Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ائتلاف پیروزی آیت‌الله رئیسی را مکمل مجلس یازدهم دانسته و آن را زمینۀ همکاری مثبت و هم‌افزایی سازندۀ مجلس و دولت در گره‌گشایی از مشکلات مردم محسوب کرد.

به گزارش مشرق، رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به مناسبت انتخابات بیست‌وهشتم خرداد بیانیه‌ای با عنوان «فردا روز دیگری است» صادر کرد. 

حدادعادل در این بیانیه آورده است: انتخابات بیست‌وهشتم خرداد را نباید پیروزی بخشی از ملت بر بخشی دیگر یا پیروزی یک فرد یا یک جریان سیاسی در کشور محسوب کرد، بلکه آن را باید پیروزی ملت ایران بر دشمنان ملت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: غلامعلی حدادعادل پیروزی رئیسی را تبریک گفت

وی خواستۀ مردم را «کارآمدی بیشتر»، «مبارزه با فساد»، «رفع تبعیض» و «گسترش عدالت» دانسته و ضمن اینکه پیروزی آیت‌الله رئیسی را مکمل مجلس یازدهم دانسته، آن را زمینه‌ساز همکاری مثبت و هم‌افزایی سازندۀ مجلس و دولت در گره‌گشایی از مشکلات مردم به شمار آورده است.

رئیس شورای ائتلاف با تاکید بر اینکه «شورای ائتلاف سازوکاری برای وحدت همۀ نیروهای جبهه انقلاب اسلامی است و به هیچ حزب و تشکل خاصی تعلق ندارد» تصریح کرد: نتایج حاصل از این انتخابات به روشنی از اعتماد قاطبۀ رأی‌دهندگان به «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» به‌عنوان یک نهاد سیاسی گسترده و در خدمت مردم حکایت می‌کند, شورای ائتلاف این اعتماد را سرمایه‌ای ارزشمند و توفیق بزرگی برای خود می‌داند.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«فردا روز دیگری است»

ملت شریف ایران؛

همزمان با میلاد مبارک امام هشتم حضرت رضا علیه‌السلام، انتخاب آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی به‌عنوان هشتمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران را به شما مردم آگاه و بصیر تبریک می‌گوییم.

انتخابات بیست‌وهشتم خرداد یک‌هزار و چهارصد را نباید پیروزی بخشی از ملت بر بخشی دیگر یا پیروزی یک فرد یا یک جریان سیاسی در کشور محسوب کرد، بلکه آن را باید پیروزی ملت ایران بر دشمنان ملت دانست؛ دشمنانی که از «آزادی و استقلال جمهوری اسلامی» سیلی خورده‌اند و از حضور ملت پای صندوق‌های رأی به وحشت می‌افتند. آنچه در بیست‌وهشتم خرداد اتفاق افتاد دقیقاً نقطۀ مقابل آرزوهای شوم طراحان و مجریان کودتای بیست‌وهشتم مرداد بود. این حضور سرنوشت‌ساز، بی‌گمان، آثار ژرف و شگرف داخلی و منطقه‌ای و بین‌المللی مهمی به سود ملت ایران در پی خواهد داشت.

 روح سیاسی حاکم بر حضور مردم در انتخابات اخیر «مطالبۀ جدی مردم برای تغییر و تحول» بود و این حقیقت در مواضع و بیانات همۀ نامزدها در تبلیغات و مناظره‌های انتخاباتی نیز آشکار بود. مردم خواهان کارآمدی بیشتر، مبارزه با فساد و رفع تبعیض و گسترش عدالت بودند و هستند؛ و از رئیس‌جمهوری که با ارادۀ خود انتخاب کرده‌اند انتظار دارند نسبت به بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی آنان اهتمام بلیغ داشته باشد.

اکنون که ملت قدم به میدان نهاده و با انتخاب آیت‌الله رئیسی چشم به «فردایی دیگر» دوخته است، همه باید دست در دست هم و با روحیه‌ای جهادی و نگاهی انقلابی به همان اندازه که مطالبه‌گر هستیم حمایت‌کننده نیز باشیم.

انتخابات بیست‌وهشتم خرداد علاوه بر انتخاب رئیس‌جمهور، فرصت نیکویی برای انتخاب اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور و نیز در بعضی از شهرها انتخاب نمایندگان مجلس و مجلس خبرگان نیز بود.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی که نهادی برخاسته از تجربۀ سیاسی و اجتماعی چهل‌ودو ساله پس از انقلاب و مخصوصاً تجربه‌های چند سال اخیر است، خدا را شاکر است که توانسته با پشتیبانی از نامزدی آیت‌الله رئیسی و تلاش برای پیروزی ایشان به وظیفه دینی، ملی و سیاسی خود عمل کند. شورای ائتلاف پیروزی آیت‌الله رئیسی را مکمل مجلس یازدهم می‌داند و آن را زمینۀ همکاری مثبت و هم‌افزایی سازندۀ مجلس و دولت در گره‌گشایی از مشکلات مردم محسوب می‌کند.

انتخابات بیست‌وهشتم خرداد هزار و چهارصد نه‌فقط پیروزی نامزد مورد نظر شورای ائتلاف برای ریاست‌جمهوری بود که به پیروزی هشتاد درصد از نامزدهای معرفی‌شده برای شوراهای اسلامی شهرها انجامید؛ آنچنان که در بسیاری از شهرها و مراکز استان‌ها نظیر تهران و اصفهان و مشهد، همه، یا اکثر نامزدهای متعلق شوراهای ائتلاف و نیز نامزدهای میان‌دوره‌ای مجلس و مجلس خبرگان توانستند رأی مثبت اکثریت قاطع رأی‌دهندگان را کسب کنند.

نتایج حاصل از این انتخابات به روشنی از اعتماد قاطبۀ رأی‌دهندگان به «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» به‌عنوان یک نهاد سیاسی گسترده و در خدمت مردم حکایت می‌کند. شورای ائتلاف این اعتماد را سرمایه‌ای ارزشمند و توفیق بزرگی برای خود می‌داند و بدان افتخار می‌کند و توجه دارد که حفظ این اعتماد به اندازۀ کسب آن اهمیت دارد و همت و تلاش می‌طلبد. برای حفظ این اعتماد لازم است چه در دولت و چه در شهرداری‌ها، مسئولان انقلابی و مؤمن و پاکدست و کارآمد و کوشا انتخاب شوند تا طعم شیرین خدمت را به مردم بچشانند.

شورای ائتلاف ضمن تشکر صمیمانه از تلاش همه خواهران و برادرانی که در شوراهای ائتلاف سراسر کشور فعالیت انتخاباتی داشته‌اند، بر این نکته تأکید می‌کند که لازم است برای رسیدن به «فردایی دیگر» به افزایش آگاهی و بصیرت خود و دیگران و نیز توسعۀ تشکیلاتی و تحکیم و انسجام آن همت گماریم؛ و به خاطر بسپاریم که شورای ائتلاف سازوکاری برای وحدت همۀ نیروهای جبهه انقلاب اسلامی است و به هیچ حزب و تشکل خاصی تعلق ندارد.

وظیفۀ همه ما در سراسر کشور این است که با فراموش کردن بعضی از سوءتفاهم‌ها و نامهربانی‌ها و بداخلاقی‌هایی که در جریان انتخابات مشاهده شد از همۀ نیروهای انقلاب دعوت کنیم تا زیر چتر واحد و گستردۀ شورای ائتلاف گرد هم آیند و به مجلس و دولتی که خود در انتخاب آنها سهیم بوده‌اند مدد رسانند؛ باشد که در آینده‌ای نه‌چندان دور به فضل الهی با نیرویی برخاسته از ایمان و تشخیصی برخاسته از تقوی و بصیرت و اخلاص و همتی الهام گرفته از ایثارگران و شهیدانی همچون شهید قاسم سلیمانی بتوانیم به آرمان‌های امام راحل(ره) و رهنمودهای حیات‌بخش مقام معظم رهبری جامۀ عمل بپوشانیم و فردای دیگر و بهتری پدید آوریم؛ ان‌شاءالله.

غلامعلی حدادعادل

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی

یکم تیرماه ۱۴۰۰

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات 1400 سید ابراهیم رئیسی انتخابات 1400 رئیسی مجلس انقلاب اسلامی دولت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب سردار حاج قاسم سلیمانی مقام معظم رهبری جبهه انقلاب اسلامی انتخابات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مجلس و دولت در گره گشایی از مشکلات رئیس شورای ائتلاف آیت الله رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به سایت انتخاب گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است. امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران منتشر شد
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم