Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اقدامات این معاونت برای رویداد تهران ۱۴۰۰ گفت: معاونت فنی و عمرانی شهرداری پروژه‌ها و امور عمرانی رویداد تهران ۱۴۰۰ را برعهده داشت و در همین زمینه اقدامات متعددی انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که قرار بوده با آغاز سال ۱۴۰۰، پروژه‌های مدنظر در این رویداد در ابتدای سال جاری افتتاح شود، عنوان کرد: پروژه‌های این رویداد شامل دو دسته است که بخشی از پروژه‌ها باید در آستانه سال ۱۴۰۰ افتتاح می‌شدند و برخی از پروژه‌ها نیز با شروع سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آنها باید آغاز می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیلمی در این خصوص عنوان کرد: در همین راستا نیز پروژه فرهنگسرای رازی در شهرری که اخیراً افتتاح شد یکی از مواردی بود که باید در ابتدای سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می‌رسید.

وی ادامه داد: ثبت جهانی خیابان ولیعصر نیز از دیگر اقداماتی بود که باید بر اساس این رویداد در ابتدای سال ۱۴۰۰ انجام می‌شد. هرچند که این موضوع هنوز به مرحله پایانی نرسیده اما فرایند اجرای آن در در حال پیشروی است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره بر پروژه‌هایی که بر اساس رویداد تهران ۱۴۰۰ باید عملیات اجرایی آنها با شروع سال جدید آغاز می‌شد، ابراز کرد: سه پروژه اصلی و مهم برای این منظور در نظر گرفته شده بود که این موارد شامل خیالستان زندگی در محله سبلان برای اتصال پهنه سبلان بر روی اتوبان بزرگراه امام علی علیه السلام است.

صبوری دیلمی افزود: مورد دیگر نیز پل باغ نیایش برای اتصال پهنه بلوار فرهنگ تا سعادت آباد بر روی اتوبان نیایش و پروژه پایانی نیز احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) در مناطق جنوبی شهر است و تمامی این موارد در حال اجرا هستند.

دیلمی با اشاره بر ساخت مسیر پیاده رو نیز عنوان کرد: یکی از برنامه‌های رویداد تهران ۱۴۰۰ ساخت ۱۴۰۰ کیلومتر مسیر پیاده راه و دوچرخه سوار بود که بر اساس برنامه‌ها باید در شروع سال ۱۴۰۰ عملیات عمرانی آن آغاز می‌شد.

وی ادامه داد: اما خوشبختانه این عملیات از سال ۹۹ آغاز شد و تا کنون ۳۵۰ کیلومتر از این مسیر ساخته شده است. زمانی که طول این مسیر به حدود ۵۰۰ کیلومتر یعنی یک سوم ایده‌آل ما برسد با اعلام عمومی آن را افتتاح خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که دلیل انتقادات اعضای شورای شهر به نحوه اجرای رویداد تهران ۱۴۰۰ توسط شهرداری چه تهران چیست تاکید کرد: انتقاد اعضای شورا به نحوه اجرای این طرح به‌جاست و آنها حق دارند.

کد خبر 5240990 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران خیابان ولی عصر فرهنگسرای رازی صفا صبوری دیلمی تهران 1400 معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران انتخابات 1400 شهرداری تهران شورای شهر تهران پیش بینی وضعیت هوا کیفیت هوای تهران سیدابراهیم رئیسی وزارت آموزش و پرورش متروی تهران سازمان تامین اجتماعی سازمان امداد و نجات هلال احمر هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پلیس راهور پیام تبریک مهدی ولی پور فنی و عمرانی شهرداری رویداد تهران ۱۴۰۰ پروژه ها سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان

خبرگزاری مهر، گروه جامعه: طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6097237 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • مهدی چمران یک‌تنه پشت اقدامات جنجالی شهرداری در شهر تهران
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن