Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مقدمات راه اندازی مرکز اختصاصی توسعه هوانوردی عمومی با تولید هواپیماهای سبک در استان مرکزی فراهم شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، رحیم حسین نسب، مدیر فرودگاه اراک گفت: طی راهبرد جدید کسب و کارهای کوچک هوانوردی با هدف رشد دردن زایی اقتصاد فرودگاهی ، از دو سال پیش پیگیر توسعه هوانوردی عمومی در استان مرکزی هستیم و در این راستا ضمن برنامه ریزی برای توسعه کسب و کارهای حمل و نقل هوایی کوچک ، برای راه اندازی مرکز تولید هواپیماهای سبک با توجه به ظرفیت استان و استقبال مسوولان برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر فرودگاه اراک افزود: طرح تجاری ابتدایی برای راه اندازی مرکز ساخت هواپیماهای سبک هوانوردی عمومی مورد قبول قرار گرفته و امسال شاهد راه اندازی این مرکز خواهیم بود.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر با توجه به ظرفیت های موجود در استان مرکزی و قرارگیری شقوق مختلف حمل و نقل ریلی، جاده ای و هوایی در کنار یکدیگر با نگاه به سند آمایش لجستیک کشور دبیرخانه مرکز لجستیک استان مرکزی در فرودگاه اراک مستقر شده و طرح حمل و نقل ترکیبی برای تولید و توزیع انبوه صنعت در مرحله مطالعه مکان یابی قرار دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هوانوردی عمومی مدیر فرودگاه اراک هوانوردی عمومی هوانوردی عمومی مدیر فرودگاه اراک هوانوردی عمومی استان مرکزی راه اندازی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند

یک رسانه عبری زبان از قرار داد فروش پهپادهای چینی به ارتش رژیم صهیوینستی پرده برداشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه گلوبس در خبری در این رابطه اعلام کرد، ارتش اسرائیل هواپیماهای بدون سرنشین از دو شرکت چینی DJI وOtel خریداری کرده است تا کمبود موجود در را از این طریق برطرف سازد.

به نوشته این رسانه عبری زبان ارتش اسرائیل قرار است با دو شرکت چینی قرار داد خرید چند هزار هواپیمای بدون سرنشین را امضا کند.

براساس ارزیابی‌های موجود قرار است این هواپیماهای بدون سرنشین برای ماموریت‌های تصویر برداری از داخل و خارج ساختمان‌ها در مسافت‌های کوتاه و جمع آوری اطلاعات امنیتی در نوار غزه مورد استفاده قرار بگیرند.

با این حال احتمالا این هواپیماها نتواند در شمال (فلسطین اشغالی) فعالیت کنند و ماموریت هایش در این منطقه با چالش مواجه خواهد شد، چون حزب الله توانمندی پیشرفته‌ای در شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین چینی دارد.

کارشناسان به این ر سانه عبری زبان خبر دادند، سهولت راه اندازی و استفاده از ویژگی‌های هواپیماهای بدون سرنشین چینی است و از اینرو می‌توان به شکل ویژه‌ای آن را برای نظامیان احتیاط که برای مدت کوتاهی در ارتش فعالیت می‌کنند، مورد استفاده قرار داد.

در عین حال قرار است تمامی این هواپیماها پیش از آغاز ماموریت ایزوله شده و امکان ارتباط با شرکت سازنده از آنها گرفته شود تا اطلاعات ارتش اسرائیل به طرف‌های چینی منتقل نگردد.

انصراف آمریکا از تحریم گردان جنایتکار ارتش اسرائیلضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصراللهحمله پهپادی حزب الله به 2 پایگاه نظامی ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید
  • اعلام هشدار هواشناسی سطح زرد
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای