Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به افتتاح نمایشگاه خارجی در سلیمانیه عراق طی امسال با حضور یک ساله شرکت‌های دانش‌ بنیان در آن، گفت: صندوق نوآوری ۹۰ درصد هزینه حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در پاویون نمایشگاه‌ها را تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تقبل می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مرضیه شاوردی در رویداد «یکشنبه‌های صادراتی پذیرش هیات تجاری و فناوری در حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی، آرایشی، بهداشتی و موادشوینده از کشور عراق» با اشاره به بازارهای صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان بیان‌ کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای اینکه بتوانند ورود موفقی به بازارهای صادراتی داشته باشند، باید از زیرساخت‌های مشخص، توان ‌مالی، بازاریابی و مدیریتی برخوردار باشند و همچنین ویژگی‌های فنی محصول نیز باید در سطحی باشد که بتوانند در بازارها رقابت کنند  که ما در صندوق نوآوری کمک می‌کنیم تا این توانمندی‌ها توسعه یابد و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز به سوی شرکت‌های صادراتی پیش روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه در مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از نمایشگاه‌های دائمی‌خارجی، گفت: بیش از ۱۴۰ نمایشگاه دائمی ‌خارجی در سال ۱۴۰۰ در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله فناوری اطلاعات، ساختمان، صنایع غذایی و معدنی تحت حمایت صندوق قرار گرفته‌اند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: سال ۹۸ مبلغ ۹/۳ میلیارد تومان و در سال ۹۹ نیز ۸/۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های خارجی پرداخت کردیم. حمایت صندوق در این حوزه به دو صورت حضور شرکت‌ها در پاویون است که صندوق ۹۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان را به شرکت‌ها پرداخت می‌کند. در حالت دوم نیز شرکت‌ها می‌توانند به صورت مستقل در نمایشگاه حاضر شوند که در این حالت شرکت‌های دانش‌بنیان خودشان غرفه‌سازی کرده و صندوق تا ۷۰ درصد هزینه‌ها را به آنها پرداخت می‌کند. 

افتتاح دفتر سلیمانیه و افغانستان بزودی

شاوردی در ادامه اظهارکرد: دلیل حضور در نمایشگاه‌های دائمی‌ خارجی که صندوق نوآوری به منظور توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان از آن حمایت می‌کند، این است که شرکت‌ها بتوانند در بازارهای هدف صادراتی به مدت یک سال محصول خود را به نمایش درآورند و خدمات بازاریابی و برگزاری جلسات B۲B را از بازارهای مسیر ورود به آن کشور هموار کنند و صادرات را توسعه دهند. در حال حاضر دفاتر فعالی در چین، آذربایجان، باکو، عراق، بغداد و ارمنستان و ایروان داریم که به زودی دفتر سلیمانیه نیز افتتاح خواهد شد و امیدواریم دفتر افغانستان را هم در آینده‌ای نزدیک افتتاح کنیم.

وی از افتتاح نمایشگاه خارجی در سلیمانیه عراق طی سال جاری با حضور یک ساله شرکت‌های دانش‌ بنیان در آن خبر داد و افزود: صندوق نوآوری همچنین از حضور مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های ایران در اربیل، نمایشگاه دارویی در کردستان عراق، نمایشگاه تجهیزات پزشکی در نجف و نمایشگاه‌های کشاورزی در بغداد حمایت می‌کند. 

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین به الزامات و استانداردهای محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در بازارهای جهانی اشاره کرد و گفت: محصولات دانش بنیان برای اینکه بتوانند ورود موفق به بازارهای صادراتی داشته باشند، باید الزامات و استانداردهای این بازارها را رعایت کنند که در این زمینه، صندوق نوآوری به اخذ استانداردها و تاییدیه‌های صادراتی به شرکت‌ها کمک می‌کند.


شرکت‌های دانش بنیان تفکر صادراتی داشته باشند

در ادامه این رویداد نیز مهندس سید آصف مهدوی، دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو گفت: اگر  بخواهیم به عراق صادرات داشته باشیم، باید شرکت‌های دانش بنیان به این کشور تردد داشته باشند و دفتر تجاری تشکیل دهند؛ در غیر این صورت ورود ما به عراق مختل می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخصه‌های صادراتی نیاز به تقویت دارد، بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان باید تفکر صادراتی داشته باشند و نگاهشان فقط به بازار داخل نباشد. برای برخورداری از جهش تولید در کشور، باید صادرات داشته باشیم؛ چرا که بازار داخل ما محدود است و نباید صرفا به آن بسنده کنیم. 

دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: بیشترین تلاش ما در عراق در حوزه دارو بوده است؛ بر این اساس تاکنون درحدود ۴۰ قلم دارو در عراق به ثبت رسانده‌ایم و در حوزه تجهیزات پزشکی نیز فقط دو مورد را داریم که در مرحله تولید قرار دارند.

مهدوی با اشاره به اینکه عراق، سوریه و کشورهای اوراسیا از جمله کشورهایی هستند که از بازار محصولات حوزه سلامت خوبی برخوردارند، گفت: گردش مالی بازارهای دارو و تجهیزات‌پزشکی در عراق حدود ۵ میلیارد دلار است که سهم ایران از این رقم نزدیک صفر است. 

وی با اشاره به ارائه خدمات خوب صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان، بیان ‌کرد: با توجه به اینکه رقبای سرسختی از کشورهای ترکیه، عربستان و اردن داریم که یارانه خوبی هم به شرکت‌های خود پرداخت می‌کنند، از صندوق نوآوری درخواست داریم که در صورت امکان بودجه‌ای را برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در مناقصات بین‌المللی اختصاص دهد تا شاهد رشد خوبی در بازارهای صادراتی باشیم. 

به نقل از روابط ‌عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، حاضران در جلسه سوالات خود را مطرح کردند و دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو به طور آنلاین به آنها پاسخ داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان صادراتی داشته باشند بازارهای صادراتی تجهیزات پزشکی حضور شرکت ها نمایشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور