Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به موضوع کلاهبرداری های رایج در حوزه ارزهای دیجیتال پرداخت و اظهار داشت: بدون اغراق اکثر سایت‌های کلود ماینینگ در واقع پانزی و کلاهبرداری هستند و هیچ استخراج واقعی در آن انجام نمی‌شود، بنابراین همیشه به خاطر داشته باشید در صورت مواجهه با ایده‌های رویایی و ادعاهای غیرمنطقی در حوزه ارزهای دیجیتال به کلاهبرداری بودن آن شک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: در روش پانزی ، هرمی و شبکه ای شما مامور فروش یک محصول بی ارزش بوده و سود شما از طریق سرمایه گذاران جدید پرداخت می شود تا اینکه در نهایت به دلیل نبودن سرمایه گذار جدید طرح از هم می پاشد.

سرهنگ رجبی ادامه داد: در روش صرافی و کیف پول های جعلی نیز صرافی بعد از چند ماه فعالیت به طور ناگهانی با تمام سرمایه ها ناپدید می شود؛ بنابراین در هر نرم افزار یا وب سایت سرمایه گذاری، ارزهای دیجیتال خود را واریز نکنید.
وی گفت:در فروش توکن‌ها هدف و کاربردی جز خالی کردن جیب افراد ندارند؛ پس فراموش نکنید همه ارزهای دیجیتال نمی توانند به موفقیت برسند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا وب سایت های جعلی و شبیه سازی شده اشاره و خاطرنشان کرد:صفحات جعلی ظاهری مشابه سایت های اصلی دارند اما در حقیقت دامی برای رسیدن به اطلاعات شخصی کاربران هستند.

سرهنگ رجبی از کاربران درخواست کرد که مراقب صفحات ایمیل‌ها و پیام‌های که از آنها اطلاعات حسابشان را می‌خواهند باشند تا در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرهنگ رجبی پلیس فتا ارزهای دیجیتال کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن

سرهنگ محمود مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی مراجعه متصدی یک واحد صنفی به پلیس فتا و اعلام اینکه مرد جوانی با حضور در مغازه ام اقدام به خرید و ارائه یک رسید بانکی کرده که پس از گذشت چند ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم که بلافاصله مراتب در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن افزود: مأموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی متوجه این موضوع شدند که متهم با مراجعه به واحدهای صنفی اقدام به خرید اقلام مورد نیاز و سپس با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حساب فروشنده بوده، کالا را تحویل و محل را ترک کرده است.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند.

مختاری با بیان اینکه در این راستا تاکنون ۹ شاکی به این پلیس مراجعه کرده‌اند گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف و اعلام داشته با توجه به دانش کافی، نسبت به نصب بدافزاری با عنوان اپلیکیشن رسید ساز جعلی بر روی گوشی تلفن همراه خود اقدام و با ارائه رسیدهای جعلی اقدام به کلاهبرداری‌های متعدد از واحدهای صنفی حتی در شهرستان‌های مجاور کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن از شهروندان خواست برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها باید سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طریق بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

وی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با همکاران ما در میان بگذارند.

کد خبر 6088135

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • (تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟
  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید