Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار نفت اظهار کرد مذاکرات ایران برای احیای توافق هسته ای در دوره انتقال به دولت جدید ادامه پیدا می کند اما انتخابات ایران انتظارات معامله گران برای بازگشت سریع نفت ایران به بازار را پایین آورده است.

 سارا وخشوری، رییس شرکت "اس وی بی انرژی اینترنشنال" اظهار کرد: مذاکرات ایران برای احیای توافق هسته ای در دوره انتقال به دولت جدید ادامه پیدا می کند اما انتخابات ایران انتظارات معامله گران برای بازگشت سریع نفت ایران به بازار را پایین آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یک انجمن انرژی روزانه به میزبانی شرکت مشاوره گلف اینتلیجنس اظهار کرد: قیمت نفت ماه میلادی جاری تحت تاثیر دورنمای بهبود یافته تقاضا برای نفت در نیمه دوم سال و این دیدگاه که نفت ایران تا اواخر سال میلادی جاری به بازارهای جهانی بازنخواهد گشت، به بالای ۷۰ دلار در هر بشکه صعود کرد.

سارا وخشوری گفت: تقاضای رو به رشد و ادامه محدودیت عرضه اوپک پلاس و تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا باعث می شود بازارها تا پایان سال حداکثر ۱.۵ میلیون بشکه در روز کمبود عرضه داشته باشند. نفت ایران در صورت بازگشت به بازار در نیمه دوم سال یا سه ماهه آخر سال ۲۰۲۱ با توجه به تقاضای بالایی که وجود خواهد داشت، جذب می شود.

قیمتهای نفت در سال میلادی جاری تحت تاثیر چشم انداز بازگشت نفت ایران به بازارهای جهانی تحت فشار قرار گرفته بود اما مذاکرات برای احیای توافق هسته ای همچنان ادامه دارد و فروش نفت ایران همچنان به میزان محدود انجام می شود در نتیجه معامله گران برای تامین تقاضا، از ذخایر نفت برداشت می کنند که به کاهش سطح ذخایر و تقویت قیمتها کمک کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، وخشوری گفت: احتمال اندکی وجود دارد که شرکتهای آمریکایی و اروپایی به دنبال قراردادهای بلندمدت و همکاری در صنعت نفت ایران باشند زیرا ابهامات در خصوص تحریمها به قوت خود باقی می مانند و در دولت جدید احتمالا فروش نفت به چین در قبال سرمایه گذاری ادامه پیدا می کند.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نفت ایران به بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ در پی برگزاری انتخابات محلی در انگلیس در روز پنج شنبه این هفته، کایر استارمر، رهبر حزب کارگر اعتراف کرد، جنگ اسرائیل – فلسطین، عامل مهمی در از دست رفتن اکثریت این حزب در شورای شهر اولدهام (Oldham) بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

با صداها:
فریزر نلسون: کارشناس سیاسی
لس لویدوف: عضو انجمن یهودیان
کریس وب: نماینده جدید مردم شهر بلک پول

مسلمانان و مخالفان صهیونیسم در انگلیس، در تظاهرات گسترده در این کشور بار‌ها اعلام کرده اند‎؛ کایر استارمر، رهبر حزب کارگر، در جریان حملات ۷ ماه اخیر اسرائیل به غزه، از هواداران جنایات جنگی اسرائیل بوده است. رهبر حزب کارگر، با حمایت از اقدام صهیونیست‌ها در قطع آب، برق، دارو و مواد غذایی به غزه، این اقدامات را که از نظر بسیاری از کارشناسان حقوق بین الملل، جنایات جنگی است، حق اسرائیل معرفی کرده است. دیلی میل نوشت رای دهندگان مسلمان، با رویگردانی از رای دهندگان با نامزد‌های حزب کارگر، مخالفت خود را سیاست‌های این حزب در حمایت از اسرائیل، نشان می‌دهند. به نوشته دیلی میل، حزب کارگر که اکثریت کرسی‌های شورای شهر اولدهام را در دست داشت، در انتخابات این هفته، این اکثریت را از دست داد. این روزنامه نوشت مسلمانان حوزه اولدهام می‌گویند با آرای خود، این حزب را تنبیه کردند و رهبر حزب کارگر، بسیار دیر به فکر آتش بس در غزه افتاده است.
به نوشته دیلی میل، حزب کارگر انگلیس، در شورای شهر منچستر، شماری از اعضایش را از دست داد و نامزد‌های این حزب می‌گویند سیاست حمایت از اسرائیل موجب شده است مردم از این حزب رویگردان شوند و به نامزد‌های مستقل رای دهند. کایر استارمر امروز در مصاحبه با بی بی سی گفت غزه، موضوع مهمی در شکست حزب کارگر در اولدهام بود و افزود در شمار دیگری از حوزه ها، غزه عامل مهمی است. دیلی میل نوشت پت مک فادن (Pat McFadden)، هماهنگ کننده سراسر حزب کارگر نیز در پاسخ به نتیجه ضعیف حزبش در اولدهام می‌گوید بحران غزه، "موضوعی" در انتخابات محلی بود. این روزنامه نوشت پروفسور جان کرتیس (John Curtice)، کارشناس انتخابات در انگلیس می‌گوید در همه حوزه‌هایی که مسلمانان انگلیسی ساکنند، حزب کارگر آرای خود را از دست می‌دهد.
بی بی سی گزارش داد یکی از اعضای حزب کارگر که در انتخابات پنج شنبه این هفته در اولدهام، شکست خورد می‌گوید علت اصلی ناکامی وی این است که حزب کارگر، بسیار دیر به فکر افتاد آتش بس در غزه را بخواهد. در شورای شهر اولدهام، نامزد‌های مستقل ۱۶ کرسی، حزب لیبرال دموکرات‌ها ۹ کرسی، حزب محافظه کار ۸ کرسی به دست آوردند. با این که حزب کارگر ۲۷ کرسی را هنوز در دست دارد، اکثریت کرسی‌های شورای این شهر را که ۱۳ سال در دست داشت، از دست داد. به نوشته دیلی میل، نیلا ابراهیم (Nyla Ibrahim) و اختر شواب (Akhtar Shoab) که قبلا عضو حزب کارگر بودند، در پی حمایت این حزب از اسرائیل، از حزب کناره گرفتند و به عنوان نامزد مستقل، در انتخابات شرکت کردند که نیلا ابراهیم روز پنج شنبه رای آورد.

 

دیگر خبرها

  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • تحولات جهانی به سود ایران است