Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@20:42:44 GMT

استان مرکزی در آستانه شیوع موج پنجم کرونا

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۶۸۱۳

استان مرکزی در آستانه شیوع موج پنجم کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پیک پنجمی که متاسفانه گرفتار آن خواهیم شد از نوع دلتا خواهد بود.

به گزارش ایسنا، سید محمد جمالیان در هیئت رئیسه دانشگاه اظهار کرد: نوع دلتا بسیار خطرناک‌تر است و حتی کسانی که قبلا مبتلا شده اند و حتی واکسن زده اند نیز ایمنی کامل ندارند.

او افزود: استان‌های جنوبی دچار بحران شده اند و چندین شهر به رنگ قرمز درآمده‌اند و دیر یا زود استان ما نیز دچار بحران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیاز است تدبیر‌های لازم اندیشیده شود و خود را آماده برخورد این موج کنیم، اظهار کرد: از هفته گذشته میزان مراجعین سرپایی به مراکز درمانی در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: با هر روشی که امکان داشته باشد باید روحیه پزشکان و پرستاران، نیرو‌های آزمایشگاهی و ... را بالا ببریم.

او همچنین از مردم خواست این هشدار را جدی بگیرند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مدافعان سلامت را در موج پنجم یاری کنند، چراکه هر اندازه زمان وقوع پیک پنجم را به تعویق بیندازیم به همان مقدار زمان بیشتری برای استراحت و تجدید قوا خواهند داشت.

جمالیان گفت: متاسفانه با وجود تاکید وزیر بهداشت مبنی بر توقف پرواز‌های روسیه، اما همچنان شواهد نشان می‌دهد عده‌ای بدون اهمیت به سخنان متولی سلامت کشور و مقام عالی وزارت، اقدام به برقراری این پرواز‌ها کرده و حتی تور‌های تا ۱۰ روز آینده نیز همچنان دایر است که متاسفانه باید گفت اینگونه رفتار‌ها مطمئنا این ویروس را به داخل کشور و سپس استان وارد می‌کند و شرایط را به مراتب بدتر خواهد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: کشور روسیه با توجه به اینکه واکسن اسپوتنیک که یکی از واکسن‌های خوب با ایمنی بالا در جهان است را تزریق کرده بود، اکنون دچار اپیدمی جدیدی شده و این مسئله نشان دهنده میزان خطرناکی و سرعت انتشار این بیماری و غلبه بر واکسن دارد.

وی در پایان از مردم حتی کسانی که پیش از این به کرونا مبتلا شده یا یک یا دو دز واکسن را دریافت کرده اند، خواست با توجه به نوع جدید این ویروس، پروتکل‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک و پرهیز از هرگونه دورهمی را به شدت رعایت کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا در ایران پیک پنجم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری