Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی/ تازه‌ترین توئیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دربردارنده خبر خوبی برای اهالی نشر و مطبوعات است؛ صالحی از تصویب چگونگی محاسبه بهای آب، برق، گاز، خدمات پستی، پروانه ساختمان و عوارض کسب برای فعالان این عرصه‌ها نوشته است.

سیدعباس صالحی، در توئیتی نوشته:«موضوع محاسبه بهای آب، برق‌، گاز، خدمات پستی، پروانه ساختمان و عوارض کسب برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات با تعرفه آموزشی و یا فرهنگی، بر اساس ماده ۹۲ قانون برنامه ششم توسعه، به تصویب جلسه امروز هیأت دولت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از هیأت محترم دولت بویژه وزرای نیرو، نفت و ارتباطات کشور سپاسگزارم.»
برای اطلاع بیشتراز جزئیات این خبر نکاتی را به نقل از «ایبنا» می‌خوانید، این لایحه برنامه ششم توسعه ۲۷ دی‌ماه۱۳۹۴ از سوی دولت برای بررسی به مجلس شورای اسلامی تحویل داده شد. این برنامه با 31 ماده، راهبرد‌های کلان مدیرت اجرایی کشور در پنج سال را شامل می‌شود. به اعتقاد بسیاری از کارشناسان فرهنگی، برنامه ششم توسعه با تدوین بند‌ «ج» ماده 92 به فعالان حوزه نشر، ناشران و کتابفروشان و همچنین مطبوعات نگاه ویژه‌ای داشته است که در مقایسه با قوانین دوره‌های قبل بی‌سابقه محسوب می‌شود.
بنابراین گزارش، در بند «ج» ماده 92 قانون ششم توسعه آمده است:«دولت و شهرداری‌ها و سازمان‌ آب و فاضلاب مکلفند با ارائه تعرفه فرهنگی و یا پروانه ساختمان در زمینه آب و برق و گاز، حمل‌ونقل و پست، با استفاده از کاربری فرهنگی در فضا‌های مسکونی از کتابفروشان، ناشران و مطبوعات که دارای مجوز‌های قانونی لازم هستند، حمایت کنند.»
 برنامه ششم توسعه در سال 1396 در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و بخش‌های مختلف دولت، مراحل تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی را آغاز کردند. آبان‌ماه سال 1398 مصادف بود با آغاز بررسی‌ها و تدوین آیین‌نامه اجرایی بند (ج) ماده (92) توسط ستاد «تدوین و آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و اسناد راهبردی قانون پنج‌ساله ششم توسعه و قانون احکام دائمی برنامه‌های کشور».
این آیین‌نامه در ستاد مذکور، با حضور نماینده دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان وزارتخانه‌های نیرو، نفت، کشور، راه و شهرسازی، اموراقتصادی و دارایی، شرکت ملی پست، اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و سازمان برنامه و بودجه، تدوین شد و در نوبت تصویب و ابلاغ قرار گرفت.
توئیت اخیر وزیر فرهنگ موید تصویب بخشی از آیین‌نامه اجرایی بند (ج) ماده (92)، مرتبط با اعمال تعرفه‌های فرهنگی آب، گاز، برق و... است. حالا باید دید بخش دیگر آیین‌نامه که به کاربری فرهنگی امکان مسکونی اختصاص دارد و تأسیس کتابفروشی در ساختمان‌های مسکونی را مجاز می‌کند، چه زمانی تصویب و ابلاغ خواهد شد.‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: برنامه ششم توسعه آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»