Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز، با تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای عملیاتی سازی تفاهم‌نامه وزارت عتف و سازمان پژوهش‌های علمی و فناوری ترکیه، از توبیتاک و اجرای دو فراخوان موفق طرح‌های پژوهشی مشترک خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقصود سلیمانپور، رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در ترکیه، اروپای شرقی یونان و قبرس با میررضامجیدی، رئیس دانشگاه تبریز دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه تبریز، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای عملیاتی سازی تفاهم نامه وزارت عتف و سازمان پژوهش‌های علمی و فناوری کشورترکیه، توبیتاک و اجرای دو فراخوان موفق طرح‌های پژوهشی مشترک به لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان و نیز بخش صنعت به این فراخوان‌ها اشاره کرد.

مجددی ادامه داد: ایجاد دوره‌های مشترک آموزشی و راهنمایی مشترک دانشجویان تحصیلات تکمیلی را یکی دیگر از روش‌های کارآمد برای تقویت ارتباطات علمی و نیز یکی از روش‌های موثر تعدیل خروج جوانان جهت تحصیل در کشور ترکیه است. این موضوعات در حال حاضر دغدغه اصلی دانشگاه تبریز جهت تسهیل ایجاد این دوره‌ها تبدیل شده است و خواستار توجه و پیگیری جدی وزارت عتف به این مقوله شد.


در ادامه این دیدار، سلیمانپور با ابراز خوشحالی از حضور در این جلسه از دانشگاه تبریز به عنوان مرجع ملی همکاری‌ها با کشور ترکیه، اقدامات و پیگیری‌های این دانشگاه در راستای تقویت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشور ترکیه را زیربنایی و ستودنی خواند.

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در ترکیه، ضمن بیان اهمیت استفاده از ابزارتوانمند دیپلماسی علمی جهت تقویت مناسبات همه جانبه بین کشور‌ها به اشتیاق فراوان دانشگاه‌ها و موسسات علمی تحقیقاتی کشور ترکیه برای ایجاد ارتباط علمی با محققین و اعضای هیات علمی کشورمان اشاره کرد.

سلیمانپور با ارایه گزارشی از استقرار دفتر رایزنی علمی جمهوری اسلامی در آنکارا، ابرازامیدواری کرد: با اجرای یک نمونه دوره آموزشی مشترک بین دانشگاه تبریز و یکی از دانشگاه‌های کشورترکیه و سپس با همکاری تنگاتنگ با دانشگاه تبریز، اقدامات بسیارخوبی در آینده نزدیک انجام خواهد گرفت که ثمرات بسیار خوبی برای کشور عزیزمان ارمغان خواهد آورد.


در این دیدار عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و نیز سعید شجاعی، مدیرهمکاری‌های علمی و بین المللی به بیان نقطه نظرات و تجربیات خود در راستای تقویت مناسبات علمی با کشور ترکیه پرداختند.


ایجاد دوره‌های پسادکتری مشترک، فرصت‌های مطالعاتی، بهره برداری از آزمایشگاه‌ها و بهره گیری از توان و ظرفیت مراکز رشد و فناوری دانشگاه‌ها از محور‌های بحث شده در این دیداربود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم دانشگاه تبریز کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیأت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی دکتر مژگان امتیازجو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دکتر مهدی شمسایی مهرجان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر شهرام صداقت حور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر صدیقه میرابوطالبی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سعید کامیابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر مریم قراچورلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و دکتر زهره مشکاتی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیاز جو با مدرک دکتری تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج ها و ستون های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه ( فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است.

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی،۱۲۷ مقاله ISI ، علمی پژوهشی است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک دکتری تخصصی شیلات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک دکتری باغبانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک دکتری فیزیک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک دکتری جغرافیای طبیعی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک دکتری مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک دکتری برق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

کد خبر 6091928

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم