Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@22:15:50 GMT

درخواست از «مرکل» برای محاکمه سران رژیم بحرین

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۲۹۰۶

درخواست از «مرکل» برای محاکمه سران رژیم بحرین

سیاستمداران آلمانی خواستار محاکمه سران رژیم آل خلیفه به دلیل تشدید سرکوب معترضان شدند.

به گزارش مشرق، همزمان با فراخوان چندین مسئول بین المللی مبنی بر ضرورت اتخاذ مواضع قاطعانه دولت‌های غربی در قبال رژیم آل خلیفه در بحرین، برخی از شخصیت‌های سیاسی و حقوقدانان آلمانی نیز در نامه‌ای شدید اللحن از "آنگلا مرکل" صدر اعظم این کشور خواستند که مواضعی قاطعانه علیه مقامات بحرین به دلیل کارنامه بدشان در زمینه حقوق بشر اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اعدام جوان شیعه عربستانی اقدامی وحشیانه و غیرانسانی است

"فرانک هاینریش" نماینده برجسته پارلمان آلمان از حزب دموکرات مسیحی (حزب حاکم) که ریاست کمیته حقوق بشر پارلمان این کشور را نیز بر عهده دارد بر ضرورت محاکمه سلمان بن حمد بن عیسی آل خلیفه ولیعهد و نخست‌وزیر بحرین تاکید کرد. او همچنین خواستار مجازات چندین مقام بحرینی دیگر شد.

به گزارش القدس العربی، هاینریش در نامه‌ای خطاب به "هایکو ماس" وزیر خارجه آلمان ضمن ابراز نگرانی از بحرانی شدن وضعیت حقوق بشر در بحرین اکید کرد که رژیم آل خلیفه سرکوب فعالان را از سال ۲۰۱۱ میلادی تشدید کرده است.

این نامه دربرگیرنده اطلاعاتی دقیق از شکنجه شدن معارضان سیاسی، شرایط بد بازداشت شدگان، شلوغی بیش از حد زندان‌ها و اهمال پزشکی در این زندان‌ها است.

شخصیت‌های سیاسی آلمان نیز در نامه‌ای خطاب به دولت مرکل خواستار آزادی زندانیان سیاسی در بحرین و لغو مجازات اعدام در این کشور شده و بر ضرورت ورود گزارشگر ویژه شکنجه سازمان ملل به منامه تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: مرکز حقوق بشر بحرین: آل خلیفه به سرکوب سیاسی ادامه می‌دهد

این تحرکات در حالی صورت می گیرد که وضعیت شماری از بازداشت شدگان و زندانیان سیاسی در بحرین پیچیده شده و سرکوب معارضان از سوی رژیم آل خلیفه شدت گرفته است.

اخیرا نیز تیم تحقیق سازمان ملل در زمینه بازداشت اجباری از بازداشت نوجوان بحرینی به نام "کمیل جمعه منصور سلمان حسن"  که فرزند یکی از فعالان و زندانیان سیاسی سابق این کشور است انتقاد کرد.

همچنین یک نهاد حقوقی وابسته به سازمان ملل متحد خواستار آزادی فعالانی شد که در بحرین به اعدام محکوم شده اند.

بحرین از سال ۲۰۱۱ درگیر موج بیداری اسلامی است. مردم این کشور برای مقابله با اقدامات مستبدانه و وابسته آل خلیفه دست به اعتراض زدند اما نتیجه این روند دستگیری، زندان، شکنجه و اعدام برای آزادی خواهانی بود که همچنان در صحنه نبرد حضور دارند.

رژیم آل خلیفه تلاش دارد به پشتوانه نظامیان عربستان و حمایت غرب هرگونه مخالفت را از بین ببرد تا بتواند در عصر نظام های مردم سالاری و حاکمیت ملت‌ها، ساختار منسوخ پادشاهی خود را حفظ کند. ولی به نظر می‌رسد رویکرد آل خلیفه در مقابله با جریان اعتراضی داخلی تنها سرعت فروپاشی این نظام را تسریع می‌کند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات 1400 آنگلا مرکل پارلمان المان آل خلیفه حقوق بشر بحرین رژیم آل خلیفه حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: در به گسترش اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم غاصب اشاره و اظهار کرد: این هفته شاهد اعتراضات گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم صهیونیستی هستیم. نیروهای پلیس آمریکا و دانشجویان حامی فلسطین مقابل هم قرار گرفته‌اند و روند تشدید صهیونیزم ستیزی در حال افزایش است. ظاهراً کار رژیم صهیونیستی بیخ پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اخیراً یکی از نشریات معروف آمریکا نوشته، «قرار بود اسرائیل سرمایه راهبردی آمریکا باشد اما تبدیل به یک وبال راهبردی برای آمریکا شده است». همین هفته نتایج نظر سنجی یک موسسه معتبر از ۱۳۰ کشور جهان راجع به نگاه مردم دنیا به سیاست‌های آمریکا منتشر شد نتیجه این بود که ۶۴ درصد مردم دنیا مخالف سیاست‌های آمریکا هستند.

آل‌هاشم تاکید کرد: طبیعتاً بخش اعظمی از نگاه منفی دنیا به امریکا محصول حمایتهای این کشور از رژیم صهیونیستی است. دانشجویان آمریکا معتقدند هیئت حاکمه این کشور مالیات آنها را صرف حمایت از نسل‌کشی رژیم جعلی درغزه نموده است.

وی یادآور شد: مشکل امریکا فقط مربوط به مرزهای خود نیست در حال حاضر حمایت بی وقفه واشنگتن از اسرائیل، بحران مشروعیتی را آغاز کرده که چارچوب برتری ایالات متحده در منطقه غرب آسیا را تهدید می‌کند.

آل‌هاشم تصریح کرد: این معلم است که می‌تواند به آگاهی نسل جوان ما عمق ببخشد و مبنای پذیرش سخنان را استدلال و منطق قرار دهد و اینگونه جامعه را به سمت آگاهی و سعادت هدایت کند مانند نقشی که انبیاء الهی ایفا کرده‌اند اگر قرار باشد در جامعه‌ای مبنای پذیرش، سخن علم نباشد آنگاه در آن جامعه علم و معلم ارزشی پیدا نخواهد کرد.

وی گفت: یکی از مولفه‌های اصلی مباحث اجتماعی آموزش است و در بحث آموزش نمی‌توان از شاخصی به نام معلم صرف نظر کرد هرچند بحث معیشت معلمان بحثی غیر قابل کتمان است و وظیفه دولت و مجلس است که تامین زندگی این قشر را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهد با این حال نباید از این مساله گذشت که نگاه به مسائل معلمان نباید تنها به این بخش خلاصه شود اگر می‌خواهیم شاهد جامعه‌ای کرامتمند باشیم، باید نگاهی ویژه به معماران اصلی جامعه داشته باشیم معلم معمار جامعه است.

امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت سفر رئیس جمهور به پاکستان اظهار کرد: یک‌هزار کیلومتر مرز مشترک ایران و پاکستان باعث روابط بسیار عمیقی میان ۲ کشور شده و آنچه حائز اهمیت است اینکه سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بعد از روی کار آمدن دولت جدید پاکستان و نخست وزیری شهباز شریف انجام میش‌ود. طبعاً این سفر در سازوکارهای میان دو کشور به لحاظ، سیاسی، فرهنگی، تجاری و اقتصادی گشایش‌های جدیدی ایجاد می‌کند.

وی افزود: تحرکات گروهک‌های تروریستی فعال در خاک پاکستان هر از گاهی به تنش‌زایی دامن می‌زند بنابراین سفر آیت‌الله رئیسی برای یافتن راهی که مانع فعالیت‌های تروریستی در مرز شود بسیار حائز اهمیت است و نشان می‌دهد ۲ کشور اراده قوی بر تقویت روابط دارند.

آل‌هاشم ادامه داد: افکار عمومی داخل پاکستان بعد از حمله عملیات وعده صادق ایران به رژیم صهیونیستی که با استقبال مردم پاکستان مواجه شد. بی‌تردید فضای روانی ایجاد شده در پاکستان و استقبال مردم از سفر رئیس جمهور کشورمان و دورنمای مطلوب این سفر می‌تواند زمینه‌ساز وحدت هرچه بیشتر دو کشور در راستای همکاری‌های منطقه‌ای و تحقق آتش بس در غزه باشد.

کد خبر 6089176

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • استعفاهای سریالی سران نظامی صهیونیست/کابوس «وعده صادق» ادامه دارد
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • بازداشت دانشگاهیان باطل السحر ادعای آزادی بیان در آمریکاست
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • کشور‌های آمریکای جنوبی خواستار بازداشت سران رژیم صهیونیستی شدند