Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: بازار لوازم‌خانگی به‌صورت کلی افزایش قیمت نداشته است ولی شرکت‌به‌شرکت یک سری محصولات جدید ارائه‌شده که درخواست تعیین قیمت کرده‌اند. عباس هاشمی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت بازار لوازم‌خانگی و مشکلات این بازار گفت: بازار لوازم‌خانگی به‌صورت کلی افزایش قیمت نداشته است، ولی شرکت‌به‌شرکت یک سری محصولات جدید ارائه‌شده که درخواست تعیین قیمت کرده‌اند و محصولات جدید را به سازمان حمایت معرفی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دبیر انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: افزایش قیمت بخشی مربوط به محصولات جدید است که باید تعیین قیمت شود و بخشی نیز زیر ۱۰ درصد تولیدکننده درخواست افزایش قیمت داشته است که آن را به سازمان حمایت منعکس کردیم، ولی درخواست افزایش قیمت چشمگیری نداشته‌ایم.   وی افزود: آمار تولید لوازم‌خانگی در سایت بهین‌یاب سازمان وزارت صمت ثبت می‌شود و رسماً تمام واحدها آمار تولید را در این سایت وارد می‌کنند.   هاشمی مشکل اصلی بازار لوازم‌خانگی را قاچاق اعلام کرد و گفت:  اگر بخواهیم رتبه‌بندی کنیم، مشکل اول لوازم‌خانگی کشور قاچاق و نبود سیاست ثابت است. به این صورت که واحدها از این‌که سیاست‌ها به چه شکل خواهد بود مطمئن شوند و یا این‌که آیا در بخش واردات اجزا و قطعات شرایط ثابت خواهد بود؟! در تأمین مواد اولیه داخلی از پتروشیمی و ورق فولادی اطمینان خاطر داشته باشند مخصوصاً در مواد پتروشیمی که لوازم‌خانگی کوچک بیشتر مواد پتروشیمی مصرف دارند.   دبیر انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: تولیدکننده لوازم‌خانگی با اطمینان نمی‌تواند قرارداد صادراتی منعقد کند و خیلی از سفارشات را بی‌تفاوت و بی‌انگیزه از کنارش می‌گذرد، زیرا عدم اطمینان از تأمین مواد اولیه یک معضلی است که نمی‌توانند پیش‌بینی کنند یک ماه دیگر پتروشیمی میزانی را که نیاز دارند به آن‌ها تحویل می‌دهد یا خیر.   هاشمی اظهار داشت: بحث دیگر مربوط به قیمت‌های مواد اولیه، مخصوصاً پتروشیمی است با توجه به این‌که تحویل مواد اولیه به تولیدکننده همیشه پایین‌تر از میزان نیاز است بنا براین تولیدکننده مجبور می‌شود ۵۰ الی ۶۰ درصد مواد اولیه را از بازار آزاد تأمین کند که قیمت‌ها در بازار آزاد  ثبات ندارد.   وی بیان کرد: تولیدکننده باید یک قرارداد صادراتی یک ساله ببندد و زیر بار تعهد برود بنابراین قاچاق و عدم اطمینان از استمرار تأمین مواد اولیه دو معضل بزرگ صنعت لوازم‌خانگی است.     بیشتر بخوانید: تحقق رشد تولید و رفع موانع در صنعت لوازم خانگی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی لوازم خانگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی لوازم خانگی محصولات جدید افزایش قیمت لوازم خانگی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی

شعبان سعید وزیر توسعه صنایع و تجارت تانزانیا در جریان بازدید از یکی از کارخانه‌های بزرگ تولید لوازم خانگی کشور در شهرک صنعتی محمودآباد قم گفت: برای من خیلی جالب بود که مجموعه‌ای با چنین ظرفیت توانسته محصولات متنوعی از انواع لوازم خانگی را به صورت وسیع تولید کند.

او افزود: با توجه به اینکه این مجموعه توانسته به دانش فنی تولید لوازم خانگی با کیفیت و تنوع بالا دست یابد ما بسیار علاقمندیم از تجارب و این توانمندی‌ها در کشورمان استفاده کنیم.

وزیر توسعه صنایع و تجارت تآنزانیا نیاز کشور‌های آفریقایی را به این گونه محصولات بسیار زیاد دانست و یادآور شد: باید تلاش کنیم روابط تجاری و اقتصادی را با تولید کنندگان ایرانی افزایش دهیم.

او افزود: به طور ویژه محصولات این شرکت مورد توجه ما قرار گرفته و ما از مدیران این کارخانه خواسته‌ایم که در تانزانیا حضوری فعال داشته باشند تا محصولات ایرانی بیش از پیش در بازار‌های آفریقایی وارد شود.

قائم مقام این واحد صنعتی هم گفت: به برکت نظام اسلامی و اقدامات دولت سیزدهم ظرفیت‌های خوبی پیش روی تولید کنند ایرانی قرار گرفته و این آمادگی وجود دارد که سالانه یک میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی را به کشور‌های آفریقایی صادر کنیم.

اسحاقی یادآورشد: تانزانیا می‌تواند پل ارتباطی بین جمهوری اسلامی ایران و آفریقا باشد که در گام نخست صادرات محصول و در گام بعدی انتقال دانش فنی را انجام دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال