Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب زاده در پاسخ به این سوال که آیا برجام در این دولت به نتیجه می رسد، گفت: دیپلمات ها آدم های خوش بینی هستند و برای قضاوت زود است. متن فاقد ابهام است و آنچه باقی مانده، تصمیم سیاسی است. اگر تصمیم سیاسی اخذ شود در دور پایانی قرار می گیریم. عراقچی برگشته و گزارش خود را ارایه می دهد. گزارش ها درباره برجام دقیق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران هیچ گاه رسیدن به توافق را منوط به اسم افراد نکرده و سیاست ما رفع همه تحریم ها است.

به گزارش برنا، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری خود گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۴۵ تن از مقامات ارشد کشورها پیام های تبریک برای رییس جمهور منتخب ارسال کردند. روز ۵ شنبه گفتگوها در وین ادامه یافت. عراقچی گفتگوهای خوبی با مدیرکل آژانس داشت. اولین اجلاس سه جانبه ایران افغانستان و ترکیه را داشتیم. هیات ایرانی روز گذشته به ایران بازگشت.

خطیب زاده بیان کرد: همه طرف ها در وین با قوت‌ و کم آوردن وقت با هم صحبت می کنند. هیچ بعید نیست دور بعد دور پایانی باشد. شورای فنی ایکایو جلسه داشت شورای فنی، دادگاه محسوب نمی شود و به اظهاراتی که نماینده کانادا داد پاسخ داده شد گزارش فنی ایران درباره سانحه هواپیمای اوکراینی قابل توجه بود. 

خطیب زاده در پاسخ به این سوال که آیا برجام در این دولت به نتیجه می رسد، گفت: دیپلمات ها آدم های خوش بینی هستند و برای قضاوت زود است. متن فاقد ابهام است و آنچه باقی مانده، تصمیم سیاسی است. اگر تصمیم سیاسی اخذ شود در دور پایانی قرار می گیریم. عراقچی برگشته و گزارش خود را ارایه می دهد. گزارش ها درباره برجام دقیق نیست. ایران هیچ گاه رسیدن به توافق را منوط به اسم افراد نکرده و سیاست ما رفع همه تحریم ها است.

 

در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سخنگوی وزارت امور خارجه رییس جمهور افغانستان ترکیه ایران کانادا دولت سعید خطیب زاده تصمیم سیاسی دور پایانی خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین

تلویزیون دولتی چین گزارش داد امروز چهارشنبه آزمایش‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل‌بعدی این کشور را که سومین و پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آن است، به اجرا گذاشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» چین گزارش کرد شروع آزمایش دریایی این ناو مشهور به ناو هواپیمابر «فوجیان» توسط نیروی دریایی چین حدود دو سال بعد از نخستین رونمایی پکن از این ناو در ژوئن ۲۰۲۲ اتفاق می‌افتد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ناو هواپیمابر فوجیان که کاملا به صورت بومی و داخلی طراحی و ساخته شده، پیشرفته‌تر و بزرگتر از ناوهای هواپیمابر دیگر ارتش چین شامل ناو «شاندونگ» که در اواخر ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و همچنین اولین ناو هواپیمابر این کشور یعنی ناو «لیائونینگ» که توسط پکن در سال ۱۹۹۸ به صورت دسته دوم از اوکراین خریداری شد، است.

توسعه ناو هواپیمابر «فوجیان» در راستای برنامه چین برای تقویت ارتش این کشور، یکی از محوری‌ترین برنامه‌های «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برای تبدیل کردن پکن به یک قدرت نظامی برجسته در منطقه و تبدیل نیروی دریایی چین به یک به اصطلاح «نیروی دریایی آب‌های آبی» که قادر به قدرت‌نمایی در فواصل خیلی دورتر از سواحل چین باشد، است.

نام این ناو برگرفته از استانی در چین است که روبروی جزیره تایوان واقع است. این ناو به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای همچون پرتابگرهای الکترومغناطیس پیشرفته مجهز است.

ناو هواپیمابر مذکور قبل از اجرای آزمایشات دریایی در کارخانه ساخت کشتی «جیانگنان» شهر «شانگهای» مستقر بود و در آنجا تحت آزمایشاتی قرار گرفت. شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» گزارش داد که ناو فوجیان روز چهارشنبه در ساعت هشت صبح به وقت محلی  به آب انداخته شد.

آزمایشات دریایی یک مرحله قبل از شروع رسمی خدمت در نیروی دریایی چین است و انتظار می‌رود این مرحله بالغ بر یک سال طول بکشد. ناو شاندونگ قبل از آنکه رسما وارد خدمت شود ۹ مرحله مورد آزمایش‌های دریایی قرار گرفت.

این آزمایش همزمان با بروز تنشی دیگر میان کشتی‌های فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد. فیلیپین امروز چهارشنبه اعلام کرد گارد ساحلی چین با دو کشتی فیلیپینی در مسیر عزیمت به ناحیه کم عمق «اسکاربورو شول» با سلاح آب‌پاش برخورد کرده است.

روزنامه انگلیسی «چاینا دیلی» به نقل از نیروی دریایی چین نوشت، آزمایش دریایی ناو هواپیمابر فوجیان با هدف ارزیابی ثبات و قابل اتکا بودن عملکرد سامانه‌های پیشران و برق الکتریک این ناو انجام شد.

این روزنامه در گزارش خود تصریح کرد این ناو در زمره «یکی از مهم‌ترین تجهیزات نظامی» که چین در دست توسعه قرار داده، محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره
  • آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم بدون خسارت جانی
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • گمانه زنی درباره تصمیم مهم اسرائیل برای 48 تا 72 ساعت آینده/ هیات حماس قاهره را ترک کرد
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست