Web Analytics Made Easy - Statcounter

 لوال فافانا امام مسجد شهر کوتونو در کشور آفریقایی بنین در گفتگو با تقریب با بیان اینکه کاربرد واژه اتحاد از جنبه های مختلفی قابل بحث است، گفت: وحدت در بعد اجتماعی خود به صورت پیوند میان حکومت ها و ملتها و افزایش مناسبات سياســى و اجتماعــى مشخص می شود و وحدت اقتصادى هم در ارتباطات و ظرفیت های اقتصادى بين چند كشور به راحتی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لوال فافانا در ادامه اظهار داشت: ویژگی مشترك همه جنبه های مختلف واژه وحدت به هم پیوستگی و درهم تنيدگى وجوه مختلف مى باشــد، به شکلی که یک کل واحد تلقى مى شود. این در حالی است که واژه اتحاد از منظر اسلام، بــه معنی همگرایی و هم دلی مسلمانان است كه زیر سایه ارزش های الهی دین اسلام كه وظیفه اش ايجاد نزدیکی بين قلوب مسلمانان مى باشــد، به دست آمده است. اصول مشترک این  دين وجه مشترك ميان تمام كسانى است كه آن را به عنوان قاعده زندگى خود پذيرفته اند و از احكام آن پیروی می کنند و از طریق آن همه تعصبات و ملی گرایی ها و منافع سیاسی را کنار می گذارند و فقط از خدا پیروی می کنند.

او در ادامه با بیان اینکه اتحاد اسلامی بر اساس ویژگی های افراد مسلمان بنا شده است، افزود: وحدت اسلامی در تلاش برای عمیق کردن ارتباط ميان هريك از افراد امت اسلامى با ديگر افــراد است. اين تفاوت ميان اتحاد اســلامى با ديگر وحدت هاست زیرا ديگر وحدتها براساس منافع مادى و سیاسی شكل گرفته اند اما اتحاد مسلمانان ابعاد مادى و معنوى را با همدیگر مورد توجه قرار داده است.

لوال فافانا در ادامه افزود: تلاش کسانی که به دنبال تقریب مذاهب اسلامی هستند در این چارچوب جریان دارد که عقول نخبگان و علما و همچنين رهبران ديني را كه مــورد توجه ويژه مردم اند، به ســوي یکی شدن متوجه كنند و آنان را برای همگرایی ترغیب ســازند. وقتي طرفين دريافتند كه مبانی دینی و اعتقادی شان یکی و بر اساس قرآن و سنت است و هردو طرف هم راه اجتهاد را دنبال می کنند، تفاهم ميان دو طرف ايجاد خواهد شــد، بــدون اينكه اين كار موجب تقليد و پيروي يك طرف از طرف ديگر شود.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین شریعتی مجری و کارشناس رسانه ملی با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روزها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم‌آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که به ابعاد فرهنگی توجه شود و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

وی افزود: البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم‌شدن فرزندآوری در کشور شده اما بی تأثیر هم نیست.

شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعارهای مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند، اما در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند. این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم.

وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دولت باید موانع فرزندآوری را رفع کند

همچنین وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال، با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آنها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید. بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که با وجود نداشتن مشکل مالی تمایل به ازدواج و داشتن فرزند ندارند. اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

کد خبر 6097872

دیگر خبرها

  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است