Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:08:50 GMT

جایگاه دهم ایران در میزبانی ۸۰۰ هزار پناهنده

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۶۷۵۰

جایگاه دهم ایران در میزبانی ۸۰۰ هزار پناهنده

به گزارش روز دوشنبه رصدخانه مهاجرت ایران، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) در جدیدترین گزارش خود به بررسی روند مهاجرت‌های اجباری در جهان تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی پرداخت.

بر اساس این گزارش، جمعیت آوارگان در جهان در پایان سال ۲۰۲۰ به ۸۲.۴ میلیون نفر رسید؛ همچنین حدود ۲۰.۷ میلیون نفر از آوارگان را پناهندگان تحت حمایت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۲۰، کشور ترکیه به تنهایی بزرگ ترین جمعیت پناهندگان در جهان یعنی ۳.۷ میلیون پناهنده را میزبانی می‌کرد. کلمبیا با ۱.۷ میلیون پناهنده شامل آوارگان ونزوئلایی به عنوان دومین کشور میزبان پناهندگان در جهان شناخته می‌شود.

ایران نیز با میزبانی از ۸۰۰ هزار پناهنده، جایگاه دهم را در جهان به لحاظ میزبانی از تعداد پناهندگان به خود اختصاص داده است. این در حالی است که در سال ۲۰۱۹، ایران در رتبه هفتم از نظر میزبانی از بیشترین تعداد پناهنده در جهان قرار داشت اما با ارایه آمارهای جدید توسط کمیساریا، ایران با کاهش سه رتبه‌ای در جایگاه دهم قرار گرفت.
یکی از مهم ترین دلایل کاهش تعداد پناهندگان در ایران مربوط به تبدیل وضعیت تعدادی از پناهندگان از کارت آمایش (پناهندگی) به گذرنامه است.

براساس این گزارش، از مجموع ۸۰۰ هزار پناهنده تحت حمایت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران، ۷۸۰ هزار نفر را پناهندگان افغانستانی و ۲۰ هزار نفر را پناهندگان عراقی تشکیل می‌دهند.
در سال‌های اخیر کلمبیا و ترکیه کشورهای نوظهور در زمینه میزبانی از پناهندگان بوده‌اند؛ اما باید در نظر داشت که بخش بزرگی از ۳.۶ میلیون آواره سوری در ترکیه همچنین اغلب آوارگان ونزوئلایی در کلمبیا در وضعیت پناهندگی قرار ندارند و وضعیت حمایت موقت را دریافت کرده‌اند که باید پس از بهبود شرایط در کشور مبدأ خود به آنجا بازگردند.

از سوی دیگر ۶۸ درصد از پناهندگان تنها از پنچ کشور هستند. در این میان اولین کشور پناهنده فرست، کشور سوریه با  ۶.۷ میلیون پناهنده در جهان است. کشور ونزوئلا نیز با ۴ میلیون آواره خارجی در جهان به عنوان دومین کشور مبدا آوارگان در جهان شناخته می‌شود.

شیوع ویروس کرونا نیز تأثیر زیادی بر جمعیت آوارگان در جهان داشته است. براساس گزارش‌های مهاجرتی مختلف در جهان، پیش بینی می‌شود با کاهش محدودیت‌ سفر بین کشورها، بر تعداد پناهجویان افزوده شود.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد افغانستان پناهنده ایران ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد افغانستان پناهنده سازمان ملل متحد افغانستان پناهنده ایران ترکیه سازمان ملل متحد ۷ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید

به گزارش خبرنگار مهر، اخیراً خبری مبنی بر کلاهبرداری جدید بنزینی در برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح شد به طوری که این کلاهبرداران از طریق جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت اقدام به خالی کردن سوخت موجود در کارت‌ها می‌کنند.

موضوع از این قرار است برخی از افراد هنگام سوخت‌گیری از خودرو خود پیاده نمی‌شوند و متصدی جایگاه‌ها کارت سوخت را از آن‌ها گرفته و پس از سوخت‌گیری به راننده تحویل می‌دهد که تا این قسمت از ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما برای سوخت‌گیری بعدی که مراجعه می‌کند با کارت سوخته مواجه می‌شود در این شرایط تا زمانی که کارت سوخت المثنی برای این افراد صادر نشود امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد برای همین است شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی بارها تاکید کرد که شهروندان در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۷ مراتب را گزارش دهند که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.

بر اساس این گزارش شهروندان باید از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود جدا خودداری کرده تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

کد خبر 6090741 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • رئیس اینجاست: در شهر مدعی اول میزبانی بزرگ
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی چین حضور خواهد داشت
  • اعلام ترکیب تیم فوتبال دختران ایران برابر قرقیزستان
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • مظفری در جایگاه پنجم رقابت ماده ۸۰۰ متر قرار گرفت
  • ببینید | قدردانی آوارگان فلسطینی از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند