Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل یک شرکت‌ دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان گفت: حدود ۶ سال است که مشغول ساخت پمپ‌های سانتریفیوژ هستیم‌ و تاکنون هیچ شرکتی نتوانسته به اندازه شرکت ما در این زمینه به طور تخصصی فعالیت کند.

حسین خطیبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شرکت پرتو صنعت پاژ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری خراسان است که از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا در حوزه مهندسی معکوس، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ف عالیت داشتیم، سپس به صورت تخصصی به سمت طراحی و تولید توربین کمپرسورها، پمپ‌های سانتریفیوژ و روتور کانتینر با تکنولوژی بالا و اخیرا نیز وارد حوزه فولاد شده‌ایم.

وی افزود: پمپ‌های سانتریفیوژ به واسطه سرعت بالایی که‌ دارند به پمپ‌های سانتریفیوژ اینتگرال‌گیر معروف هستند که این پمپ‌ها دارای حجم هوازی بالا، سرعت زیاد و فشار کمتری هستند. تمام واحد صنعتی که به هوای فشرده پرحجم نیاز دارند از این کمپرسورها استفاده می‌کنند و مشتریان محصولات ما صنایع نفت، گاز، فولاد، پتروشیمی و همچنین صنایع سیمان، غذایی و کاغذسازی هستند.

این مدیرعامل شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان ادامه داد: حدود ۶ سال است که مشغول ساخت این کمپرسورها هستیم‌ و تاکنون هیچ شرکتی نتوانسته به اندازه شرکت ما در زمینه ساخت این کمپرسورها به طور تخصصی فعالیت کند.

خطیبی خاطرنشان کرد: به واسطه اعتبار و برند پارک علم‌ و فناوری خراسان و با توجه به شرایط و مسائلی که شرکت پرتو صنعت دارد، در بسیاری از پروژه‌ها به‌صورت طرح تشریفاتی و خارج از مناقصات، کارهای خود را انجام می‌دهیم. همچنین پارک با در اختیار گذاشتن فضا جهت توسعه شرکت و حمایت‌های مالی، مسیر پیشرفت را برای ما هموار ساخته است.

وی تاکید کرد: بازار داخلی کشور نیاز شدید به این کمپرسورها را دارد و به همین منظور وارد صادرات نشدیم. تحریرم‌ها، ارائه محصول و پاسخگویی خدمات پس از فروش باکیفیت به مشتریان، در پیشرفت شرکت تاثیرگذار بوده است. شایان ذکر است شرکت پرتو صنعت پاژ برای ساخت این کمپرسورها بیش از  ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارک علم و فناوری خراسان شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان پمپ های سانتریفیوژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳