Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه انواع جدید ویروس سارس-کوو-۲ قدرت انتقال بیشتری دارند اما شواهدی از وجود میزان بیشتری از ویروس در مجاری تنفسی بیماران مبتلا به انواع جدید کرونا یافت نشده است. این موضوع در مطالعه‌ای در دانشکده پزشکی "جان هاپکینز"(Johns Hopkins) کشف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از یورک‌آلرت، ظهور و قدرت انتقال بیشتر انواع جدید ویروس سارس-کوو- ۲ که باعث ابتلا به بیماری کووید-۱۹ می‌شود نگران کننده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان گونه‌ی B.۱.۱.۷ که اولین بار در انگلستان یافت شد و گونه‌ی B.۱.۳۵۱ که اولین بار در آفریقای جنوبی یافت شد را مورد بررسی قرار دادند تا دریابند وجود میزان بیشتری از ویروس در فرد مبتلا باعث انتقال بیشتر ویروس می‌شود یا خیر.

گونه‌ی کشف شده در انگلستان نوع "آلفا" نامیده می‌شود و گونه‌ای که در هند یافت شد نوع "بتا" خوانده می‌شود.

گونه‌های مختلف این ویروس با توالی‌یابی ژنوم کشف شدند. محققان از مجموعه نمونه‌های زیادی استفاده کردند تا نشان دهند نوع "آلفا"‌ ۷۵ درصد ویروس‌های در گردش تا آوریل ۲۰۲۱ را شامل می‌شود. محققان ۱۳۴ نمونه را با ۱۲۶ نمونه از گروه شاهد مقایسه کردند در حالی که به اطلاعات بالینی بیماران نیز دسترسی داشند.

آدانایا آمادی(Adannaya Amadi) نویسنده‌ی اصلی این مقاله می‌گوید: علت قدرت انتقال بیشتر این گونه‌ها هنوز مشخص نیست. با این حال یافته‌های ما نشان می‌دهد که احتمال کمی وجود دارد که افرادی که به این انواع ویروس مبتلا می‌شوند بدون علامت باشند. اگرچه مبتلایان به این گونه‌ها در معرض خطر بیشتر فوت یا بستری شدن در بخش‌ مراقبت‌های ویژه نیستند اما احتمال بستری شدن آن‌ها در بیمارستان بیشتر است.

ویروس سارس‌-کوو-۲ از دسامبر سال ۲۰۱۹ از شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد و تبدیل به یک همه‌گیری شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ویروس سارس کووید همه باهم علیه کرونا ویروس جهش یافته کرونا انتقال بیشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است