Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» روح الله ایزدخواه صحبت‌های وزیر صمت مبنی بر اینکه با عرضه خودرو در بورس موافق نیستم، زیرا اجرای این طرح کارشناسی شده نیست را اجحاف در حق مجلس دانست و گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس صدها ساعت‌ها، طرح ساماندهی صنعت و بازار خودرو را موردبررسی قرار داد و در تمامی جلسات از دستگاه‌های متولی، خودروسازان، قطعه‌سازان و کارشناسان مختلف دعوت به عمل آورد و نظر آنها را جویا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارگروه خودرو ذیل کمیسیون صنایع و معادن جلسات متعددی برای بررسی این طرح برگزار کرده، افزود: وزارت صمت بدون اینکه پیشنهاد و راهکار خاص و جدیدی برای ساماندهی صنعت و بازار خودرو ارائه دهد، صرفا با عرضه خودرو در بورس مخالفت کرده و به طرح موضوع آزادسازی قیمت خودرو اکتفا می‌کند.

وی با اشاره به صحبت رزم حسینی مبنی بر اینکه وزارت صمت برای قیمت‌گذاری خودروها طرحی به مجلس ارائه داده است، توضیح داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت باید به این نکته توجه کند که دولت نمی‌تواند «طرح» به مجلس ارائه کند بلکه باید موضوعات موردنظر خود را در قالب لایحه ارائه کند.

ایزدخواه نکته دوم قابل تامل در این زمینه را کم‌کاری و بی‌توجهی دولت دوازدهم در ارائه لایحه‌ای برای ساماندهی بازار خودرو دانست و ادامه داد: هرچند با توجه به پرتلاش و فعال بودن مجلس یازدهم، طرح ساماندهی صنعت خودرو و بازار به عنوان اولین موضوعات در دستورکار کمیسیون صنایع و معادن قرار گرفت، اما ما شاهد بودیم با روی کار آمدن آقای رزم حسینی، وزارت صمت، کارشکنی‌های بسیاری در تعیین تکلیف این طرح انجام داد و در جلسات کمیسیون صنایع و معادن بدون ارائه راهکار جایگزین و نظرات کارشناسی با آن مخالفت کرد.  

وعده‌ی توخالی وزیر صمت؛ سه ماهه بازار خودرو را سامان می‌دهیم

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: صحبت وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ارائه طرح به مجلس با موضوع قیمت‌گذاری خودرو، پیشنهادی نیست جز آزادسازی قیمت خودرو، این پیشنهاد در دوره‌های قبلی نیز اجرایی شده و با شکست روبه رو شده است و راهکاری منطقی نیست.

ایزدخواه علت تاخیر در پیشبرد طرح کمیسیون صنایع و معادن درباره ساماندهی بازار و صنعت خودرو را کارشکنی‌ها و مخالفت‌های وزارت صمت توصیف کرد و ادامه داد: طرح مذکور در شهریور ماه سال گذشته آماده بررسی در صحن علنی بود اما پس از روی کارآمدن آقای رزم حسینی، وی به مجلس وعده داد که سه ماهه وضعیت بازار خودرو را سامان می‌دهد این درحالی است که نه تنها شرایط بهتر نشد بلکه ملتهب‌تر نیز شد.

وی افزود: با توجه به مطالبات بسیار مردم از مجلس برای ساماندهی بازار خودرو، پس از انتخابات مجلس یازدهم با دعوت از کارشناسان و متخصصان این طرح تدوین شد و در جریان تدوین آن نیز از تمام مسئولان، دستگاه‌ها و تشکل‌های مرتبط با صنعت خودرو استفاده شد.

وزارت صمت صرفا به دنبال حمایت از صورت حساب‌های مالی خودروسازان است

عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه وزارت صمت با سماجت خاصی در مقابل این طرح مقاومت کرده و هیچ پیشنهاد مبتکرانه‌ای نیز ارائه نمی‌دهد، تصریح کرد: شائبه حمایت های جانب‌دارانه وزارت صنعت، معدن و تجارت از خودروسازان برای ما پررنگ شده است. هرچند این وزارتخانه مطرح می‌کند، نفعی از خودروسازی‌ها نمی‌برد و به دنبال رفع مشکلات مردم است اما در عمل وزارت صمت به دنبال حمایت از بنگاه‌های خودروسازی است نه صنعت خودرو.

ایزدخواه ادامه داد: معاون وزیر صمت در جلسات کمیسیون یک طرفه تنها از خودروسازان حمایت می‌کند و به نظرات کارشناسان بی توجه است، ما معتقدیم پیشنهادات وزارت صمت غیرکارشناسی است چراکه اگر نقش حاکمیتی داشت باید به تمام ابعاد صنعت خودرو از جمله قطعه‌سازان، تحقیق و توسعه طراحی و... توجه می‌کرد در حالیکه صرفا به دنبال حمایت از صورت حساب‌های مالی خودروسازان است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: خودروسازان روح الله ایزدخواه مجلس وزیر صمت کمیسیون صنایع و معادن دنبال حمایت بازار خودرو صنعت خودرو وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید

معنی عبارت کاکه ایبو چیست؟ دفتر حساب‌وکتاب‌های خانواده. این روش را بانوی روزنامه‌نگاری به‌نام هانی موتوکو، در سال ۱۹۰۴ اختراع کرد.

به گزارش بنکر، او با این روش قصد داشت راهی ساده برای مدیریت امور مالی خانه طراحی کند.

این روش برای کسانی مناسب است که مدیریت مخارج از دست‌هایشان خارج می‌شود و عادت‌های خرج‌کردن خاصی دارند.

تفاوت اصلی روش کاکه ایبو با روش‌های مدیریت مالی دیگر در این است که ما را متوجه ریشه تصمیم‌گیری‌هایمان در خرید می‌کند.

نکته مهمی درباره روش کاکه ایبو وجود دارد: این روش پس‌انداز برای قطع‌کردن شادی و نشاطتان از خرید نیست؛ برای نمونه، اگر حالتان خوش نیست و با دسته‌گلی زیبا می‌توانید احساس بهتری پیدا کنید، کاکه ایبو جلویتان را نمی‌گیرد. هدف این روش ترک عادت‌های بد در خرید و خرج‌کردن است.

خریدکردن برای حال خوب خیلی هم خوب است؛ اما روش کاکه ایبو به ما یاد می‌دهد گاهی خرید‌کردن برای تغییر روحیه اثرات مثبت کوتاه‌مدت دارد و بعدتر پشیمانی هم به بار می‌آورد.

در هر خریدی باید سود و زیان را بسنجید و بعد دست‌ به‌ جیب شوید.

شروع کار

برای شروع کار کافی است یک برگه سفید و یک خودکار داشته باشید. هدف روش “کاکه ایبو” این است که ارتباطتان را با پول پیدا و درک کنید.

برای رسیدن به درک درستی از ارتباطتان با پول، باید حساب دخل‌ و خرجتان را به‌طور دقیق داشته باشید و همه‌چیز را یادداشت کنید.

با نوشتن می‌توانید عادت‌هایی را که در خرج‌کردن پول دارید، به‌دقت مشاهده و بررسی کنید.

پرسش‌های کاکه ایبویی

نکته بعد از یادداشت‌کردنِ دخل‌وخرج و عادت‌های خریدکردن در این روش، پرسیدن سؤالات زیر از خود است. هر وقت قرار به خرید چیزی داشتید از خود بپرسید:

آیا بدون این وسیله می‌توانم زندگی کنم؟ آیا این خرید با موقعیت مالی‌ام تناسب دارد؟ آیا از ایـن وسیله واقـعا استفاده خواهم کرد؟ آیا جا و مکان نگهداری از این وسیله را دارم؟ حال‌ و احوالم در هنگام خرید چطور است؟ استرس دارم؟‌ بیش‌ازحد شادم؟ در آرامش به‌سر می‌برم؟ چطور به خرید این وسیله علاقه پیدا کردم؟ جرقه‌ای آنی و مشاهده آن در تبلیغات بود یا در فروشگاه‌گردی متوجه آن شدم؟ با این خرید چه حسی به من دست خواهد داد؟ شاد می‌شوم؟ فرقی برایم نخواهد کرد؟ عذاب‌وجدان می‌گیرم؟

بسیاری از خریدها از روی خواستن هستند و در واقع، به آنها نیازی وجود ندارد. این چیزی است که کاکه ایبو یادمان می‌دهد و کمک‌مان می‌کند در زمینه امور مالی تصمیم‌های منطقی‌تر، سریع‌تر و هوشمندانه‌تر بگیریم.

درس‌های کاکه ایبو

۱- ۲۴ ساعت خرید را به تعویق بیندازید تا مشخص شود میلتان به خرید آنی و هیجانی بوده است یا خیر.

۲- تحت‌تأثیر حراج‌های بزرگ قرار نگیرید. همیشه در خرید از برندها در تخفیف و حراج از خود بپرسید که اگر کالایی با قیمت واقعی‌اش به فروش می‌رفت، بازهم آن را لازم داشتید و می‌خریدید یا نه.

۳- حساب پول‌هایتان در حساب بانکی را داشته باشید. اگر ندانید چقدر پول دارید و چقدر پول خرج می‌کنید، مدیریت مالی‌ از دست‌هایتان خارج می‌شود.

۴- مخارجتان را گروه‌بندی و دسته‌بندی کنید. مانند: هزینه‌های عمومی، هزینه‌هایفرهنگی، هزینه‌های تفریحی و هزینه‌های غیرمنتظره.

۵- پول نقد داشته باشید و خرج کنید. حساب کنید و ببینید در هر روز چقدر پول لازم دارید، مبلغ را از عابربانک بگیرید و خرج‌کردن از کارت را کنار بگذارید.

۶- برای خود علامت هشداردهنده بگذارید. برای مثال، می‌توانید روی یک برچسب بنویسید: «درست و عاقلانه خرج کن.» بعد این برچسب را روی کیف‌پولتان بچسبانید.

۷- خود را در معرض خریدکردن قرار ندهید. مثلا اگر در مسیر پیاده‌روی شما فروشگاه‌هایی وجود دارد که شما را برای خرید وسوسه می‌کنند، مسیرتان را تغییر بدهید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها