Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب شورای اسلامی شهر تهران گفت: حتما قانون در مورد باغات تجدیدنظر می کنیم چون جلوی تمام ساختمان سازی ها را گرفتند. سال 99 یک عدد پروانه باغات صادر نشد قاعدتا اینجوری نمی‌شود. قانون باغات این است که هیچ درختی نباید قطع شود نه اینکه فقط 2 طبقه بسازند طبیعتا هیچکس نمی‌آید در ملک بزرگ فقط دو طبقه بسازد بنابراین حتما تجدیدنظر خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ مهدی چمران، منتخب شورای اسلامی شهر تهران و رئیس سابق شورای شهر تهران در نشست خبری که رو سه شنبه 1 تیرماه برگزار شد، گفت: طی ادوار گذشته 6 باغ بزرگ که خسروشاهی ملک از جمله آنهاست خریدیم و هم اکنون بوستان های عمومی است که مردم استفاده می‌کنند. پروژه هایی اجرا کردیم که مورد نیاز شهر بوده و اگر پل ها، اتوبان ها، خیابان ها نبود ترافیک وحشتناک تر از امروز می‌شد هرچند وضعیت ترافیک اصلا مناسب نیست اما اگر این پروژه ها اجرایی نمی شد، شرایط قطعا بدتر میشد.

او افزود: پروژه های کوچک خیلی خوب است و کسی مخالف آن نیست  اما در زمان مدیریت ما، اصلا این پروژه های کوچک را به حساب نمی‌آوریم و خودِ شهردار منطقه انجام می‌داد و در اختیار مردم می‌گذاشت. ما ده ها برابر این دوره پروژه اجرا کردیم اما تبلیغ نمی‌کردیم. به طور کلی پروژه ها اگر نیاز شهر باشد و از روی شهوت پل ساختن، خیابان ساختن و... نباشد، باید ساخته شود.

چمران تصریح کرد: آنچه ما با حسابرسی رسمی انجام دادیم و در اختیار وزارت کشور قرار دادیم، 16 هزارمیلیارد تومان بدهی شهرداری بود بنابراین از بانک ها قرض می‌گرفتیم تا پروژه ها تمام شوند و وقت و انرژی و عمر مردم کمتر تلف شود. همیشه این بدهی ها بوده است.

او گفت: کسی که می‌گوید افتخار می کنم یک عدد خانه هم نساختم باعث شده قیمت اجاره بها افزایش پیدا کند، ساختمان سازی بخوابد و رکورد مسکن ایجاد شود و حتی وقتی وزیر عوض شد هرکاری کردند نتوانستند وضعیت را به حالت عادی بازگردانند. شهر فروشی در دهه هفتاد صورت پذیرفت گفتند تراکم می فروشیم و وقتی شهرداری آمدیم جلوی این کار را گرفتیم.

رئیس سابق شورای شهر تهران افزود: تهران طرح جامع و قانون نداشت و هر شهرداری هرکاری میخواست انجام می‌داد. 28 مهندس مشاور گرفتیم، برای هر منطقه یک مهندس مشاور ترافیک، تاسیسات و... گرفتیم و در یک فرصت کوتاه طرح ها را آوردیم و در نهایت طرح جامع بعد از 24 جلسه به تصویب رسید و الان شهر قانون و قاموس دارد و این طرح جامع و تفصیلی بود که باعث شد این اتفاق رخ دهد.

منتخب شورای ششم بیان کرد: اگر جایی باید 4 طبقه بسازند و مجوز دهند قانونی است اگر بیشتر ساخته شود، تخلف است و فرد باید به دادگاه معرفی شود بنابراین شهر فروختن و نفروختن یک شعار است.

چمران گفت: باید تشویق کنیم مردم بسازند برای مثال برای تشویق به این کار گفتیم در بافت فرسوده یک ریال هم عوارض نباید دریافت شود و پیرو آن مجلس قانون گذاشت در بافت فرسوده فقط 50 درصد عوارض بگیرند تا شهرداری های ضعیف به مشکل برنخوردند.

منتخب شورای ششم عنوان کرد:  حتما قانون در مورد باغات تجدیدنظر می کنیم چون جلوی تمام ساختمان سازی ها را گرفتند. سال 99 یک عدد پروانه باغات صادر نشد قاعدتا اینجوری نمی‌شود. قانون باغات این است که هیچ درختی نباید قطع شود نه اینکه فقط 2 طبقه بسازند طبیعتا هیچکس نمی‌آید در ملک بزرگ فقط دو طبقه بسازد بنابراین حتما تجدیدنظر خواهیم کرد.

او افزود: از همه افراد در شهرداری چه قدیمی چه جدید اگر توانمند هستند باید استفاده کرد اما اینکه به اندازه یک مدیر 15 ساله حقوق بدهیم خارج از عرف اداری است. باید روی نیروهای شهرداری فکر کنیم قاعدتا نمی‌خواهیم به این افراد آسیب برسد از طرفی به شهرداری هم نباید آسیب برسد.

چمران گفت: مدیرانی که توانمند هستند باید به کار خود ادامه دهند اینکه همه عوض شوند اصلا درست نیست.  من هرجایی رفتم از نیروهای قبلی استفاده کردم که برای عده ای تعجب آور بود من کسی را همراه خود به شورا نبردم و حتی برای منشی هم از کارمندان همان شورا استفاده کردم.

رئیس سابق شورای شهر تهران گفت : درآمدهای پایدار تصویب نشده و همه شهرداری ها به درآمد ساخت و ساز متکی هستند و ما هم استفاده خواهیم کرد.

او ادامه داد: شهید دکتر چمران نسبت به من علاقه بسیار زیادی داشت و خیلی از اوقات که احساس خطر می کرد من را به دلایلی از منطقه دور میکرد. اگر الان زنده بودند قطعا به من رای میدادند.

منتخب شورای ششم عنوان کرد: پروژه های نیمه تمام را باید تمام کنیم و طبق برنامه ریزی که کردیم بتوانیم وضعیت را درارتباط با پروژه های عمرانی و فرهنگی به اتمام برسانیم چون شهرداری فقط نهاد خدماتی نیست یلکه نهاد اجتماعی و فرهنگی است. اولین کار تکمیل پروژه های نیمه تمام است.

او ادامه داد: برخی شهرها که قومی و قبیله ای هستند تعداد زیادی از دوستان خود را می‌آوردند و بعدی که می‌آید دچار مشکل می‌شود اما این روش درستی نیست هرکسی با خودش عده ای را بیاورد که حضور افراد لازم نیست. من شخصا نمی‌پسندم فردی که بگذاریم که ما می‌رویم باشند و حقوق بگیرد. الان در شهرداری نیروی کافی وجود دارد مگر نیروی تخصصی که کمبود وجود داشته باشد. مدیر باید بتواند از نیروهایش کار بگیرد اگر مثل الان باشد، پروانه صادر نشود  و نیروها فعال نباشند، باید گفت نصف نیروها مازاد هستند.

او با اشاره به ارتباطش با آیت الله ابراهیم رئیسی بیان کرد: ارتباط بنده از قدیم با آقای رئیسی خوب بود، چه در قوه قضاییه بودند چه در آستان قدس ما با ایشان مدام جلسه داشتیم و انشالله ارتباط خود را برقرار خواهیم کرد.

چمران درباره ریاست شورا گفت: نمی‌دانم کاندید ریاست شورا می شوم یا خیر این بستگی به تشخص دوستان دارد و تابع تصمیم آنها هستم.

او تصریح کرد: خارج از همه ضوابط اولین کاری که در شورای دوم کردیم، نامگذاری بزرگراه شهید صیاد شیرازی بود اما اولین مصوبه ما همین بود در این دوره هم خانواده های شهید ارزشمند هستند و قطعا ادامه خواهیم داد.

منتخب شورای ششم عنوان کرد: قاعدتا مصوبات که تصویب می‌شود، کسی لغو نمی‌کند اما درمواردی که نیاز به اصلاح باشد حتما انجام می‌دهیم.

او افزود: آنچه قبلا درباره شفافیت کار کردیم همین را اضافه تر می کنیم و شفاف تر میکنیم تا میزان شفافیت بیشتر شود البته شفافیت واقعی نه شعاری.

چمران در پاسخ به سوال خبرنگار برنا مبنی براینکه برنامه شما درباره شورای عالی استانها چیست؟ گفت: درباره شورای عالی استانها فعلا نمی توان فکر کرد چون 6 ماه بعد است اما قاعدتا چون بسیار مهم است باید برای آن برنامه ریزی خوبی تدوین کرد چون شورای عالی استانها فقط مربوط به تهران مربوط نیست و باید از همه استانها بیایند و به جمع بندی برسند تا کسی مستقر شود که ارتباط خوبی با دولت و مجلس شورای اسلامی داشته باشد..

منتخب دوره ششم عنوان کرد: دوره قبلی 5 هزارمیلیارد تومان برای مترو گذاشتیم اما تجربه نشان داده دولت ها سهمیه خود برای مترو را نمی‌پردازند. از 90 میلیارد فقط 25 میلیارد تومان پرداخت کردند هرچند ما به زور از دولت پول می‌گرفتیم. الان مشکل مترو خط و ایستگاه نیست مشکل واگن است پس باید بخریم که البته گران است و حتما باید از کمک دولت استفاده شود و ما قطعا در خرید واگن از دولت کمک خواهیم گرفت.

چمران درباره انتخاب شهردار گفت: باید در این زمینه دوستان بررسی کنند. گزینه های گمانه زنی شده در فضای مجازی برای ما عزیز هستند اما اعضای شورای شهر باید تصمیم بگیرند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران شورای شهر تهران ترافیک وزارت کشور شهرداری انرژی مسکن شورای شهر قانون مجلس حقوق شهر تهران ساخت و ساز اجتماعی و فرهنگی قوه قضاییه بزرگراه خانواده برنا دولت مجلس شورای اسلامی مترو پول فضای مجازی اعضای شورای چمران شفافیت ساخت و ساز در باغات لغو مصوبه برج باغات منتخب شورای ششم ششم عنوان شهر تهران شورای شهر پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است

ایسنا/قزوین عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد

بیت‌الله اکبری‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شعار سال جاری اظهار کرد: شعارهای سال کاملاً هدفمند است و اهداف مشخصی را دنبال می‌کند و اینکه در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید شده نشان‌دهنده این است که خلأهایی از قبل وجود داشته که باید منبعد به آن توجه شود و برای برطرف کردن این خلأها اقدام کرد.

وی گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد، مثلاً اینکه می‌گوییم دولت ما به نفت وابسته است پس می‌تواند بدون درآمد مردم نفت را بفروشد و درآمد داشته باشد درست نیست چراکه اگر به خاطر مسائلی که در دنیا وجود دارد تحریم شویم دست دولت خالی خواهد شد بنابراین دولتی می‌تواند به‌عنوان دولت پایدار و مقاوم در مقابل نوسانات سیاسی و اقتصادی دنیا بایستد که مشارکت مردمی در آن بالا باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین تصریح کرد: درگذشته تلاش‌هایی هم صورت گرفته که اهداف اقتصادی برای افزایش تولید ایجاد شود اما شرایط نشان می‌دهد که مشارکت به حدی نبوده که ما را به استاندارد لازم برساند به همین جهت رهبری در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید کرده‌اند.

وی بیان کرد: برای راهکارهای جذب مشارکت مردم باید برنامه‌ریزی و برنامه‌های عملیاتی و اهداف‌ کوتاه‌مدت بر این اساس تنظیم شود، هدف استراتژیک در شعار سال را رهبری مشخص کرده‌اند و باید ارگان‌ها، سازمان‌ها و حتی شرکت‌های تولیدی و خدماتی در تمام برنامه‌ریزی‌های خود شعار سال را به‌عنوان سیاست حاکم در نظر بگیرند تا مشارکت مردم را در تمامی امور شاهد باشیم و از این طریق جهش تولید رقم بخورد.

اکبری‌مقدم خاطرنشان کرد: اگر مشارکت مردم جذب نشود به جهش تولید و رشد و توسعه نخواهیم رسید و اهداف دست‌نیافتنی خواهد ماند؛ مجلس نقش وضع، اصلاح و تقویت قوانین را دارد تا به دولت راهکار داده شود و دولت نقش تسهیلگری خود را برای ایجاد مشارکت مردم فراهم کند.

وی افزود: مجلس و دولت به‌عنوان قوه مجریه نقش مهمی در جلب مشارکت مردم‌ دارند چراکه وقتی مردم ببینند تسهیلگری ایجاد شده به‌طور مثال در نقش واسطه‌گری مالی بانک‌ها درست عمل کنند و بازار سرمایه امنیت خوبی پیدا کند و شفافیت و کارایی آن بالا برود، مردم به صورت خودکار درست عمل می‌کنند چراکه نگاه مردم به قوانین و قوه مجریه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین درباره میزان تحقق شعارهای سال گذشته اظهار کرد: مشکلاتی که در این سال‌ها پیش‌آمده همه از یک جنس نیست و نمی‌شود قضاوت کرد چراکه بسیاری از عوامل بیرونی مانعی برای تحقق شعار سال هستند و این موانع سبب شده از رسیدن به اهداف فاصله گرفته باشیم.

اکبری‌مقدم در پایان گفت: از طرفی دیگر برخی مواردی همچون کاهش رشد جمعیت باعث شده به اهداف دست پیدا نکنیم چراکه تولیدی‌ها با مشکل نیروی کار مواجه هستند؛ تقاضا برای نیروی کار وجود دارد اما رشد نقدینگی و کنترل نکردن سیاست‌های پولی در ایران باعث شده نرخ تورم بالا برود و به همین دلیل خیلی از دستمزدها با بازار سازگار نباشد، قوانین حوزه کار هم باید اصلاح شود و بر اساس شرایط فعلی بازار کار نوشته شود تا بتوان در جهت حل مشکلات گام برداشت.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی