Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار ماهی‌فروشان بوشهر که بیش از ۳۰ سال قدمت دارد، امروز دارای مشکلاتی است که مسئولین شهری و دولتی از رفع آن عاجز هستند و نیاز است شورای جدید با تعامل دولت بتواند مشکلات آنها را رفع کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ شهر بوشهر با توجه به شرایط و اقلیمی که دارد از سالهای بسیار دور با دریا و موج ساحل هم‌جوار است و از دیرباز ماهی گیری و ماهی فروشی یکی از مهمترین شغل‌های مردم این خطه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها فروش ماهی در استان بوشهر به گونه‌ای است که صادرات به همه‌ی شهرهای کشور و برخی کشورهای همسایه به راحتی انجام می‌شود. ماهی گیری و ماهی فروشی به عنوان یکی از مهمترین نمادهای مردم استان بوشهر است که ثبت ملی است.

بازار ماهی فروشان بوشهر در سال ۱۳۴۵ خورشیدی ساخته شده همچنین این بازارچه قدیمی عرضه ماهی و میگو از قطب های تولید و پرورش آبزیان می باشد.

بی‌توجهی مسئولین استان بوشهر باعث شده بازار ماهی فروشان در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها شرایط مطلوبی نداشته باشد. بسیاری از رسانه‌ها و فعالین اجتماعی گه‌گاه به معضل بی‌توجهی مسئولین نسبت به بازار ماهی فروشان می‌پردازند، اما عملا هیچ اقدامی تا امروز از سوی مسئولین دولتی و مدیریت شهری مشاهده نشده است.

نیاز است با تشکیل دولت انقلابی و شورای شهر جدید تدبیری اندیشیده شود که اصناف و در راس آن بازار ماهی فروشان شهر بوشهر ساماندهی شود.

ایجاد بازار جدید ماهی فروشان با المان بوشهر

علی طبیب نژاد فعال اجتماعی استان بوشهر در صفحه اینستاگرامی خود با اشاره به وضعیت بازار ماهی فروشان در بوشهر اظهار کرد: بوشهر یک شهر بندری است. اما بازار ماهی و میگو در این شهر شرایط خوبی ندارد و شهروندان هنگام عبور از بازار و خرید ماهی به دلیل خیسی کف بازار، همیشه دچار مشکل هستند. علاوه بر شهروندان کسبه ای که قصد جابجایی یخ، ماهی و غیره دارند نیزبه مشکل بر می خورند.

فعال اجتماعی بوشهر گفت: ماهی فروشان معمولا زباله‌های آبزیان را بیرون از بازار در یک فضای باز جمع‌ آوری می‌کنندو از بوی بسیار نامطلوبی این زباله‌ها سایر اصناف گلایه مند هستند.

طبیب ‌نژاد افزود: هنگام تغییر آب و هوا، بوی نامطلوب زباله‌های ماهی و میگو کل فضای مرکز شهر را در بر می گیرد و نیاز است نسبت به این موضوع توجه ویژه ای شود.
وی با بیان اینکه راهکار برای رفع این موضوع وجود دارد، عنوان کرد: جابجایی بازار ماهی فروشان به بزرگ‌راه امام علی(ع) شهر بوشهر یکی از راهکارهایی است که می‌توان با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بسیاری از مشکلات را رفع کرد.
فعال اجتماعی بوشهر بیان کرد: زمین و سرمایه گذای کاملا آماده است. در بزرگراه امام علی اراضی بسیار زیادی وجود دارد که می‌توان با اجرای طرح جامع، بازار ماهی و میگو به این مکان انتقال داده شود.
طبیب‌نژاد تصریح کرد: به دلیل همجواری محدوده بزرگراه امام علی(ع) با دریا می‌تواند کاربرد بسیار خوبی برای ایجاد بازار ماهی و میگو باشد. به جهت اینکه بازار در ورودی شهر بوشهر قرار دارد می‌توان با اجرای طرح و المان‌های سنتی و بومی زمینه ساز جذب توریست و افزایش میزان رضایتمندی شهروندان در پی‌داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این مکان فضای آزاد بسیار زیادی در این محدوده وجود دارد می توان با ایجاد پارکینگ برای مشتریان و کسبه، غرفه‌های عمده فروشی ماهی و میگو و سایر صنف‌های مرتبط با دریا و آبزیان، غرفه‌های فروش سبزی مخصوص ماهی، غرفه فروش میوه و غیره شاهد تحول باشیم.

طبیب نژاد گفت: همچنین یکی از مهم ترین نکات استفاده از المان بومی استان بوشهر در ساخت این بازارچه است.

مسئولین برای ایجاد بازار ماهی فروشان باید بسته حمایتی داشته باشند

کریم ماهینی یکی از فروشندگان جزئی ماهی در بوشهر در گفت و گو با سپاس، عنوان کرد: مشکلاتی که در بازار ماهی فروشان بوشهر وجود دارد خیلی فراتر از تولید بوی نامطلوب برای شهروندان و سایر کسبه‌هاست که نیاز است مسئولین شهری نسبت به رفع آن توجه ویژه داشته باشند. از نبود فاضلاب شهری گرفته تا سرویس بهداشتی از مشکلاتی است که تا کنون رفع نشده است.

این فروشنده ماهی عنوان کرد: تولید زباله و بوی ماهی در صنف فروش محصولات دریایی یک امر کاملا طبیعی است. اما اینکه سایر صنف‌ها گلایه مند هستند حق شهروندی است. براساس عرف بازار نباید صنف ماهی فروشی و پوشاک در کنار هم باشند.

وی ادامه داد: فردی که برای خرید پوشاک یا هر وسیله دیگر وارد بازار می‌شود، اصلا شرایط اینکه بخواهد وارد بازار واهی فروشان شود ندارد. نیاز است ساماندهی در بازار بوشهر مانند همه شهرهای کشور صورت بگیرد.

ماهینی عنوان کرد: بارها طرح ساماندهی و جابجایی بازار ماهی فروشان مطرح شد، اما به جهت اینکه تسهیلات، خدمات و پشتیبانی خوبی توسط مجموعه مدیریت شهری وجود نداشته، این طرح عملا موفق نشده است.

این فروشنده ماهی بیان کرد: اگر مسئولین به فکر ایجاد بازار مناسب برای ماهی فروشان هستند، باید محیط بازار جدید را با مشورت صاحب نظران ایجاد کنند و در یک بسته حمایتی برای افرادی که وارد بازار جدید می‌شوند داشته باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار ماهی فروشان ایجاد بازار استان بوشهر ماهی و میگو شهر بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت. میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدید‌های میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذر‌های این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودرو‌ها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی و خودرو‌های سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟
  • شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود