Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علیرضا مهرصادقی» با اشاره به تاثیر کرونا بر رشته اسکی روی آب اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا مسابقات قهرمانی آسیا اسکی روی آب در بخش قایق را که قرار بود سال گذشته به میزبانی کره جنوبی برگزار شود به تعویق انداخت، اکنون در حال بررسی شرایط هستیم که در صورت فروکش کردن این بیماری مسابقات مذکور را در سال ۲۰۲۱ برگزار کنیم و اتفاقا کره‌جنوبی مجددا درخواست میزبانی این بازی‌ها را داده که در صورت مسجل شدن این مسابقات، قطعا تیم ملی کشورمان در این رقابت‌های شرکت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش داشتن کرسی در کنفدراسیون آسیا را در توسعه اسکی روی آب ایران مهم خواند و گفت: من و عباس ناطق نوری که در عضویت کمیته فنی آسیا است طی این چند سال تلاش کردیم تا با ارتباطات بین المللی راه‌های توسعه و گسترش این رشته را در بین اسکی‌بازان ایرانی مثل اعزام مربیان و داوران کشورمان به دوره‌های بین‌المللی و استفاده از تجربیات کشورهای صاحب سبک را فراهم کنیم و حاصل این برنامه ریزی ایستادن بر سکوی سوم آسیا با کسب یک مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز در سال ۲۰۱۷ بود که برای اولین بار در تاریخ به ارمغان آمد.

رییس انجمن اسکی روی آب ایران با ابراز رضایت از رشد و گسترش این رشته در سطح کشور افزود: خوشبختانه با هدفمندی و برنامه‌ریزی زیربنایی شاهد توسعه و تعمیم این رشته مفرح در سراسر ایران بوده‌ایم بطوریکه هم اکنون در ۲۰ استان و مناطق آزاد کشور کمیته اسکی روی آب تشکیل داده ایم و برای پشتوانه سازی و استعدایابی، باشگاه‌ها و مراکز متعدد اسکی روی آب را در ایران راه اندازی کرده ایم.

سهم بانوان در مدال آوری بالاست

مهرصادقی میزان علاقه مندی بانوان در اسکی روی آب را ستودنی خواند افزود: در حوزه بانوان هم دارای پتانسیل خوبی هستیم، خوشبختانه نتیجه خوبی از اعتماد به زنان گرفته‌ایم بطوری که در مسابقات آسیایی ۲۰۱۷ تایوان سهم بانوان در کسب مدال بیشتر از آقایان بود و دو مدال طلا و نقره را بانوان ما بدست آوردند، در بعد بین‌المللی هم از ۴ داور خانم که دارای مدرک بین المللی هستند بهره‌مند هستیم و در مجموع شرایط مناسبی را در این حوزه تجربه کرده ایم.

 وی همچنین از برگزاری مسابقات سراسری و انتخابی تیم ملی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در صورت کاهش پیدا کردن کرونا قطعا در نیمه دوم سال مسابقات کشوری و سراسری آقایان و بانوان در هر دو بخش قایق و کیبل اسکی را برگزار می‌کنیم و مسلما از رقابت‌های انتخابی، نفرات برتر و آماده را به اردوی تیم ملی تزریق می‌کنیم و با یک تیم قدرتمند و مهیا گام به رقابت‌های بین المللی و قاره‌ای خواهیم گذاشت.

برچسب‌ها کره‌ جنوبی اسکی وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی اسکی وزارت ورزش و جوانان کره جنوبی اسکی وزارت ورزش و جوانان اسکی روی آب بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۵ اردیبهشت
  • با معرفی تیم‌های قهرمان؛ مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی به پایان رسید
  • پایان مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی با معرفی تیم‌های برتر
  • مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی به پایان رسید
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم