Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای صنفی نمایش گفت: امید داریم با اکران فیلم‌های جدید مخاطبان بیشتری به سینما‌ها بیایند. برخی آثار ساخته شده پتانسیل جذب تماشاگران را دارد و امیدوارم بتوانیم به راه حل خوبی برسیم، اما معتقدم تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تهیه‌کنندگان حمایت مالی نکند سازندگان آثار راضی به اکران فیلم‌های خود نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین فرحبخش در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون علت تصمیم خود برای اکران فیلم سینمایی «تک‌خال»  در شرایط کرونایی گفت: «تک‌خال» را برای منافع مالی نساخته بودیم و چون خودم عضو شورای صنفی نمایش هستم مجبور بودم فداکاری کنم و فداکاری کردم تا در شرایطی که سینما مخاطب خود را از دست داده است با اکران این فیلم سالن‌های سینما باز بمانند.

وی در همین راستا ابراز کرد: نه تنها «تک‌خال» که سال گذشته نیز فیلم سینمایی «زن‌ها فرشته‌اند ۲» را هم در شرایط بد کرونایی اکران کردم. به هر حال باید برای سر پا نگه داشتن سینما ریسک کرد و خطر نفروختن را هم به جان خرید. البته که سال گذشته و با اکران «زن‌ها فرشته‌اند ۲» سینما راه نیفتاد و هیچکدام از تهیه‌کننده‌ها هم راضی به اکران فیلم‌های خودشان نشدند. بنابراین امسال هم قرعه نیز به نام من افتاد.

وی در همین راستا اظهار کرد: دو فیلم ساختم و آن‌ها را نابود کردم تا سالن‌های سینما فیلمی برای اکران داشته باشند. گفتم ۴۰ سال است در این سینما هستم و از من توقعاتی دارند و به همین خاطر دو فیلم خودم را در این راه نابود کردم. متاسفانه فعلا دوستان تهیه‌کننده ما نیامدند و کمکی نکردند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی پیرامون عدم همکاری تهیه‌کنندگان برای اکران فیلم‌های خود در این روزهای سخت سینما بیان کرد: از خود آن‌ها باید پرسید که چرا این فداکاری را نمی‌کنند اما در هر صورت باید قبول کرد که منافع آن‌ها در این شرایط در خطر است و قطعا ضرر می‌کنند. تهیه‌کنندگان حق دارند که در این اوضاع تمایلی به اکران فیلم‌های خود نداشته باشند.

فرحبخش درباره راه حل برون رفت از وضعیت نگران کننده امروز سینما ابراز کرد: باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این شرایط کمک فراوانی به سازندگان فیلم‌ها بکند. تهیه‌کنندگان دیگر مثل من بدون چشمداشت راضی به اکران فیلم‌های خود نمی‌شوند. قطعا کاری که من کردم ادامه پیدا نمی‌کند و باید بدانند در یک سال گذشته برای باز ماندن سینما چه کردم. وزارت ارشاد به هر کدام از تهیه‌کنندگان دو سه میلیاردی باید بدهد تا بخشی از هزینه‌ها را جبران کند و تهیه‌کنندگان راضی به اکران شوند.

وی با اشاره به تاثیر اکران فیلم‌های کمدی و شاد در شرایط امروز جامعه برای بازگشت مخاطب به سینما بیان کرد: احتمالا با ورود فیلم‌های جدید، به خصوص فیلم‌های کمدی و شاد در شرایط امروز جامعه که از وضعیت به وجود از کرونا خسته هستند باعث رونق دوباره سینماها می‌شود.

این تهیه‌کننده با بیان اینکه در جلسه شورای صنفی نمایش با ستاد ملی مبارزه با کرونا برای ترغیب اکران فیلم‌ها تبادل نظر خواهیم کرد افزود: در جلسه‌ای که با ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهیم داشت درباره اکران فیلم‌های جدید تصمیم‌گیری می‌شود، امید داریم با اکران فیلم‌های جدید مخاطبان بیشتری به سینما‌ها بیایند. برخی آثار ساخته شده پتانسیل جذب تماشاگران را دارد و امیدوارم بتوانیم به راه حل خوبی برسیم، اما معتقدم تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تهیه‌کنندگان حمایت مالی نکند سازندگان آثار راضی به اکران فیلم‌های خود نمی‌شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران فیلم های جدید تهیه کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا

در پی شکست طرح بین‌المللی که کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو برای توقف فعالیت آژانس آنروا با تحریک علیه نهادهای بین‌المللی و طرح ادعای دست داشتن کارمندان آن در حملات هفتم اکتبر کلید زده بود، ناکامی و ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم حاکم شد.

به گزارش ایسنا، «امیر تیفون»  تحلیلگر مسائل سیاسی رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» درباره حاکم شدن ناامیدی بر محافل رسمی این رژیم در پی شکست طرح کابینه نتانیاهو برای مختل کردن فعالیت‌های آژانس آنروا گفت: در حالی که اسرائیل نگران است آمریکا و انگلیس چنین اقدامی را در پیش گرفته و تصمیم خود برای تعلیق کمک‌های مالی را لغو کنند، آلمان نیز به لیست کشورهایی افزوده شد که به تازگی ازسرگیری حمایت مالی از آژانس آنروا را اعلام کردند.

تیفون اظهار کرد: شخصیت‌های برجسته‌ای در اسرائیل به تازگی اعتراف کردند، طرحی که با هدف لغو حمایت‌های بین‌المللی از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) کلید خورد در پی اعلام ازسرگیری حمایت‌های مالی از سوی برخی کشورها شکست خورده است.

طرح کابینه نتانیاهو برای لغو کمک‌های مالی آنروا، آسیب‌های متعددی دید، آلمان یکی از کشورهای با اهمیت برای اسرائیل در جهان است که اعلام کرد قصد دارد حمایت‌های مالی خود از این آژانس را که ژانویه گذشته لغو کرده بود، از سر بگیرد.

وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از بررسی ادعاهای اسرائیل متقاعد شدیم نظارت بر فعالیت‌های آنروا و طرح‌هایی که اجرا می‌کند، باید بهبود یابد اما همزمان قصد داریم حمایت‌های خود از این آژانس را به زودی ازسربگیریم.

همچنین برلین از دیگر کشورهایی که حمایت‌های خود از آنروا را قطع کردند، خواست همانند آلمان این حمایت‌ها را در پیش بگیرند.

در بیانیه وزارت خارجه آلمان آمده است آژانس آنروا به ایفای نقش سازنده و بی‌بدیل خود در رسیدگی به بحران انسانی در نوار غزه ادامه می‌دهد و دیگر نهادهای بین‌المللی که در غزه فعالیت دارند، بر زیرساخت‌های آن تکیه دارند.

در مقابل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای تصمیم آلمان را «تاسف بار و ناامید کننده» خواند و ادعا کرد: اسرائیل اطلاعاتی از «صدها فعال نظامی حماس و صدها فعال دیگر که وابسته به این جنبش و جهاد اسلامی هستند و به عنوان کارمند در آنروا کار می‌کنند» در اختیار آلمان و دیگر کشورهای حامی مالی می‌گذارد.

تیفون در ادامه گفت علت این تصمیم آلمان گزارشی است که «کاترین کولونا» وزیر خارجه سابق فرانسه که از سوی سازمان ملل مامور انجام تحقیقات درباره فعالیت‌های آنروا شد، اواخر هفته منتشر کرد.

کولونا حدود یک ماه قبل به اراضی اشغالی سفر کرده و در آنجا با مسؤولان عالی رتبه کابینه نتانیاهو و ارتش این رژیم برای دریافت اطلاعاتی درباره ادعاهای مطرح شده علیه آنروا دیدار کرد اما او در گزارش نوشت: اسرائیل هیچ‌گونه مدرک و دلیلی بر اینکه بسیاری از کارمندان آنروا اعضای حماس هستند که در غزه فعالیت دارند و هیچ مدرکی دال بر مشارکت کارمندان آنروا در حمله هفتم اکتبر ارائه نکرد.

این گزارش با انتقاد شدید کابینه رژیم صهیونیستی روبرو شد و وزارت خارجه این رژیم در بیانیه رسمی در پاسخ به این گزارش مدعی شد که «در این گزارش خطرات مشکل موجود نادیده گرفته شده و تنها راه‌حل‌های تزئینی که متناسب با حجم گسترده نفوذ حماس در آنروا باشد، پیشنهاد نشده است.»

با این وجود برخی مسؤولان سیاسی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهای خود با دیپلمات‌های خارجی اخیراً اعتراف کردند اسرائیل آنگونه که امید داشت نتوانست بر گزارش کولونا تاثیر بگذارد و روشن است که در پی انتشار این گزارش دیگر کشورها به آلمان ملحق خواهند شد و کمک‌ها را ازسر خواهند گرفت.

براساس گزارش‌هایی که اواخر هفته منتشر شده، انگلیس نیز در حال بررسی ازسرگیری کمک‌های مالی خود به آنروا است.

تیفون افزود: کشورهایی که تصمیم به ازسرگیری کمک‌ها گرفته‌اند، فرانسه، کانادا، استرالیا، سوئد، نروژ، اسپانیا و ژاپن هستند اما اسرائیل اساساً نگران این است که انگلیس و آمریکا تصمیم خود در این رابطه را تغییر دهند.
 
یک مسؤول رژیم صهیونیستی که در تلاش‌های سیاسی برای متوقف کردن حمایت‌های مالی از آنروا شرکت داشت، در گفت‌وگو با روزنامه «هاآرتص» مدعی شد: این شکست ناشی از نبود جایگزینی قانع کننده برای فعالیت‌های آنروا است، اسرائیل توانست در خصوص فعالیت‌های این آژانس در میان دوستان خود در جهان شک و تردید ایجاد کند اما از طرحش حمایت نکرده و هیچ جایگزین مناسبی برای آنروا ارائه نکرد.

روزنامه «هاآرتص» به نقل از یک دیپلمات غربی از یکی از کشورهایی که کمک‌های مالی را ازسرگرفته، نوشت: تصمیم کابینه کشورش برای انجام این کار به ۲ دلیل است، یکی اینکه دلایلی که اسرائیل ارائه کرد به اندازه کافی جدی نبود و شرایط انسانی در غزه رو به وخامت است و خطر بروز قحطی وجود دارد و دیگر اینکه عاقلانه نیست در حال حاضر کمک‌های مالی متوقف شوند به ویژه که در محافل اتحادیه اروپا این اتفاق نظر وجود دارد که در شرایط فعلی و با وجود ادعاهای اسرائیل حمایت‌ها از آنروا باید ادامه یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان