Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو محرز در گفت‌وگو با آنا در خصوص خودداری برخی بیماران قلبی از تزریق واکسن کرونا گفت: برخی از بیماران قلبی و عروقی از بابت دریافت واکسن‌های کووید-۱۹ نگران هستند و از تزریق آن خودداری می‌کنند. این نگرانی به خاطر آن است که گفته شده بود واکسن‌های کرونا لخته‌های خونی ایجاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه شایعاتی که در خصوص واکسن کرونا در برخی شبکه‌های مجازی منتشر می‌شود غیرموثق بوده و هیچ سندیتی ندارند، اظهار کرد: ایجاد لخته خون در هر یک نفر از یک میلیون نفر آن هم در برخی از واکسن‌ها ایجاد می‌شود و آنقدر شدید نیست که نگرانی به بار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا بیان کرد: به بیماران قلبی و عروقی پیشنهاد می‌شود حتی اگر این عارضه محتمل است واکسن دریافت کنند، چرا که ابتلا به کرونا ممکن است سبب مرگ آن‌ها شود و آن‌ها جزء افراد دارای بیماری زمینه‌ای تلقی می‌شوند حال آنکه لخته‌های خونی با توجه به داروهایی که آن‌ها استفاده می‌کنند تبعات خاصی نخواهد داشت.

وی ضمن بیان اینکه اغراق آمیز بیان کردن تبعات واکسیناسیون توسط برخی افراد هیچ نفعی برای جامعه ندارد، اشاره کرد: این واکسن‌هایی که ما استفاده می‌کنیم و از ویروس ضعیف شده تولید شده‌اند، عارضه لخته خونی ندارد و این عارضه در واکسن‌های دیگر هم جدی نیست.

محرز ضمن تاکید بر این که بیمار قلبی و عروقی‌های‌ ریسک محسوب می‌شود، گفت: یک بیمار قلبی و عروقی نباید مبتلا به عفونت شود و نباید به عوارض نادر واکسن‌ها که منابع بی‌اطلاع متبادر می‌کنند گوش دهند.

منبع: الف

کلیدواژه: بیماران قلبی قلبی و عروقی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور