Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، رویداد بزرگ «سکوی پرتاب یزد» اول بهمن ۱۳۹۹ با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، پارک علم و فناوری استان یزد، صندوق نو آوری و شکوفایی و مجموعه ۱۰۰ استارت آپ برگزار شد.

این رویداد که با عناوین مختلف در استان های کشور برگزار می شد، اینبار در استان یزد با بیش از ۴۰ میلیارد تومان مجموع ارزش سرمایه‌گذاری موافقت شده، رکورد کشور را شکست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون اما بعد از گذشت حدود پنج ماه از این رویداد، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در خصوص میزان موفقیت سرمایه گذاری های این رویداد با اشاره به اعلام آمادگی ۲۹۶ طرح در ابتدای این رویداد، گفت: به دلیل خام بودن بسیاری از این طرح ها و یا کامل نبودن مدارک، رتبه بندی آن ها انجام شده و نهایتاً ۵۸ طرح برای ارائه در حضور داوران در رویداد انتخاب شدند.

محمد سپهر از پذیرش اولیه ۳۶ طرح توسط داوران رویداد خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲ طرح به دلایل مختلف از جمله پیدا کردن سرمایه گذار دیگر یا نداشتن رضایت از مفاد قرارداد مشارکت، انصراف دادند.

سپهر افزود: شش نفر از صاحبان طرح های پذیرفته شده نیز ترجیح دادند مبلغ مصوب را در قالب تسهیلات دریافت کنند و ۱۰ طرح هم در حال تکمیل مدارک خود برای عقد قرارداد هستند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد به انعقاد قرارداد سرمایه گذاری با هشت طرح برگزیده رویداد سکوی پرتاب یزد اشاره کرد و گفت: مبلغ سرمایه گذاری شده در این طرح ها، ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی در ادامه از تصور اشتباه بعضی افراد از این رویداد سخن گفت و تصریح کرد: این تصور که تمام طرح های پذیرفته شده در این رویداد به سرمایه گذاری منجر می شوند اشتباه است و در واقع کارشناسان و داوران این رویداد تایید کردند که این طرح‌ها  و شرکت ها قابل سرمایه گذاری هستند اما بعد از آن باید توافقاتی با شرکت ها از جمله میزان سهام واگذاری، قیمت سهام ها، نحوه مشارکت و ... انجام بگیرد.

سپهر افزود: این موضوع محل اختلاف در اکثر شرکت‌ها بوده که با بعضی از آنها به توافق رسیدیم و با بعضی دیگر به توافق نرسیدیم. بنابراین بخش عمده ای از فرآیند مشارکت بعد از رویداد انجام می شود و خیلی طبیعی است که برخی از این طرح‌ها منجر به سرمایه گذاری نشود.

وی به رکورد میزان سرمایه گذاری رویداد سکوی پرتاب یزد در کشور اشاره کرد و گفت: در مورد پذیرش اولیه همچنان در کشور اول هستیم و در همین میزان ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان که تا کنون سرمایه‌گذاری انجام شده است از عدد اولیه طرح‌های پذیرفته شده استان های دیگر بالاتر هستیم.

سپهر برگزاری این رویداد را یک موفقیت بزرگ در استان دانست و گفت:  این رویداد به دلایل متعدد از جمله ارائه تعداد بالایی از طرح های خلاقانه و ایجاد شور و نشاط در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان بسیار ارزشمند بود.

وی افزود: بعد از اتمام رویداد نیز بیش از ۵۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق پژوهش و فناوری ارائه شد که پس از بررسی، سرمایه گذاری روی تعدادی از آن ها صورت گرفت.

سپهر یکی از کارهای اصلی صندوق پژوهش و فناوری استان یزد را سرمایه گذاری روی طرح های فناورانه دانست و گفت: این کار همچنان ادامه دارد و رویداد سکوی پرتاب وسیله ای برای معرفی این خدمت به عموم جامعه بود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه این هدف محقق شده و در حالی که سالانه حدود ۳۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه می شد، بعد از این رویداد و با گذشت حدود ۵ ماه از آن، ۵۵ طرح جدید برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه شده که این امر نشان دهنده رونق بحث سرمایه گذاری در استان یزد است.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری یزد فناوری پژوهش استارتاپ سکوی پرتاب محمد سپهر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد سکوی پرتاب یزد سرمایه گذاری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال

پانصد و هفتاد پنجمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذیربط استانی و مدیران عامل بانک‌ها با هدف رفع مشکلات و چالش‎ها بازگشت و احیا واحد‌هایی تولیدی به چرخه فعالیت در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این نشست گفت: این نشست در راستای اهتمام در وضعیت موجود واحد‌های فعال، کمک به تسریع، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام تولیدی، توسعه سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذار، افزایش ظرفیت تولید کیفی و اشتغال پایدار تشکیل و موضوعات ۲۰ بنگاه اقتصادی در خصوص ترخیص ۹۰ درصدی کالا، تعیین تکلیف بدهی و... با زمینه فعالیت انواع شمش فولادی، تولید انواع البسه بیمارستانی، انواع ورق و کارتن، پیمانکار طرح‌های عمرانی (پروژه ساختمانی) بررسی و با ارائه راهکار‌های قانونی نیز تصمیمات لازم اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به بررسی مشکلات تعداد ۱۶ بنگاه اقتصادی در کمیته تخصصی تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و حل و فصل مسائل تعداد ۴ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی گفت: با توجه به رویکرد دولت درجهت حمایت از تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی و رفع موانع تولیدکنندگان لذا تشکیل جلسات، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای پیگیری مطالبات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در رفع مشکلات دارد که در اداره صمت و مجموعه اقتصادی استان با همه توان و ظرفیت برای حمایت از تولید و اشتغال تلاش می‌شود.

او با تاکید براینکه رفع مشکلات و موانع تولید سرمایه‌گذاران مهم‌ترین هدف و ماهیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است، افزود: با توجه به اختیارات گسترده کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و مصوبات این کارگروه در تحقق شعار سال بسیار راهگشاست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری