Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای مطالعات شهری گفت: حضور تمامی شهروندان از جمله زنان و کودکان در فضاهای شهری منوط به ارائه راهکارهایی است که مدیران و برنامه‌ریزان باید در طرح‌ها و برنامه‌های خود مدنظر داشته باشند.

فریناز مقتدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تأمین امنیت زنان در فضاهای شهری، منوط به در نظر داشتن شاخصه‌های ارتقا کیفیت فضا است تا میزان حضور پذیری شهروندان در شهر افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بهبود وضعیت فضاهای شهری موجب حضور بیشتر شهروندان می‌شود، خاطرنشان کرد: حضور مردم در فضاهای عمومی، علاوه بر اینکه موجب سرزندگی و نشاط شهری می‌شود، مانع وقوع جرم و جنایت در این فضاها نیز می‌شود زیرا چشمان ناظر فضا افزایش پیدا می‌کند.

این دکترای مطالعات شهری تصریح کرد: در این راستا طراحی شهر باید به نحوی انجام شود تا حضور همه مردم از جمله کودکان، زنان و سالمندان فراهم شده و آنان از حضور در فضاهای سطح شهر احساس امنیت کنند بنابراین تأمین امنیت زنان در صورتی ممکن می‌شود که شاخصه‌های ارتقا کیفیت فضا برای همه اقشار جامعه شهری مورد توجه باشد.

مقتدری تاکید کرد: حضور همه شهروندان از جمله زنان در فضاهای شهری منوط به ارائه راهکارهایی است که مدیران و برنامه‌ریزان باید در طرح‌ها و برنامه‌های خود ارائه دهند تا حضور تمامی اقشار یک جامعه از جمله زنان در شهر ممکن شود و آنان از حضور در اجتماع احساس امنیت کنند.

وی گفت: مناسب سازی محیط‌های شهری، افزایش روشنایی، وجود کاربری‌های مختلط و در نظر داشتن مبلمان شهری با کیفیت تمایل شهروندان از جمله زنان را برای حضور در فضاهای شهری بیشتر می‌کند.

کد خبر 502381

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران فضاهای شهری زنان و فضاهای شهری فضاهای عمومی شهری طراحی شهری برنامه ریزی شهری شهر شهرداری امنیت امنیت زنان امنیت زنان در شهر امنيت زنان در فضاهای شهری فضاهای عمومی و امنیت زنان جرم و جنایت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فضاهای شهری جمله زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • توصیه رئیس پلیس پایتخت به ماموران در طرح نور
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • اجاره تلویزیون ‌های شهری و نمایشگاهی در ابعاد مختلف توسط تشریفات رایکا!
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • اسطوره گزارشگری WWE از بهبود وضعیت سلامتی خود خبر داد
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم