Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@09:57:41 GMT

حزب ماکرون ناکام ماند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۵۳۱۰

حزب ماکرون ناکام ماند

همزمان با قهر بی‌سابقه مردم فرانسه با صندوق‌های رای، نتایج نخستین دور از انتخابات شوراهای محلی، از شکست سنگین حزب «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور این کشور، حکایت دارد. ناطقان:  به نقل از آناتولی، حزب «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فعلی فرانسه، موفق به کسب پیروزی در دور اول انتخابات شوراهای محلی این کشور نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که دور بعدی انتخابات، ۶ روز دیگر برگزار می‌شود. برگزیدگان این رای گیری، اعضای شوراهای ۱۳ منطقه اصلی و ۹۶ حوزه فرانسه را تشکیل خواهند داد.


حدود ۶۶.۱ درصد از واجدین شرایط رای دهی از حضور در انتخابات خودداری کردند. این میزان از عدم مشارکت بی سابقه است و در مقایسه با سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۰ که در آنها میزان عدم مشارکت به ترتیب، ۵۰.۰۹ و ۵۳.۶۷ درصد بوده است، افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد.

تا ساعت ۲۰ روز یکشنبه فقط ۳۲ درصد فرانسوی‌های واجد شرایط در انتخابات مناطق شرکت کرده بودند.

نامزدهای حزب «جمهوری در حرکت» LREM (حزبی که ماکرون در آن عضویت دارد) نتوانستند در هیچکدام از نواحی فرانسه از رقبای احزاب دیگر پیشی بگیرند.

نتایج به دست آمده از این انتخابات نشان می‌دهد که حزب راست میانه جمهوری خواه با کسب ۲۸.۷ درصد آراء مردم پیشتاز بقیه احزاب است. در جایگاه بعدی حزب راستگرای افراطی اجتماع ملی به رهبری «مارین لوپن» با کسب ۱۹.۴ درصد و همچنین احزاب سوسیالیست و سبز قرار دارند و در آخر، حزب «جمهوری در حرکت» امانوئل ماکرون قرار دارد که ۱۰.۴ درصد آراء را کسب کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیشتر نیز حزب ماکرون پیش بینی کرده بود که وی در هیچکدام از ۱۳ ناحیه اصلی فرانسه پیروزی کسب نخواهد کرد.

انتخابات محلی در فرانسه یکسال زودتر از انتخابات ریاست جمهوری این کشور برگزار می‌شود. نظرسنجی‌ها پیش بینی می‌کنند که امانوئل ماکرون و مارین لوپن به عنوان دو رقیب اصلی انتخابات سال آینده با یکدیگر مناظره داشته باشند.

«مارین لوپن» از حزب راستگرای افراطی این کشور که از رقبای جدی امانوئل ماکرون محسوب می‌شود در آستانه این دور از انتخابات گفته بود که «این نخستین بار است که من در نظرسنجی‌ها یک پیروزی ملموس کسب کرده‌ام».

مارین لوپن امیدوار است که از تغییر رویکرد جدیدی که در آن از «فرگزیت» و لحن کلام خشمگینانه قبلی وی خبری نیست به نفع خود استفاده کند.

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امانوئل ماکرون مارین لوپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل