Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@18:50:56 GMT

آسمان اتحادیه اروپا به روی بلاروس بسته می شود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۱۷۰۹

آسمان اتحادیه اروپا به روی بلاروس بسته می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کشورهای عضو اتحادیه اروپا به همراه ۷ کشور غیراروپایی از تصمیم قطعی برای بستن آسمان خود بر شرکت‌های هواپیمایی بلاروس خبر دادند.

بر اساس این گزارش، شورای اروپا با صدور بیانیه‌ای رسمی در همین خصوص اعلام کرد: شورا (اروپا) تصمیم گرفت با توجه به وضعیت بلاروس و در راستای تقویت اقدامات محدود کننده موجود، ممنوعیت پرواز بر فراز حریم هوایی اتحادیه اروپا و همچنین منع دسترسی شرکت‌های هواپیمایی بلاروسی به فرودگاه‌های اتحادیه اروپا را اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است: کشورهای نامزد (برای عضویت در اتحادیه اروپا) شامل مقدونیه شمالی، مونته نگرو، صربستان و آلبانی و همچنین ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ به همراه اعضای منطقه اتحادیه اقتصادی اروپا با این تصمیم همراهی خواهند کرد.

شورای اروپا همچنین در بیانیه خود تاکید کرد که کشورهای مذکور باید از اجرای این تصمیم در زمره سیاست‌های ملی خود، اطمینان حاصل کنند.

لازم به ذکر است که وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز دوشنبه با یکدیگر در شهر «لوکزامبورگ» دیدار کردند.

«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که خواستار وضع تحریم های گسترده علیه بلاروس شده است در مصاحبه با روزنامه آلمانی «دی وت» (Die Welt) گفت: «گمان کنم که تحریم های بیشتر علیه بلاروس اجتناب ناپذیر باشد».

وی ادامه داد: «ما باید دایره تحریم ها علیه بلاروس را برای در برگرفتن بخش های اقتصاد این کشور مانند صنعت پتاس و یا انرژی، وسیع تر کنیم. همچنین باید جلوی این امکان را که دولت بلاروس بتواند با انتشار اوراق قرضه ملی، در داخل اتحادیه اورپا موفق به تامین بودجه شود؛ بگیریم».

به گزارش خبرگزاری مهر، اتحادیه اروپا پیش از این با متهم کردن بلاروس به فرود اضطراری یک هواپیمای مسافربری جت برای دستگیری یکی از مخالفان دولت این کشور، آسمان کشورهای عضو این اتحادیه را به روی هواپیماهای بلاروس بسته بود.

تنش ها با بلاروس پس از آنکه لوکاشنکو برای ششمین بار عنوان ریاست جمهوری را از آن خود کرد بالا گرفت. کشورهای غربی به حمایت از اپوزیسیون بلاروس، نتیجه این انتخابات را زیر سوال بردند.

کد خبر 5241230

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا بلاروس تحریم اقتصادی ایالات متحده امریکا فلسطین رژیم صهیونیستی ایران انتخابات 1400 روسیه عراق جو بایدن ولادیمیر پوتین سیدابراهیم رئیسی برجام افغانستان ترکیه عربستان سعودی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۱۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود