Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس گفت: صحبت های خطیبی فرار از واقعیت است و خود هواداران پرسپولیس برای اینکه اتفاقات فوتبالی در سوپرجام رخ داد، بهترین قاضی هستند.

ابراهیم شکوری سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره بازی سوپرجام و اظهارات رسول خطیبی بعد از این دیدار صحبت کرد.

به گزارش طرفداری، ابراهیم شکوری درباره قهرمانی تیم پرسپولیس در سوپر جام با برتری مقابل تراکتور به فارس گفت:

در مدتی که تیم ما توانسته است در مسابقات لیگ برتر صدرنشین باشد و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند، حق هوادارانمان بود که دست‌کم بتوانند یک جام  به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به طرفداران عزیز پرسپولیس، همچنین بازیکنان، کادر فنی، مدیران تیم و باشگاه که با تمام توان در این مدت تلاش کردند تبریک بگویم. قهرمانی سوپرجام آغاز راه ما در سال 1400 است. قطعا در این سال 4 جام دیگر را هم دنبال کرده و امیدواریم بتوانیم حداکثر قهرمانی‌ها را به دست آوریم.

شکوری در پاسخ به ادعای رسول خطیبی پس از این مسابقه مبنی بر اینکه دولت و وزارت ورزش در روزهای پایانی فعالیت‌شان یک جام دیگر را هم به پرسپولیس هدیه دادند، توضیح داد:

فکر می‌کنم این مسائل و صحبت‌ها دیگر در دنیای فوتبال جایی ندارد و ترجیح می‌دهیم در باره‌اش زیاد صحبت نکنیم. آنهایی که فوتبالی هستند و با این ورزش بزرگ شده‌اند، می‌دانند فوتبال در زمین رقم می‌خورد و عوامل بیرونی تأثیر زیادی در آن ندارد.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس ادامه داد:

اگر یک تیم قوی باشد و از لحاظ فنی دچار مشکل نباشد، این فرافکنی‌ها را هم انجام نمی‌دهد. با احترامی که برای تیم تراکتور و هواداران پرشورش قائل هستم، فکر می‌کنم صحبت‌های خطیبی تا حدی فرار از واقعیت است. همه و حتی خود هواداران تراکتور بازی روز گذشته را دیدند و بهترین قاضی هم برای صحبت‌های خطیبی هواداران تراکتور هستند.

شکوری  اضافه کرد:

آنها می‌توانند بگویند آیا روز گذشته اتفاقی غیر از مسائل فوتبالی افتاده یا نیفتاده است؟ باید این فرهنگ را که پس از هر باخت دنبال بهانه باشیم، به زمین و زمان ایراد بگیریم اما آنچه در زمین اتفاق می‌افتد را نبینیم. عوض کنیم. هواداران تراکتور فهیم هستند و با توجه به بازی روز گذشته می‌توانند قضاوت کنند چه اتفاقاتی در زمین رخ داد.

شکوری درباره حضور افراد متفرقه در ورزشگاه آزادی در زمان برگزاری مسابقه و البته اعتراض تراکتوری‌ها به این موضوع عنوان کرد:

این سؤال را باید از سازمان محترم لیگ و مسئولان برگزاری بازی بپرسید. ما هم فقط 10 بلیت داشتیم و سعی کردیم از همان بلیت‌ها استفاده کنیم.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره اینکه آیا افراد متفرقه به این تیم منتسب نبودند، گفت:

فکر می‌کنم در بازی دربی هم این اتفاق افتاد و درباره‌اش صحبت کردیم. این افراد هیچ ارتباطی به پرسپولیس ندارند. خوشبختانه رسانه‌ها هم در ورزشگاه آزادی حضور داشتند و دیدند خود ما هم با بلیت وارد ورزشگاه شدیم. این صحبت‌ها در دنیای فوتبال حل شده و ما هم باید به سمت حرفه‌ای شدن رفته و یاد بگیریم حرفه‌ای رفتار کنیم. درست نیست بعد از هر باخت بگویند استادیوم شلوغ یا زمین کج بود. این حرف‌ها لوث شده و خنده‌دار است. اگر کشورهای دیگر این صحبت ها را ببینند برای ما زشت است.

شکوری ادامه داد:

از امروز همه بازیکنان حرفه‌ای کادر فنی و باشگاه پرسپولیس که تبدیل به یک باشگاه حرفه‌ای شده، پرونده سوپرجام را می‌بندند. شب گذشته هم خوشحالی خود را انجام دادیم و از امروز به دنبال جام‌های دیگر هستیم. تمام تلاش مان برای ادامه مسابقات انجام می‌دهیم.

شکوری درباره اینکه امروز قرار است جلسه کمیته انضباطی برای رسیدگی به پرتاب نارنجک به اتوبوس پرسپولیس قبل از بازی با ذوب آهن تشکیل شود، توضیح داد:

امروز قرار است جلسه‌ای درباره اتفاقات و حملاتی که به اتوبوس پرسپولیس در اصفهان صورت گرفت، برگزار شود. واقعا امیدوار هستیم تصمیم قاطعی درباره این پرونده اتخاذ شود، زیرا این حملات در همه جای دنیا محکوم است و در کشورمان نیز مسئولان به شدت با چنین مواردی که به یک اتوبوس کاملا ورزشی حمله‌ای شود و نمی‌دانم اسمش را چه بگذارم، برخورد می‌کنند.

معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد:

فقط دو نارنجک به اتوبوس ما برخورد کرده، اما قطعا تعداد نارنجک‌ها خیلی بیشتر بوده است. می‌دانیم این اتفاق برنامه‌ریزی شده بود. کلیه مستندات و مدارک خود را به مراجع ذی‌صلاح ارائه داده‌ایم و امیدواریم برخورد قاطعی با این موضوع صورت بگیرد زیرا یکی از عوامل سلب میزبانی از کشورمان همین مسائل است و این موارد در اینکه میزبانی را به ما نمی‌دهند تأثیر گذار است.

اخبار داغ 

مریم14 ساله 2 بچه نامشروع دارد / تجاوز از 10 سالگی در خانه مادربزرگ + عکس برترین های قرن با مهران کاظمی؛ حسن روشن اگر الان بازی می کرد، گران ترین فوتبالیست می شد باشگاه پرسپولیس: آقای خطیبی، این مهمل‌ بافی ها برای‌ شما تبعات خواهد داشت! ملیت سرمربی جدید تیم ملی عراق فاش شد/ کی روش به بغداد نزدیک است؟ جریمه سنگین در انتظار ویدال و مدل؛ 6 بازیکن تیم ملی شیلی، چند زن برزیلی را به هتل دعوت کردند برابری با رکورد تاریخ ایتالیا؛ تیم مانچینی به رکورد 30 بازی پیاپی بدون شکست رسید

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس صحبت های خطیبی صحبت ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است

حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: زمانیکه رهبران جامعه قصد اصلاح فرهنگی جامعه را داشته باشند، آموزش و پرورش، رسانه ملی، نهاد روحانیت و مسجد و غیره را در اولولیت‌های بعدی قرار می‌دهند و توجه هاشان نخست به دانشگاه معطوف می‌شود.

وی ادامه داد: نخبگان و استعدادهای جامعه باید در دانشگاه آماده و تربیت شوند، سپس در نهادهای مختلف وارد شوند. نسل جدید که در دانشگاه‌ها تعلیم و تربیت شده‌اند، با حضور در نهادهای مختلف می‌توانند کارکردهای فرهنگی آن نهادها را اصلاح کنند.

بنیانیان با بیان اینکه در حال حاضر حوزه تعلیم و تربیت اجتماعی در دانشگاه‌، دچار نوعی فرافکنی شده است، گفت: استادان، روسا و مدیران دانشگاه‌ها به جای اینکه کارکرد فرهنگی، تربیتی خودشان را مطالعه و اصلاح کنند، می‌گویند که بسیار دیر شده و باید خانواده و نهاد روحانیت و غیره چاره اندیشی کنند. از سوی دیگر دانشجویان در فضای فرهنگی دانشگاه به دنبال مفروضاتی هستند که ختم به مدرک شود. سپس با آن مدرک در جامعه موقعیت درآمدی کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند لزوم اصلاح نقش اساتید در تعلیم و تربیت اجتماعی

این مسئول با بیان اینکه تمام اقشار جامعه در شکل دهی به فرهنگ و تعلیم و تربیت نقش آفرین هستند، گفت: البته این موضوع که برای اجرایی کردن فرهنگ، مسئول انتخاب می‌کنیم گاهی خوب و گاهی بد است. به عنوان مثال در مدرسه معلم تربیتی مشخص شده است. در نتیجه سایر دبیران و معلمان و مدیران از خودشان رفع مسئولیت فرهنگی و تربیتی کردند. در چنین شرایطی به معلم تربیتی کارآمدی در مدرسه نیاز داریم تا کمک کند که تک تک معلمان نقش خودشان را ایفا کنند.

وی با تاکید بر اینکه تک تک استادان باید به نقش تربیتی خود توجه داشته باشند، گفت: همچنین ما به معاونت فرهنگی در دانشگاه نیاز داریم تا بتواند مسئولیت استادان را احیا کند. علاوه بر آن؛ محیطی فراهم شود تا نقش استادان در تعلیم و تربیت اجتماعی اصلاح شود.

بنیانیان با اشاره به متون درسی دانشگاهی عنوان کرد: زمانیکه استاد به نقش فرهنگی خود پی برد، چند سوال در ذهنش پدیدار می‌شود. به عنوان مثال تاثیر محتوای درسی که تدریس می‌کند بر تربیت دانشجویان و تحولات فرهنگی دانشگاه تا چه میزان است؟ ارتباطات بین استاد و دانشجو و محتوای درسی چگونه است؟ تا چه میزان کلامشان و محتوای صحبت‌هایشان در دانشجویان نفوذ دارد؟

این فعال فرهنگی عنوان کرد: اگر استادی بد اخلاقی با رفتار تند و عصبی تدریس می‌کند، شاید دانشجویان محتوای درسی را یاد می‌گیرد و نمره قبولی را در امتحان کسب می‌کند، اما آن مطالب تبدیل به باور و فرهنگ صحیح در وی نمی‌شود. یعنی بر تعلیم و تربیت اجتماعی دانشجویان تاثیری نگذاشته است.

عوامل اختلال آفرین در تعلیم و تربیت اجتماعی چیست؟

وی درباره فضای فرهنگی حاکم بر محیط کلاس درس در دانشگاه ها مطرح کرد: در ابتدا باید از خودمان بپرسیم، آیا محیط تعلیم و تریبت اجتماعی است یا به واسطه برخی از رفتارهای غلط استاد، دانشجو (مثلا تعامل بد) این تعلیم و تربیت شکل نمی‌گیرد. عوامل اختلال آفرین در کلاس درس وجود دارد مانند بد اخلاقی، نداشتن سواد ارتباطاتی و غیره... که نمی‌گذارد، مباحث تربیتی و فرهنگی مناسبی در شان دانشگاه شکل بگیرد.

بنیانیان ادامه داد: بنابراین رفتار اساتید و دانشجویان در تعامل با یکدیگر بسیار اهمیت دارد. کلاس باید آماده تعلیم و تربیت شود و نباید به صورت ناخودآگاه بخشی از روابط عاطفی و موضوعات مربوط به گرایشات جنسی در ارتباطات دانشجویی و فضای آموزشی کلاس و محیط دانشگاه تجلی پیدا کند و عامل اختلال دیگران و دانشجویان شود.

مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به حداقل رساندن عوامل مخلل تعلیم و تربیت اجتماعی، تصریح کرد: به همین علت در تمام دانشگاه‌های کشورهای سراسر دنیا ضوابط برای حجاب یا لباس پوشیدن دانشجویان وجود دارد. البته این میزان در کشورهای مختلف، کم یا زیاد می‌شود. چراکه تلاش می‌شود تا عوامل آسیب زا در محیط کلاس به حداقل برسند. در چنین شرایطی کلاس درس آماده مباحث تعلیم و تربیت است.

وی گفت: دانشجویان دختر و پسر یعنی دو جنس مخالف در دانشگاه در کنار هم هستند، این حساسیت در جامعه ما به علت ارزش‌های دینی بیشتر است و باید مراعات شود. این فلسفه حساست در دانشگاه‌های ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که موضوع پوشش در محیط دانشگاه بیشتر از محیط عمومی جامعه رعایت شود. چرا که دانشگاه یک تولید کننده لباس نیست، بلکه محیطی است که استاد با عواطف و ذهن، شخصیت و تربیت دانشجو کار دارد.

بنیانیان با تاکید بر شکل گیری رابطه قوی و سازنده بین استاد و دانشجو برای انتقال مفاهیم درسی و تربیتی، گفت: اگر قرار باشد بین دانشجویان اختلاف باشد به شدت به حوزه تعلیم و تربیت آسیب وارد خواهد شد.

نقش تشکل‌های دانشجویی در حوزه تعلیم و تربیت

این کارشناس فرهنگی با اشاره به نقش تشکل‌های دانشجویی به ویژه کانون های فرهنگی و انجمن‌های علمی در تعلیم و تربیت اجتماعی بیان کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاغل هستند، استادان نیز سر کلاس درس حاضر می‌شود و سپس دانشگاه را ترک می‌کنند. دانشجویان فرصت اینکه به غیر از کلاس درس در محیط دانشگاه باشند، بسیار کم است. بنابراین مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و روسای سایر دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا اساتید و دانشجویان را به حضور در دانشگاه علاقمند کنند.

وی افزود: اگر استادان نگاه صحیحی به مقوله تعلیم و تربیت و خلاقیت داشته باشند، به روسای دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی کمک خواهند کرد تا با تولید برنامه‌های جذاب که دانشجو پس از کلاس درس، علاقمند به حضور در نشست و برنامه‌ها تشکل‌های دانشجویی شوند.

بنیانیان با بیان اینکه در حال حاضر دیگر دانشجویان حوصله حضور در جلسات سخنرانی را ندارد، گفت: به نظر می‌رسد تشکل‌های دانشجویی باید خلاقیت در انتقال مفاهیم داشته باشند و بتوانند دانشجویان را مشارکت دهند. البته اعضای تشکل‌ها که خودشان دانشجو هستند، اگر دوره آموزشی ویژه ای را سپری نکنند و نتوانند مطابق با محیط تعلیم و تربیت دانشگاهی فعالیت کنند، هیچ تاثیر گذاری نخواهند داشت.

مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد افزود: در حال حاضر تاثیرگذار تشکل‌های دانشجویی محدود است، بخشی از این موضوع نیز به نبود خلاقیت کافی و نداشتن آموزش برای اعضای تشکل ها بر می‌گردد و بخشی از آن مربوط به وظایف معاونان فرهنگی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است.

بنیانیان در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت دانشجویان در تشکل‌های دانشجویی باعث رشد شخصیت و تربیت آنان می‌شود. آنان بای مهارت ارتباطی را یاد بگیرند و از استاید موثر نیز استفاده می‌کنند. برخی از دانشجویان به ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی به علت شاغل بودن، امتیازات و تخصص های مناسبی دارند که می‌توان از آنها استفاده کرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228856 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • ده‌روسی: باید از روحیه لورکوزن بترسیم!
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • فرار مهره کلیدی سپاهان قبل از دیدار با پرسپولیس! | تصاویر
  • پلیمر کم آورد/ خروج قلندری موضوع درون تیمی است
  • اصولی: ملی پوشان فوتسال حواله خودرو نمی گیرند/ در جریان انتقال پرسپولیس به مشهد نیستم+ فیلم
  • چه تیمی قهرمان لیگ برتر می شود؟
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • ده روسی: شکست‌ناپذیری بایرلورکوزن؟ هیچ تیمی نیست که نتوان آن را شکست داد
  • کنایه سنگین یک استقلالی؛ رکورد پرسپولیس را در گینس ثبت کنید | سه بار کامبک خوردن کار هر تیمی نیست