Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین اقدمی اظهار داشت: از اواخر سال ۹۷ و اوایل ۹۸ سامانه‌ای تحت عنوان سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی راه اندازی گردید که تمامی نهاده‌های وارد شده از مبادی ورودی پس از ترخیص از مبادی ورودی کشور در این سامانه بارگذاری می‌شود و به نسبت جمعیت دامی استان‌ها سهمیه استان‌ها مشخص می‌گردد و بین دامداران و تشکل‌های مربوطه توزیع می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این در راستای سیاست وزارت جهادکشاورزی مبنی بر ترویج استفاده از کنسانتره در جهت افزایش راندمان و بهره وری تولید، تلاش می‌گردد مصرف کنسانتره در استان در راستای افزایش راندمان تولید و بهره وری توسعه یابد با توجه به سنتی بودن اکثر دامداری‌های استان و عدم امکان تهیه جیره بالانس شده مطلوب که حاوی افزودنی‌هایی مانند مکمل‌ها، ویتامین‌ها و آنزیم‌ها باشد در این دامداری‌ها، کنسانتره می‌تواند به عنوان غذای آماده مطلوب اثرات خود را در افزایش تولید این واحدها نشان دهد.

اقدمی با اشاره به اینکه در حال حاضر برای واحدهای شیری صنعتی و نیمه صنعتی به ازای هر رأس دام هویت گذاری، ماهانه نهاده خام شامل سویا، ذرت و یا جو شارژ می‌گردد گفت: از تاریخ دو سال قبل که بحث هویت گذاری برای دستیابی به اطلاعات دقیقی از جمعیت آمار دامی و جلوگیری از قاچاق دام از طرف مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی کشور درسطح کشور و استان به شدت پیگیری می‌شود، تلاش می‌گردد نهاده‌های دامی براساس هویت گذاری تحویل داده شود و بیش از ۸۰ درصد از جمعیت دامی استان تحت پوشش قرار گرفته است دامداران پس از متولد شدن دام یا خرید دام جدیدی که هویت گذاری نشده است به تشکل مربوطه مراجعه می‌نماید این تشکل اقدام به هویت گذاری دام‌های جدید و درج آن در سامانه مربوطه می‌کند و بر اساس آمار درج شده در سامانه نهاده تحویل دامداران می‌گردد.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی در باب تولید شیر دارای مازاد است و شیر تولیدی در قالب شیر خام یا محصولات لبنی به دیگر استان‌ها عرضه می‌گردد اما در تولید گوشت کمبودهایی وجود دارد که البته در بحث تولید گوشت مرتبط با دام سبک مازاد وجود دارد و این مازاد به ویژه تولیدات عشایر از استان خارج می‌شود اما در باب گوشت مربوط با دام سنگین وارد کننده می‌باشد.

اقدمی واردات یا صادرات دام یا محصولات دامی را منوط به اقتضای زمان دانسته و تصریح کرد: اگر در تأمین علوفه یا نهاده‌های دامی مشکلی وجود داشته باشد یا مشکل افزایش کشتار پیش آید درخواست واردات صورت می‌گردد و در برخی موارد سیاست‌های اجرایی اقتضا می‌نماید صادرات دام ممنوع گردد خرید تضمینی دام تولیدی مازاد نیز در مواقع لازم از طریق شرکت پشتیبانی دام صورت می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: قیمت مصوب شیر طبق آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور ۴ هزار و ۵۰۰ تومان در درب دامداری می‌باشد که باید دارای مشخصه‌های خاصی از جمله دارا بودن میزان خاصی از چربی، پروتئین و بار میکروبی باشد در صورتی که فاکتورهای مدنظر از استانداردهای تعیین شده کمتر باشد قیمت کاهش یافته و در صورت بالا بودن با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد.

وی مشکل موجود در ارتباط با قیمت مصوب کشوری را قیمت حمل دانست و گفت: باید براساس پتانسیل منطقه و شرایط جغرافیایی و آب و هوایی و مسافتی که هر استان با مبادی دارد رنج قیمت ارائه گردد.

اقدمی گفت: در مورد گوشت قیمت مصوبی موجود نیست و دلایل مختلفی در این امر دخیل است تولید گوشت بسته به میزان علوفه منطقه، آب و هوا و شرایط بارندگی و دوری و نزدیکی آن و ظرفیت تولید دام خود واحد می‌تواند متغیر باشد لذا قیمت مصوبی در این مورد وجود ندارد.

کد خبر 5240343

منبع: مهر

کلیدواژه: علوفه جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی کشت فراسرزمینی انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا عکس استانها شورای شهر کرمانشاه انتخابات رای گیری گرگان سیدابراهیم رئیسی انتخابات شورای شهر و روستا بوشهر ایلام نتایج شمارش آرا هویت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر گزارش مرکز آمار، جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون راس برآورد شده که ۱۸ میلیون راس آن آماده کشتار است، درحالیکه سال های گذشته ۷ تا ۷.۵ میلیون راس بود.

 به گفته او، با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، قیمت روند کاهشی به خود گرفته است.

پوریان متوسط قیمت هر کیلو دام زنده را ۲۱۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو لاشه گوساله و گوسفند ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزارتومان است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: طی ماه‌های اخیر با افزایش جمعیت دامی و رشد توزیع دام زنده در مراکز عرضه، قیمت گوشت قرمز روند کاهشی به خود می گیرد که می تواند با گوشت وارداتی قابل رقابت باشد.

به گفته او، با توجه به افزایش جمعیت دام زنده کشور نسبت به سال گذشته و گرم شدن هوا نگهداری جمعیت دامی مازاد داخلی برای دامداران و دامپروران نگران کننده شده است.

پوریان گفت: با توجه به اشباع بازار، رایزنی‌هایی با وزارت جهاد کشاورزی در راستای خرید حمایتی دام‌توسط پشتیبانی لمور دام و صادرات دام در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد