Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشجو بلاگرها یا وبلاگ‌نویسان دانشجویی تجربیات دانشگاهی خود را به صورت آنلاین در فضای مجازی و محیط‌هایی مانند یوتیوب یا تیک تاک، به اشتراک می‌گذارند. از معرفی بهترین کافه‌های دانشگاه گرفته تا نحوه مقابله با استرس و اضطراب در دوران تحصیل.

به نظر می‌رسد اشتراک‌گذاری صادقانه تجربیات دانشجویی، آموزش عالی را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که دانشجویان از تجربیات یکدیگر استفاده خواهند کرد و بر این اساس دانشگاه‌های آینده‌شان را انتخاب می‌کنند.

دانشجو بلاگری، در ابتدا راهی برای برقراری ارتباط دانشجویان اقلیت با مخاطبانی گسترده و به اشتراک‌گذاری تجارب خود بود؛ اما امروز بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان با ساخت فیلم و به اشتراک گذاری آن، اطلاعات ارزشمندی در مورد انتخاب دانشگاه و درک زندگی دانشجویی بین‌المللی ارائه می‌دهند.

در ادامه ۱۰ نفر از دانشجو بلاگرهای مطرح در سطح جهان را معرفی خواهیم کرد.

سباستین پی‌یری (Sebastian Pirie)، دانشجوی پزشکی دانشگاه سیدنی استرالیا با ساخت ویدئوهایی شامل وبلاگ‌های روزمره سبک زندگی، مخاطبانش را با روال معمول زندگی در دانشگاه سیدنی آشنا می‌کند.

«مطالعه با من» عنوان فیلم‌های طولانی مدت سباستین است که همراه با مخاطبانش به مطالعه کتاب می‌پردازد. این فیلم‌ها در دوران محدودیت‌های کرونایی و مجازی شدن آموزش‌های دانشجویان، روند محبوبیت وی را سرعت بخشید. پیش از کرونا، ویدئوهای پی‌یری شامل نکات و راهنمایی‌هایی برای پذیرش در رشته پزشکی دانشگاه‌های استرالیا بود.

فیلم با زِب (Filmbyzeb)، کانال کوچکی است که زندگی در دانشگاه کمبریج انگلستان را مستند می‌کند. زِب دانشجوی سال چهارم علوم کامپیوتر در کالج کوئینز است و فیلم‌هایی خلاقانه، متفکرانه و معتبر هستند.

ویدئوهای زِب همه زمینه‌ها را پوشش می‌دهد از فضای عمومی دانشگاه، زندگی دانشجویی، مدیریت سلامت روان و رفاه در دوران شیوع کرونا گرفته تا تورهای دانشگاهی و وبلاگ‌های روزمره و سبک زندگی. او در مورد برنامه‌ریزی روزانه تحصیلی و کارهای کوچکی که هر روز برای تقویت رفاه خود انجام می‌دهد، ویدئوهایی به اشتراک می‌گذارد. زِب در مجموعه ویدئوهای خود با عنوان «تاثیر» با همکاران بلاگر خود درباره جذب مخاطب و تاثیر بلاگری در زندگی آن‌ها مصاحبه کرده است.

دپیکا مان (Deepika Maan) دانشجوی بین‌المللی هندی است که در رشته بیوتکنولوژی در کالج 100 ساله تورنتو کانادا تحصیل می‌کند. ویدئوهای او به 2 زبان انگلیسی و هندی بوده و شامل وبلاگ‌های روزمره از تجربیات او به عنوان یک هندی مشغول به تحصیل در کاناداست.

دپیکا اخیرا ویدئوهایی درباره تاثیر شیوع کرونا بر تحصیلات و تجربه دانشگاهی خود به اشتراک گذاشته است.

ایو کورنول (Eve Cornwell) فارغ‌التحصیل رشته حقوق از دانشگاه بریستول انگلستان، تجربه چهار ساله خود از دانشگاه را در یوتیوب ثبت کرده است. ویدئوهای وی شامل موضوعات مربوط به قوانین مانند نحوه آمادگی برای آزمون ورودی دانشکده حقوق یا تحلیل فیلم مورد علاقه‌اش قانونا بلوند (legally blonde) می‌شود.

ایو هم‌اکنون کارآموز وکالت است و به همین دلیل ویدئوهای اخیرش در مورد انتقال از دانشگاه به دنیای کار و نکاتی برای مفید بودن پس از فارغ‌التحصیلی است.

رنه کاپوکو (Renée Kapuku) دانشجوی بورسیه مقطع تحصیلات تکمیلی رشته سیاست آموزش بین‌المللی دانشگاه هاروارد آمریکا است. ویدئوهای انگیزشی و آموزنده کاپوکو در مورد تجربه‌اش به عنوان یک دانشجوی بین‌الملل در آمریکا برای کسانی مفید است که علاقمندند مسیر او را دنبال کنند.

خالق فیلو براونی Fellow Brownie، استاد علوم کامپیوتر شمال شرقی مایانک رنجان دیال است؛ اما در واقع یک پروژه مشترک بین تعدادی از فارغ‌التحصیلان بین‌المللی است. این کانال راهکارهایی برای کمک به دانشجویان بین‌المللی مخصوصا دانشجویان هندی معرفی می‌کند تا بتوانند به آمریکا بیایند. ویدئوهای براونی شامل هزینه‌های تحصیل درآمریکا تا پیش‌گیری از شوک فرهنگی است.

ایس ایلوزوبیه (Ehis Ilozobhie) دانشجوی سال آخر ادبیات آلمانی کینز کالج انگلستان به همراه یک دانشجوی زبانشناسی، ویدئوهایی درباره زندگی دانشجویی و ارتباطات اجتماعی می‌سازند. وی در مورد تجربه خود در آموزش عالی از جمله فراز و نشیب‌ها و دستاوردها صحبت می‌کند.

ایس بخشی از دوره تحصیلات خود را در برلین گذرانده است و در مورد تجارب خود در زمینه اقامت، یافتن آپارتمان و سازگاری با فرهنگ را به عنوان یک دانشجوی سیاه‌پوست بین‌المللی انگلیس در آلمان صحبت می‌کند.

ایبز مو (Ibz Mo) دانشجو بلاگر معروفی است که از یک مدرسه دولتی در شرق لندن برای تحصیل در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و سیاسی به دانشگاه کمبریج رفته است. ایبز فالوورهای زیادی دارد و در حال ساخت ویدئوهایی از تجربیات خود از دوران تحصیل در دانشگاه آکسفورد است. کانال وی شامل توصیه‌هایی کاربردی برای رفتن به دانشگاه به خصوص برای دانشجویی رنگین‌پوست است که در یک دانشگاه عمدتا سفیدپوست تحصیل می‌کند.

«طعم ویژه خودتان را نشان دهید» شعار معروف ایبز است که دانشجویان را تشویق می‌کند، اهداف بزرگی برای خودشان انتخاب کنند و با انگیزه به سوی آن‌ها حرکت کنند.

جم (Jem) دانشجوی دانشگاه واترلو کاناداست که توصیه‌هایی برای مطالعه واقع‌بینانه و سالم پیشنهاد می‌کند. این توصیه‌ها بین کار و اوقات فراغت تعادل ایجاد می‌کند. تماشای ویدئوهای جم که درباره استرس و فشارهای دانشگاه بر روی دانشجویان است، انگیزه‌دهنده و لذت‌بخش خواهد بود.

پروژه Studytube با همکاری مشترک برترین‌ دانشجو بلاگرها و در پاسخ به شیوع بیماری کرونا در یوتیوب ایجاد شد. این دانشجویان به جای این که درگیر روزمرگی شوند، ویدئوهایی از موضوعات دانشگاهی مورد علاقه خود مانند ژئوپلتیک، فلسفه بودایی و اقتصاد ساختند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1100130 برچسب‌ها دانشگاه آکسفورد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آکسفورد بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»

«ریم موسی سلیمان ابوشینار» که پیش از هفتم اکتبر (۱۵مهر) در رشته حقوق بشر در غزه تحصیل می‌کرد، در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز در شهر رفح، جایی که او و خانواده‌اش به همراه بیش از یک میلیون نفر دیگر در آستانه حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی در آنجا پناه گرفته‌اند، گفت: احساس غرور می‌کنم بخاطر اینکه دانشجویانی هستند که آنچه که ما اکنون احساس می‌کنیم را درک و از ما حمایت می‌کنند.

تارنمای شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز نوشت: وی که حدود ۶ ماه پیش در دانشگاه الاسراء غزه تحصیل می‌کرد، مصمم بود به نیرویی برای تغییرات مثبت برای جامعه خود تبدیل شود، اما رویا‌های او پس از شروع حمله اسرائیل به غزه متوقف شد.

ابوشینار ۲۳ ساله، در تمجید از دانشجویان آمریکایی تنها نبود. دانشجویان و کودکان در غزه به تازگی برای ارسال پیام تشکر به این تظاهرکنندگان گرد هم آمده‌اند و همچنین عباراتی برای سپاسگزاری در کنار چادر‌های رفح نوشته‌اند.

ابوشینار گفت: دیدن هزاران دانشجوی آمریکایی که اردوگاه‌هایی را برای پایان دادن به جنگ در غزه برپا می‌کنند و خواستار عاری شدن دانشگاه‌هایشان از [مشارکت در جنگ] اسرائیل و شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌ببرند، هستند، بسیار تاثیرگذار است.

خبر اردوگاه‌ها در دانشگاه‌های ایالات متحده برای حمایت از مردم غزه و اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز رسید و «عز لولو» دانشجوی ۲۲ ساله پزشکی، از دانشجویان می‌خواهد که «به مبارزه برای آنچه درست است، ادامه دهند».

«عبدالله ابوجاسر» دانشجوی ۲۱ ساله روانشناسی بالینی در دانشگاه الاسراء، گفت که از شنیدن اینکه صد‌ها دانشجو در ایالات متحده دستگیر شده‌اند، ناراحت شده است.

وی با بیان اینکه «این حق ما است که نسبت به هر چیزی که دوست نداریم، اعتراض کنیم»، تاکید کرد: ما همه برابر هستیم، ما نیز حق تحصیل و زندگی در امنیت را داریم.

ابوجاسر که پیشتر در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز ناامیدی‌اش را پس از دیدن دانشگاه ویران شده خود توصیف کرده بود، گفت که با دیدن تظاهرات در دانشگاه‌های ایالات متحده امیدی دوباره به انسانیت دارد.

«آیا سلامه» دانشجوی ۲۱ ساله مترجمی زبان انگلیسی که قرار بود بهار امسال، قبل از شروع جنگ از دانشگاه الازهر فارغ التحصیل شود، گفت که امیدوار است تظاهرکنندگان در دانشگاه‌های ایالات متحده «قوی بمانند و به این اعتراضات ادامه دهند.»

با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، بزرگترین موج فعالیت دانشجویی آمریکا از زمان اعتراضات ضد نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ موسوم به جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا به راه افتاده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»
  • بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها
  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه+ فیلم
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • دانشجوی دانشگاه سوربن: پلیس ما را محاصره کرد و کتک زد
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه