم به نیمکت تیم ملی باز شد + عکس یاغی جنجالی در تمرین استقلال + عکس موردی که بازگشت کی روش را منتفی می کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: میزبانی میزبانی به ایران شرکت بریتانیایی اعطای میزبانی مرحله نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تایلند خواهد رفت.

تایلند پیش از این در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ میزبانی این بازی‌ها را برعهده داشت که در سال ۲۰۰۰ در دیدار رده بندی موفق شد با نتیجه ۸ بر ۶ ژاپن را شکست دهد و به عنوان سوم دست پیدا کند.

در سال ۲۰۰۸ تایلند توانست به دیدار نهایی راه پیدا کند اما با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب ایران شد و به مقام دوم رسید. تایلندی‌ها علاوه بر سال ۲۰۰۸، یک بار هم در سال ۲۰۱۲ توانستند به فینال آسیا برسند که برابر ژاپن با نتیجه ۶ بر یک مغلوب شدند و باز هم عنوان دومی را کسب کردند.

۹ تقابل ایران و تایلند در ادوار مختلف

تیم ملی تایلند تاکنون ۹ بار در جام ملت‌های فوتسال آسیا به مصاف ایران رفته است که ۷ برد برای ایران، یک برد برای تایلند و یک تساوی به ثبت رسیده است. نتایج دیدارهای این دو تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

جام ملت‌های ۲۰۲۲ مرحله نیمه نهایی: ۵ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۸ مرحله یک چهارم نهایی: ۹ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۲: مرحله نیمه نهایی: ۵ بر ۴ به سود تایلند
جام ملت‌های ۲۰۰۸ دیدار نهایی: ۴ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۶ مرحله گروهی: ۶ بر ۴ به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۵ مرحله گروهی تساوی ۳ به ۳
جام ملت‌های ۲۰۰۴ مرحله نیمه نهایی :۶ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۰ مرحله نیمه نهایی: ۸ بر ۲ به سود ایران
جام ملت‌های ۱۹۹۹ مرحله گروهی: ۱۰ بر یک به سود ایران

ایران و تایلند نزدیک‌تر از همیشه

در دوره جاری جام ملت‌های آسیا تیم‌های ایران و تایلند آمار بسیار نزدیکی داشته‌اند که عملکردشان تاحدی برابر است. با این تفاوت که تیم ملی ایران نشان داده است که در نیمه‌های دوم تیمی به مراتب خطرناک‌تر از نیمه‌های اول است و این آمار هم با توجه به نتایج کسب شده و هم در مقایسه با گل‌هایی که رد و بدل شده قابل مشاهده است.

تایلند:
۴ برد و یک تساوی برابر تاجیکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر چین، میانمار و ویتنام) یک تساوی (برابر عراق) و یک شکست (برابر تاجیکستان)
۳ برد در نیمه دوم (برابر تاجیکستان، عراق و میانمار) یک تساوی (برابر ویتنام) و یک شکست (برابر چین)
تیم ملی تایلند ۱۶ گل زده ۷ گل خورده ثبت کرده است.
۷ گل زده نیمه اول و ۹ گل زده نیمه دوم
۳ گل خورده در نیمه اول و ۴ گل خورده در نیمه دوم

ایران:
۴ برد و یک تساوی برابر ازبکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر افغانستان، کویت و قرقیزستان) و ۲ شکست (برابر بحرین و ازبکستان)
۵ برد در نیمه دوم
تیم ملی ایران ۲۱ گل زده و ۸ گل خورده ثبت کرده است.
۸ گل زده در نیمه اول و ۱۳ گل زده نیمه دوم
۵ گل خورده نیمه اول و ۳ گل خورده نیمه دوم

کد خبر 6089483

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد
  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران
  • تاریخ برگزاری مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال