Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به افتتاح نمایشگاه خارجی در سلیمانیه عراق طی امسال با حضور یک ساله شرکت‌های دانش‌ بنیان در آن، گفت: صندوق نوآوری ۹۰ درصد هزینه حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در پاویون نمایشگاه‌ها را تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تقبل می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مرضیه شاوردی در رویداد «یکشنبه‌های صادراتی پذیرش هیات تجاری و فناوری در حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی، آرایشی، بهداشتی و موادشوینده از کشور عراق» با اشاره به بازارهای صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان بیان‌ کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای اینکه بتوانند ورود موفقی به بازارهای صادراتی داشته باشند، باید از زیرساخت‌های مشخص، توان ‌مالی، بازاریابی و مدیریتی برخوردار باشند و همچنین ویژگی‌های فنی محصول نیز باید در سطحی باشد که بتوانند در بازارها رقابت کنند  که ما در صندوق نوآوری کمک می‌کنیم تا این توانمندی‌ها توسعه یابد و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز به سوی شرکت‌های صادراتی پیش روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه در مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از نمایشگاه‌های دائمی‌خارجی، گفت: بیش از ۱۴۰ نمایشگاه دائمی ‌خارجی در سال ۱۴۰۰ در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله فناوری اطلاعات، ساختمان، صنایع غذایی و معدنی تحت حمایت صندوق قرار گرفته‌اند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: سال ۹۸ مبلغ ۹/۳ میلیارد تومان و در سال ۹۹ نیز ۸/۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های خارجی پرداخت کردیم. حمایت صندوق در این حوزه به دو صورت حضور شرکت‌ها در پاویون است که صندوق ۹۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان را به شرکت‌ها پرداخت می‌کند. در حالت دوم نیز شرکت‌ها می‌توانند به صورت مستقل در نمایشگاه حاضر شوند که در این حالت شرکت‌های دانش‌بنیان خودشان غرفه‌سازی کرده و صندوق تا ۷۰ درصد هزینه‌ها را به آنها پرداخت می‌کند. 

افتتاح دفتر سلیمانیه و افغانستان بزودی

شاوردی در ادامه اظهارکرد: دلیل حضور در نمایشگاه‌های دائمی‌ خارجی که صندوق نوآوری به منظور توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان از آن حمایت می‌کند، این است که شرکت‌ها بتوانند در بازارهای هدف صادراتی به مدت یک سال محصول خود را به نمایش درآورند و خدمات بازاریابی و برگزاری جلسات B۲B را از بازارهای مسیر ورود به آن کشور هموار کنند و صادرات را توسعه دهند. در حال حاضر دفاتر فعالی در چین، آذربایجان، باکو، عراق، بغداد و ارمنستان و ایروان داریم که به زودی دفتر سلیمانیه نیز افتتاح خواهد شد و امیدواریم دفتر افغانستان را هم در آینده‌ای نزدیک افتتاح کنیم.

وی از افتتاح نمایشگاه خارجی در سلیمانیه عراق طی سال جاری با حضور یک ساله شرکت‌های دانش‌ بنیان در آن خبر داد و افزود: صندوق نوآوری همچنین از حضور مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های ایران در اربیل، نمایشگاه دارویی در کردستان عراق، نمایشگاه تجهیزات پزشکی در نجف و نمایشگاه‌های کشاورزی در بغداد حمایت می‌کند. 

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین به الزامات و استانداردهای محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در بازارهای جهانی اشاره کرد و گفت: محصولات دانش بنیان برای اینکه بتوانند ورود موفق به بازارهای صادراتی داشته باشند، باید الزامات و استانداردهای این بازارها را رعایت کنند که در این زمینه، صندوق نوآوری به اخذ استانداردها و تاییدیه‌های صادراتی به شرکت‌ها کمک می‌کند.


شرکت‌های دانش بنیان تفکر صادراتی داشته باشند

در ادامه این رویداد نیز مهندس سید آصف مهدوی، دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو گفت: اگر  بخواهیم به عراق صادرات داشته باشیم، باید شرکت‌های دانش بنیان به این کشور تردد داشته باشند و دفتر تجاری تشکیل دهند؛ در غیر این صورت ورود ما به عراق مختل می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخصه‌های صادراتی نیاز به تقویت دارد، بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان باید تفکر صادراتی داشته باشند و نگاهشان فقط به بازار داخل نباشد. برای برخورداری از جهش تولید در کشور، باید صادرات داشته باشیم؛ چرا که بازار داخل ما محدود است و نباید صرفا به آن بسنده کنیم. 

دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: بیشترین تلاش ما در عراق در حوزه دارو بوده است؛ بر این اساس تاکنون درحدود ۴۰ قلم دارو در عراق به ثبت رسانده‌ایم و در حوزه تجهیزات پزشکی نیز فقط دو مورد را داریم که در مرحله تولید قرار دارند.

مهدوی با اشاره به اینکه عراق، سوریه و کشورهای اوراسیا از جمله کشورهایی هستند که از بازار محصولات حوزه سلامت خوبی برخوردارند، گفت: گردش مالی بازارهای دارو و تجهیزات‌پزشکی در عراق حدود ۵ میلیارد دلار است که سهم ایران از این رقم نزدیک صفر است. 

وی با اشاره به ارائه خدمات خوب صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان، بیان ‌کرد: با توجه به اینکه رقبای سرسختی از کشورهای ترکیه، عربستان و اردن داریم که یارانه خوبی هم به شرکت‌های خود پرداخت می‌کنند، از صندوق نوآوری درخواست داریم که در صورت امکان بودجه‌ای را برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در مناقصات بین‌المللی اختصاص دهد تا شاهد رشد خوبی در بازارهای صادراتی باشیم. 

به نقل از روابط ‌عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، حاضران در جلسه سوالات خود را مطرح کردند و دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات کالاهای سلامت محور سازمان غذا و دارو به طور آنلاین به آنها پاسخ داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان صادراتی داشته باشند بازارهای صادراتی تجهیزات پزشکی حضور شرکت ها نمایشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»