Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) طی نامه‌ای به هیئت مرکزی نظارت بر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پیرامون حواشی ایجاد شده در شهرهای مختلف و تعلل در رأی‌گیری نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار  گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) طی نامه‌ای به هیئت مرکزی نظارت بر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پیرامون حواشی ایجاد شده در شهرهای مختلف و تعلل در رأی گیری، نکاتی را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

متن این نامه بدین شرح است:

حضرت آیت الله جنتی
رئیس محترم هیئت مرکزی نظارت بر سیزدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران

سلام‌علیکم

ضمن تبریک ایام دهه کرامت و یوم الله حماسه مردم ایران اسلامی در انتخابات ۲۸ خرداد، با نظر به مسئولیت مهم و خطیر آن هیئت در حراست و صیانت از آرای مردم که طبق قانون به ایشان واگذار شده است، مبتنی بر اخبار واصله به ویژه نشست خبری وزیر محترم کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در اعلام نتایج شمارش آراء، نکاتی جهت اطلاع و انجام بررسی‌های لازم حضورتان ارائه می‎گردد:

نخست؛ جناب آقای جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست خبری صبح روز شنبه ۲۹ خرداد بیان داشتند:

«براساس تنظیم بیش از ۹۰ درصد صورتجلسه شعب سراسر کشور، براساس تعرفه‌های مصرفی، ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از هموطنان عزیز ما در این حماسه بزرگ مشارکت کردند. با توجه به اینکه هنوز شمارش و تجمیع آرا خصوصاً در شعباتی که تا بامداد مشغول کسب آراء مردم بودند، [به اتمام نرسیده است]؛ این نتیجه، نتیجه اولیه تلقی می‌شود».

دوم؛ جناب آقای رحمانی فضلی، وزیر محترم کشور در عصر همان روز ۲۹ خرداد در نشست اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشتند:

«از کل واجدین شرایط، ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر، کل آراء مأخوذه ۲۸ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۴ نفر است و میزان مشارکت ۴۸/۸ درصد است. بدین وسیله آقای سید ابراهیم رئیسی با ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رأی حائز مقام اول و از طرف مردم عزیزمان امانت‌دار دستگاه اجرایی و به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدند. آقای محسن رضایی میرقائد با ۳ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۷۱۲ نفر و آقای عبدالناصر همتی با ۲ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۲۰۱ نفر، آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۹۹۹۷۱۸ نفر و بقیه آراء به عنوان آرای باطله مأخوذه تلقی می‌شود که این رقم ۳۷۲۶۸۷۰ نفر هست».

همچنان که استحضار دارید، اختلاف مجموع آرای مأخوذه نهایی (۲۸.۹۳۳.۰۰۴) با تعداد آرای مأخوذه اولیه (۲۸.۶۰۰.۰۰۰)، نزدیک به ۳۰۰.۰۰۰ رأی است. حال بنا بر اعلام وزارت کشور، تعداد شعب اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری، ۶۹۲۵۷ شعبه بوده است که اگر بیش از ۹۰ درصدِ اعلام شده در نشست آقای عرف، ۹۷ درصد در نظر گرفته شود، تعداد ۲۰۷۷ صندوق در زمان اعلام این آمار به وزارت کشور واصل نشده است که در این صورت، میزان رأی هر شعبه، ۱۴۴ رأی می‌شود. با توجه به اینکه صندوق‌های شمارش نشده از صندوق‌هایی هستند که تا بامداد روز شنبه مشغول رأی‌گیری بوده‌اند، این تعداد (۱۴۴) و نیز رقم اعلام شده برای مشارکت عمومی مردم در انتخابات، دور از واقع و دارای ابهام به نظر می‌رسد.

از طرفی دیگر در آمار نهایی اعلام شده از سوی وزیر محترم کشور، مجموع آرای نامزد‌های انتخابات و آرای باطله مأخوذه برابر ۲۸.۴۹۲.۸۴۶ می‌باشد که با آرای کل مأخوذه (۲۸.۹۳۳.۰۰۴)، ۴۴۰.۱۵۸ عدد رأی اختلاف دارد.

جناب آقای جمعه‌ای، مشاور وزیر کشور، در پاسخ به این اختلاف آراء اظهار داشته است:

«اختلاف آرای اعلامی با آرای شمارشی، مربوط به تعرفه‌هایی است که توسط رأی‌دهنده اخذ شده، ولی به صندوق انداخته نشده یا با توجه به برگزاری همزمان ۴ انتخابات با هم، اشتباهی توسط رأی‌دهنده در صندوق مربوط به انتخابات دیگر انداخته شده است».

این درحالی است که اولاً اگر برگه‌های رأی در صندوق انداخته نشده است، پس نباید جزو آرای کل مأخوذه محاسبه شده باشد. ثانیاً طبق مصاحبه جناب آقای جمال عرف، هیئت‌های اجرایی موظفند بعد از باز کردن صندوق‌ها، رأی‌هایی را که به اشتباه در صندوق‌های دیگر انداخته شده است، بررسی و به صندوق اصلی منتقل کنند تا این آرا جزء آرا صحیحۀ مأخوذه محسوب شود.

پس بنابراین آمار منتشر شده از سوی وزیر محترم کشور و رئیس ستاد انتخابات در کنار سایر نارسایی‌ها و ناهماهنگی‌هایی که مطمئناً توسط ناظران محترم و نیز گزارشات مردمی به محضرتان واصل شده است، محل ابهام و نیازمند بررسی و تنویر افکار عمومی است؛ لذا درخواست ما از شما این است که بدون هیچگونه مصلحت‌سنجی و تسامح نسبت به کم‌کاری‎های صورت گرفته و اختلالات بوجود آمده در طول مدت رأی‌گیری ورود جدی داشته و نتیجه بررسی‎ها به صورت شفاف به اطلاع مردم رسانده شود. این در حالی است که رهبر انقلاب نیز دو روز پیش از برگزاری انتخابات، تذکراتی در باب کیفیت برگزاری آن به مسئولین امر بیان فرمودند که میزان توجه به هشدار‌های ایشان نیز محل سؤال است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری رأی گیری شورای نگهبان انتخابات ریاست جمهوری وزیر محترم کشور جناب آقای رأی گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.   احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.   وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.   برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.   قرارداد واگن‌های جدید مترو مدتها قبل رها شده بود وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدتها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.   وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ابهامات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین از سرگیری اعزام قطار‌های تندرو در خط ۵ مترو تهران شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟