Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسعه زیرساخت های فرهنگی ورزشی کلانشهر کرج در سال های اخیر به مدد تغییر نگاه ها شتاب بیشتری گرفته ومدیریت شهری به محوریت معاونت فرهنگی اجتماعی و بازوی اجرایی خود یعنی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج گام هایی را در این بخش برداشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، با این حال به نظر می رسد در فضای کنونی جامعه و در سایه تحولاتی که جامعه شهری کرج با آن روبروست باید نیازها به شکل تخصصی تر احصاء و برای اجرایی شدن آنها حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در موضوع سرانه های فرهنگی ورزشی در حال حاضر شهر کرج با کمبودهای شدیدی روبرو است و در این میان طیف بانوان از محدودیت های بیشتری رنج می برند.

با نگاهی به فضاهای احداث شده به خصوص ورزشی وتفرجگاهی از سوی مدیریت شهری به خوبی می توان عدم توازن موجود میان ظرفیت خدمات دهی ونیازبانوان را به عینه مشاهده کرد.

در سال های اخیر شهرداری کرج اقدام به احداث دو بوستان ویژه بانوان در دو نقطه شهر کرج کرده است و این بستر را ایجاد کرده تا دختران وزنان کرجی فارغ از محدودیت های موجود بتوانند ورزش کنند و از فضای موجود در این اماکن بهره مند شوند اما با همه این تفاسیر همچنان کفه ترازو به سوی آقایان  سنگینی می کند و طیف بانوان به سهولت نمی توانند از امکانات ورزشی  در نقاط مختلف شهراستفاده کنند.

در دوره پنجم فعالیت شورای شهر کرج موضوع استفاده بانوان از سالن های ورزشی واماکن ایجاد شده به شکل نیم بها در چندین نوبت مطرح شد که در نهایت سرانجام مشخصی پیدا نکرد ودر حال حاضر بهره مندی قشر بانوان از اماکن موجود ورزشی مستلزم پرداخت هزینه هایی بعضا قابل توجه است.

در بعد همگانی و به عبارتی بهتر ورزش شهروندی ظرفیت برای حضور بانوان در فعالیت های ورزشی اعم از ورزش صبحگاهی وعصرگاهی از طریق ایجاد ایستگاه های ورزشی تا حدی مهیا است ومی توان این تحرک و پویایی را در جای جای شهر به عینه مشاهده کرد.

 اما در بخش دیگر ورزش یعنی مباحث قهرمانی و استعدادیابی ظرفیت اماکن ورزشی موجود به شکل بایسته وشایسته در اختیار بانوان نیست واین ضرورت ایجاب می کند تا مدیریت شهری در دوره جدید با لحاظ این مطالبه بانوان در جهت توسعه اماکن ورزشی گام بردارد.

اختصاص ساعاتی محدود از زمان فعالیت سالن ها واماکن ورزشی به بانوان اقدامی خوب و قابل تحسین است اما وقتی به حجم نیازها و درخواست ها در محلات مختلف شهر نگاه می شود می توان به این جمع بندی رسید فاصله تا رسیدن به حد مطلوب وقابل قبول فاصله بسیار است ومدیریت شهری باید تلاش بیشتری داشته باشد.

دوره ششم شورای شهر کرج باید با این نگاه در حوزه های فرهنگی ورزشی سیاست گذاری و تصمیم سازی کند  که نیازهای اقشار مختلف مردم به شکل تخصصی تر مورد توجه قرار گیرد وهر گونه احداث وایجاد فضاهای ورزشی ویا فرهنگی در جهت تامین خواسته های طیف های مختلف جامعه صورت بگیرد.

توزیع عادلانه سرانه های فرهنگی ورزشی در تمام نقاط شهر و حرکت مدیریت شهری در مسیر ایجاد اماکن تخصصی با رویکرد دسترسی سهل تر بانوان باید در دستور کار پارلمان شهری در دوره آتی قرار گیرد تا در نهایت دغدغه بانوان به عنوان تشکیل دهنده نیمی از شهروندان کرج کاهش پیدا کند و شاهد ارتقا ضریب سلامت جامعه باشیم.

قطع به یقین ایجاد نشاط وشادابی وسلامتی در بانوان می تواند اثرگذاری موثری در خانواده ها داشته باشد و درنهایت شهری پویا را رقم بزند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانوان البرز کرج اماکن ورزشی سرانه فرهنگی ورزشی فرهنگی ورزشی شهر کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • طرح‌های دوازدهگانه شهرداری بندرعباس رفاهی، خدماتی و تفریحی است
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • برخورد قانونی پلیس کرمانشاه با اندک افراد هنجارشکن حوزه حجاب
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + تصویر نامه