Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:33:06 GMT

بیش از هزار کیلومتر راه آهن در کشور احداث شد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۷۵۰۵

بیش از هزار کیلومتر راه آهن در کشور احداث شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، عباس خطیبی روند ساخت راه آهن در کشور طی سال‌های اخیر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: از جمله دستاوردهای مهم در این سال‌ها می‌توان به بهره برداری از هزار و ۹۰ کیلومتر مسیر ریلی جدید، ریل گذاری بیش از ۱۸۰۰ کیلومتر، زیرسازی بیش از ۲ هزار کیلومتر و ساخت و توسعه بیش از ۱۶۱ هزار متر مربع ایستگاه در کشور اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اتصال ۴ مرکز استان به شبکه ریلی کشور را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ۷ سال گذشته اعلام کرد و گفت: راه آهن گرگان- اینچه برون، راه آهن تهران- همدان، راه آهن غرب کشور، راه آهن مراغه- ارومیه، راه آهن قزوین- رشت، راه آهن میانه- بستان آباد، راه آهن خواف- هرات از مهمترین پروژه‌های ریلی هستند که طی این ۷ سال به بهره برداری رسیده است.

خطیبی ادامه داد: با بهره برداری از راه آهن یزد- اقلید، بستان آباد- خاوران، زاهدان- خاش، همدان- سنندج، رشت- کاسپین و میانه- اردبیل تا پایان سال جاری دو مرکز استان دیگر نیز به شبکه ریلی کشور متصل می‌شوند.

وی تاکید کرد: اگر روند شتابان توسعه راه آهن در کشور طی ۱۰ سال آینده نیز ادامه یابد، ایران به رتبه دوم منطقه از نظر چگالی خطوط شبکه ریلی به تناسب وسعت دست پیدا می‌کند.

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور برنامه ریزی و مدیریت پروژه‌های عمرانی را یکی از مهمترین سیاست‌ها در راستای رسیدن به اهداف دانست و گفت: اولویت دادن به طرح‌های عمرانی، رعایت استانداردها و مشخصات فنی، رعایت تمهیدات زیست محیطی و دستیابی به فن‌آوری های نوین در طراحی و اجرای پروژه‌های راه آهن در کشور نیز بخش دیگری از اهداف تحقق یافته کیفی هم راستا با اهداف کمی در این حوزه است.

وی استفاده از ریل ملی تولید شده با حمایت شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور را یکی از موفقیت‌های چشمگیر در توسعه شبکه ریلی معرفی کرد و افزود: این نوع ریل در کشورهای محدودی تولید و برای خطوط جدید و پرسرعت استفاده می‌شود. دستیابی ایران به تکنولوژی ساخت این نوع ریل علاوه بر تأمین نیاز داخلی، صدور ریل به دیگر کشورها را نیز میسر کرده است.

خطیبی همچنین احداث پل با دهانه ۱۰۰ متری و ارتفاع ۸۵ متری، اجرای اسلب ترک بتنی به روش درجا، ساخت دستگاه پنل گذار مکانیزه برای اولین بار در راه آهن میانه- اردبیل، ساخت کشنده دو منظوره جاده‌ای و ریلی برای اولین بار در راه آهن میانه- اردبیل توسط مهندسان داخلی بخشی از موفقیت‌های به دست آمده در بخش طراحی و عملیات اجرایی توسعه شبکه ریلی کشور عنوان کرد.

کد خبر 5241629

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس خطیبی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل راه آهن انتخابات 1400 قیمت دلار قیمت نفت مصرف برق بانک مرکزی ایران قطع برق شاخص کل بورس بازار سرمایه بازار سهام قیمت طلا وزارت راه و شهرسازی تولید نفت قیمت یورو ویروس کرونا راه آهن در کشور ساخت و توسعه شبکه ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  عطاء اله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدان و ریش سفیدان سیستان و بلوچستان از طرح های ساخت بزرگراه در مسیر‌های شمال سیستان و بلوچستان افزود: در سال‌های اخیر دولت توسعه زیرساخت‌های راه را در اولویت قرار داده است.
وی تاکید کرد: علاوه بر بهره برداری از طرح های ذکر شده درسالجاری عملیات ساخت ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز شده که تلاش شده است با هدفگذاری رقم اعتباری بیش از ۲۷ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال ۸۰ کیلومتر آن تا پایان سال افتتاح شود.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان وبلوچستان تاکید کرد: همچنین بر اساس برنامه ریزی شده تا پایان سالجاری طرح بزرگراه زابل _ زاهدان پس از ۱۸ سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می‌رسد.
وی با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیرساخت‌های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان است، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابجایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد