Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصریکشنبه  دفتر این نماینده، محمدصالح جوکار در دیدار با مدیران و معاونان سازمان جهاد کشاورزی یزد تاکید کرد: وقتی مردم به ویژه جوانان نیاز به مسکن دارند و ما هم به عنوان سیاستگذار یا دولت اقدامی برای تامین زمین مورد نیاز آنها نکنیم طبیعی است  از اراضی زراعی و باغی  استفاده و بعد هم جریمه را پرداخت می کنند و موضوع به از بین رفتن باغ ها ختم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: بسیاری از مشکلاتی که ما امروز با آن در این حوزه ها روبرو هستیم چالش هایی است که مربوط به دستگاه‌ های دولتی است باید این موضع حتما بررسی و رفع شود.

 وی با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) افزود: یکی از ابتکارهای امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی برای فراهم کردن مشارکت مردم در امور کشور، صدور فرمان تشکیل برخی نهادها و دستگاه‌هاست .

وی در این مورد به تشکیل بنیاد مسکن، جهاد سازندگی، سپاه ،بسیج و کمیته امداد اشاره کرد و گفت:: امام امت به مسایل اجتماعی نگاه عمیقی داشت و جهاد سازندگی هم نه به عنوان یک ساختار یا اداره تنظیم شد بلکه بیشتر تفکر و روحیه جهادی مدنظر ایشان بود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضرت امام‌ (ره) به دنبال این بودند که همه مدیران در کشور روحیه جهادی داشته باشند، تصریح کرد: بیشتر کارهای عمرانی و آبادانی که در روستاها انجام شد،  در زیرسایه و چتر جهاد سازندگی بود به ویژه اینکه در دفاع مقدس هم جهاد سازندگی خدمات بسیار ارزنده ای برای کمک به جبهه ها انجام داد.

جوکار با بیان اینکه انتظار می‌رفت با ادغام جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی بخش اداری وزارتخانه در تفکر و روحیه جهادی هضم شود و این روحیه غلبه پیدا می کرد اما چنین چیزی در عمل مشاهده نشد.

رییس مجمع نمایندگان استان یزد تصریح کرد: تا زمانی که روحیه جهادی در بدنه وزارت جهاد کشاورزی نهفته باشد موفقیت حاصل می شود اما اگر تبدیل به اداره معمولی شد ، اصلا کارایی به دنبال ندارد.

وی به گزارش ارایه شده در این نشست اشاره کرد و با بیان اینکه یکی از مسایل مطرح شده مربوط به مشکلات در قوانین و آیین‌نامه‌هاست، افزود: در ابتدای فعالیت مجلس یازدهم نامه ای به تمام اداره ها و نهادهای استان یزد ارسال کرد که در صورت وجود مشکلی در قوانین و آیین نامه ها این موضوع اعلام شود.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اصولا در بحث قانون گذاری یا دولت باید لایحه بیاورد که کمتر چنین کاری رخ می دهد یا طرح را نمایندگان ارایه کنند و با توجه به آشنایی مدیران اداره ها با قوانین و ضعف های آن، می تواند بهترین پیشنهاد دهندگان برای اصلاح قوانین باشند.

جوکار با انتقاد از برخی مدیران و دستگاه‌ها که مشکلات پیش‌روی خود را بیان نکردند، گفت: چرا شما مشکلاتی که در کار می بینید مطرح نمی کنید، همین مشکلات را اگر با راهکار مناسب برای رفع آن اعلام کنید قطعا به مجلس ارایه می شود تا نسبت به رفع  مشکل اقدام شود.

رئیس مجمع نمایندگان یزد در مجلس یازدهم در ارتباط با مسایل کلان استان در حوزه آب هم گفت: در استان واقعا با مشکل جدی آب روبرو هستیم و میزان پایین رفتن سطح آب‌های زیرزمینی و کمبود آب حتی در حوزه شرب بسیار بحرانی  است.

.این نماینده استان یزد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از سالی که خط اول انتقال آب به یزد اجرا شد تاکنون حتی یک مترمکعب آب به ذخایر آبی استان اضافه نشده است، تصریح کرد:  سال ۹۱ خط دوم انتقال آب به پیمانکار ارایه و شروع به کار کرد ولی در ۱۰ سال گذشته از ۴۳۰ کیلومتر، تنها ۷۰ کیلومتر آن اجرا شد. 

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس افزود: اگر در آینده هم این خطی که الان ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز دارد اجرا کنیم می‌توان تنها آب شرب مورد نیاز مردم را با وارد کردن ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب به استان تامین کرد.

جوکار،  انتقال آب خلیج فارس به یزد را صرفا برای چند ساعت و با حجم ۲۵۰ لیتر در ثانیه دانست و گفت: این خط تنها برای مدت زمان کمی فعالیت کرد و پس از آن قطع شد و قطعا استان هایی که خط لوله آب یزد از آنها عبور می کند تا زمانی که آب مورد نیازشان تامین نشود اجازه انتقال آب به یزد را نمی دهند کما اینکه در خط اول هم دیدیم که چقدر به آن تعرض و خسارت صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: فناوری های جدید در ارتباط با آبیاری موجود است که باید در استان بیشتر از آنها استفاده شود نه اینکه تنها در شعار و صحبت از آن حرف زده شود ولی برای تامین و اجرای آن در استان کاری نکنیم؛ در این زمینه باید یارانه مورد نیاز به کشاورزان برای اجرای این نوع آبیاری تامین و پرداخت شود

از مجموع ۱۷۳ هزار هکتار اراضی قابل کشت یزد به دلیل تداوم خشکسالی و تغییر الگوی کاشت و کشت گیاهان کم آبخواه هم اکنون ۱۱۳ هزار و ۷۶۰  هکتار آن زیرکشت قرار دارد که ۳۲ هزار و ۶۶۹ هکتار ( ۲۹ درصد) به کشت محصولات زراعی و بقیه به باغی و گلخانه ای اختصاص دارد که ۱۱۷ هزار و۸۰۰ کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان فعال هستند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی تغییر کاربری اراضی جوکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی تغییر کاربری اراضی جوکار جهاد سازندگی روحیه جهادی انتقال آب مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین در یاسوج برای طرح ملی مسکن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • تامین زمین در یاسوج برای طرح ملی مسکن
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان