Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین-معصومه حق جو: از آنجا که مهم‌ترین نهاد هر جامعه خانواده است و فلسفه وجودی موسسه‌ دارالاکرام در ارتباط با تحصیل دانش‌آموزان است، این موسسه به تازگی بر آن شده تا با اجرای طرح «صدای مشاور» ضمن شناسایی خانواده‌های مددجو از طریق مددکاران و برآورده کردن نیازهای روانی و عاطفی دانش‌آموزان، آنها را در مسیر بهبود تحصیلی و آموزشی حمایت و از بروز افت تحصیلی در آنها پیشگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول مددکاری اجتماعی موسسه دارالاکرام، «ایرج اسدی‌آرا» در این رابطه می‌گوید: با افزایش خدمات مددکاری،  خوشبختانه این ظرفیت به وجود آمده است که مددکاران اجتماعی مجموعه بتوانند خدمات مشاوره را نیز به اعضای موسسه‌ ارائه دهند. 

وی با بیان اینکه در سطح کشور کمتر موسسه‌ای یافت می‌شود که چنین وسعتی را در حوزه‌ی خدمات مددکاری داشته باشد، افزود: این یکی از نقاط قوت موسسه است و باید از مسئولین موسسه تشکر کرد  که به موضوع مددکاری اجتماعی تاکنون اهمیت داده‌اند و در کنار خدمات مددکاری به ارائه‌ی خدمات مشاوره نیز تاکید کرده‌اند تا موسسه بتواند در کنار مددکاری، کمک‌حال مددجویان و دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها نیز باشد.

اسدی‌آرا با توضیح اینکه خیلی از خانواده‌ها گرفتاری‌های خاصی دارند که رفع آنها در حوزه‌ی کار مشاوره قرار می‌گیرد و باید کارشناسان مشاوره در این زمینه‌ها ارائه‌ی خدمت کنند، با ابراز خوشحالی از راه‌اندازی خط صدای مشاور در این موسسه خبر داد.

مسئول مددکاری اجتماعی موسسه دارالاکرام در ادامه گفت: همزمان با دهم خرداد سال جاری، خط مشاوره موسسه راه‌اندازی شد و فاطمه بوجاری روانشناس بالینی در موسسه، مسئولیت این بخش را به عهده گرفتند.

وی اظهار امیدواری کرد که با راه‌اندازی خط صدای مشاور، دانش‌آموزان و مادران آنها که مشکلاتی دارند ضمن تماس با شماره‌ی مرکز صدای مشاور موسسه بتوانند مسائل خود را مطرح و کمک‌های لازم را دریافت کنند و موسسه نیز بتواند با همکاری و هماهنگی، گوشه‌ای از مشکلات جامعه‌ی هدف خود را برطرف کند؛ چراکه مددجویان دارالاکرام صرفا دانش‌آموزان نیستند و دانش‌آموز را نباید بدون خانواده فرض کرد. مددکاران اجتماعی باید مددکار خانواده نیز باشند. نگاه باید خانواده‌محور باشد نه دانش‌آموز محور. در صورت داشتن یک مادر آرام بهتر می‌شود یک دانش‌آموز را در مسیر تحصیل هدایت کرد.

هدایت دانش‌آموزان را در مسیر بهبود روانی و رشد تحصیلی 

مسئول خط صدای مشاور این موسسه، «فاطمه بوجاری»، روانشناس بالینی، نیز در این باره گفت: در واقع، استراتژی اصلی دارالاکرام ارائه بورسیه‌ی تحصیلی به همراه نظارت‌های مستمر بر پیشرفت دانش‌آموزان بر اساس شاخص‌های علمی است و ما تلاش می‌کنیم هیچ کودکی به علت فقر یا شرایط نابسامان از آموزش محروم نماند؛ در نتیجه ارائه‌ی خدمات مشاوره از اقدامات بسیار ضروریست؛ به همین دلیل ما با مدیریت این موضوع دانش‌آموز را در مسیر بهبودی و رشد تحصیلی هدایت می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به ارائه‌ یک سال و نیم خدمات مشاوره به بچه‌های دارالاکرام به این نتیجه رسیدیم که بچه‌های عضو بسیار آسیب‌دیده هستند و غالبا دچار افسردگی، اضطراب و سابقه‌های اختلال شخصیت هستند و حتی گاهی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند؛ آسیب‌هایی که روی تحصیل بچه‌ها و نیز خانواده‌های ایشان بسیار تاثیر منفی می‌گذارد و ادامه‌ تحصیل بچه‌ها را در مقاطع بالاتر و حتی برقراری ارتباط با پیرامونشان را دچار مشکل می‌سازد. حداقل کاری که می‌شود برای این بچه‌ها کرد این است که آنها را راهنمایی کنیم تا در مواقعی که واقعا کسی نیست تا به آنها کمک کند، حرف آنها را بشنویم و یک راهنمایی کوچک ارائه دهیم. همین که این بچه‌ها بتوانند نیاز و درخواست خود را به زبان بیاورند و درک شوند، بسیار کمک‌کننده خواهد بود تا بتوانند راه خود را پیدا کنند.

حفظ آرامش و تمرکز روی تحصیل، نیاز مهم دانش‌آموزان

روانشناس بالینی موسسه دارالاکرام با اشاره به اینکه چون اعضای دارالاکرام در خانواده‌های باثبات زندگی نمی‌کنند، میزان آسیب‌پذیری‌شان نیز بیشتر است، افزود: در این خانواده‌ها گاهی پیش می‌آید که مادران به علت فوت همسر یا طلاق مجبورند ماه‌ها سر کار بروند در نتیجه به علت عدم حضور مادر در منزل، میزان اضطراب فرزندان نیز بسیار بالاست و به همین نسبت شاهد آسیب‌های مختلف در این خانواده‌ها هستیم؛ چرا که خود مادران در این خانواده‌ها دچار اضطراب و افسردگی‌های بسیار زیاد هستند. آنچه ما شاهد هستیم این است که خشونت و پرخاشگری مادران در رفتار فرزندان هم تکرار می‌شود. در نتیجه بچه‌ها در این خانواده‌ها به علت تجربه‌ی فقدان‌های متعدد آسیب می‌بینند و دچار افت تحصیلی می‌شوند.

فاطمه بوجاری در پایان گفت: دانش آموزی که حرفش را به مددکار می‌گوید یعنی زجر می‌کشد و نیاز به کمک دارد. امیدواریم با امکان به وجود آمده در موسسه در حد توان خود بتوانیم راهنمایی کنیم و در مواقع لزوم به روانشناس و روانپزشک ارجاع دهیم و تا حد امکان مشکل را حل کنیم. با توجه به شرایط اقتصادی به وجود آمده و مشکلات زیاد با ارائه‌ی خدمات صدای مشاور می‌توانیم به بچه‌ها کمک کنیم تا بتوانند تصمیم‌گیری کنند و روی درسشان تمرکز داشته باشند. تمام نیاز یک کودک و نوجوان حفظ آرامش و تمرکز روی تحصیل است.

کد خبر 608586 برچسب‌ها موسسه خیریه منطقه ۶ افت تحصیلی دانش آموز روانشناسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسسه خیریه منطقه ۶ افت تحصیلی دانش آموز روانشناسی خانواده ها موسسه دارالاکرام خدمات مشاوره دانش آموزان صدای مشاور راه اندازی دانش آموز ی خدمات ارائه ی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در نشست راه‌اندازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره در بندر خرمشهر گفت:بندر خرمشهر آمادگی کامل برای برقراری خط مسافری دریایی از خرمشهر به بصره و برعکس را در سریع ترین زمان ممکن دارد.

وجود نظام تعرفه‌ای مناسب، جذاب و شفاف برای بازاریابی و ترغیب تردد مسافران از طریق تردد دریا با اعطای تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه حقوق و عوارض شناور‌های مسافری ایرانی و خارجی از امکانات قابل توجه موجود در بندر خرمشهر است.

او از تدوین یک بسته پیشنهادی برای ارائه به طرف عراقی با هدف ایجاد رونق این خط مسافربری خبر داد.

او با اشاره به تاکید مدیران ارشد ۲ کشور ایران و عراق در نشست هفته گذشته و تاکید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امید است خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره و برعکس به صورت آزمایشی در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی شود تا با شناسایی مشکلات و چالش‌ها، مقدمات برای تردد گسترده زائران در ایام اربعین حسینی فراهم شود.

بنا بر اظهارات عسکری بندر خرمشهر در عرصه‌های ایمنی و حفاظت ناوگان، تجسس دریایی، یدک‌کشی، مقابله با آلودگی دریایی، حضور در مواقع اضطرار برای جست‌وجو و نجات، پشتیبانی از حوادث، ارائه خدمات پزشکی به مسافران به صورت آنلاین و دیگر موارد موردنیاز توانایی همکاری و همراهی با طرف عراقی را دارد. 

 بندر خرمشهر یکی از بنادر یازده‌گانه ایران با ۲۳۰ هکتار و به عنوان سومین بندر صادراتی غیر نفتی کشور به شمار می‌رود، دارای یک ترمینال مسافری دریایی به نام خلیج فارس با ۶ هزار متر مربع مساحت و ۲ پست اسکله است که روزانه می‌تواند به ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر خدمات‌دهی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز