Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به اینکه برنامه ریزی های لازم را برای تقویت شبکه نوین تبلیغی در استان انجام داده ایم، گفت: امروز یکی از اهداف ما این است که با لشگر سایبر به جنگ دشمن بریم.

حجت الاسلام قاسم جعفرزاده یکم تیرماه به مناسبت دهه کرامت در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: امروز نقشی که فضای مجازی در جامعه ایفا می کند نوعی فضای حقیقی و هویت ساز بوده و موج اجتماعی در جامعه ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آموزش مبلغین فضای مجازی برای اولین بار در سطح کشور اشاره کرد و افزود: برنامه متنوعی در تقویت حوزه مجازی در دست اجرا داریم که با اهداف تقویت حوزه تبلیغات نوین در دست انجام است.

حجت الاسلام جعفرزاده خاطرنشان کرد: با ۹۰ کانال و صفحات مجازی پرمخاطب در سطح استان در راستای رسید به اهدف خود تعامل داریم به طوری که گروهای جهادی،هنرمندان،خبرنگاران نیز در این زمینه با ما همکار دارند.

مدیرکل تبلغات اسلامی اردبیل از راه اندازی شبکه فعالین فرهنگی اردبیل در راستای مردمی سازی جریان تبلیغ خبرداد و یادآور شد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در راستای عمل به وظایف خود به دنبال ایجاد شبکه‌های تبلیغی گسترده بوده که این شبکه‌ها شامل شبکه روحانیون، شبکه مداحان، شبکه فرهنگی و دیگر حوزه‌ها می باشد.

وی در ادامه به فعالیت ۴۰ مورد انجمن اسلامی زیر نظر اداره کل تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: ۳هزار روحانی برادر وخواهر نیز در سطح استان در حال فعالیت با این سازمان بوده و در امر تبلغ ما را یاری می کنند.

به گفته جعفر زاده در حال حاضر در سطح استان اردبیل بیش از ۱۲۰۰ هیات مذهبی و ۲۸ کانون فرهنگی تبلیغی وجود دارد که هر شبکه به روش‌های گوناگون مشغول ترویج تبلیغ اسلامی هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل همچنین به فعالیت 150 هیات مذهبی بانوان در استان اشاره کرد و گفت: بانوان مبلغ ما شاید گاهی به مراتب بیشتر از مردان بتواند نقش ایفا کنند چون تاثیری گذاری آنها در خانواده به مراتب بیشتر است.

وی همچنین به برنامه های دهه کرامت اشاره کرد وگفت: همزمانی دهه کرامت مقارن با جشن پیروزی سیاسی کشور ما انجام شد به طوری که پویش های  مختلفی در فضای مجازی انجام شد مانند جشن رای اولی خواهران، برنامه های بصیرت افزایی، نشست های علمی و هم اندیشی... و همچنین جشن شکرگزاری سیاسی با رعایت پروتکل های بهداشتی نیز در استان برگزار شد.

انتهای پیام

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مبلغ دینی آموزش مجازی تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد