Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای در میان متخصصان گفت: صداقت و امانت باید مورد توجه همه قشرهای تخصصی به ویژه مهندسان باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌‌حسینی ظهر امروز در نخستین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی اخلاق مهندسی که به همت سازمان بسیج مهندسین سپاه فجر فارس اظهار داشت: برخی از خلقیات میان تخصص‌های مختلف مشترک است و اگر چه بیش از چهل سال از انقلاب می‌گذرد اما مطرح کردن آن در این زمان نیز خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: باید به چیزهایی معتقد باشیم، اخلاقمان مزین به آن باشد، باید مومن باشیم متخلق و خلاق باشیم تا هدف محقق شود و در غیر این صورت به هدف نخواهید رسید،  فرد باید معتقد باشد که خداوند، نتیجه رفتار را هم در جامعه به فرد نشان می‌دهد و هم در درون خود فرد. 

وی تصریح کرد: اگر کسی در نظام مهندسی به معنای خاص قرار می‌گیرد، نیازمند الزاماتی علمی است و هر کسی متوجه شد که درس‌های دانشگاهی را خوب متوجه نشده و برای یک پروژه سرگردان است، باید بداند و باور داشته باشد که اخلاق حرفه‌ای ندارد و در این صورت به جامعه مهندسی، افراد جامعه و حتی طبیعت خیانت کرده‌ است. 

ملک‌حسینی این‌ها را جزیی از اعتقادات دانست و افزود: اگر انسان وارد یک حیطه شد، باید به قاعده‌های علمی آن حوزه باور و اعتقاد داشته باشد و بعد از آن، دانستن و متخلق بودن است.

وی صادق بودن و امین بودن را دو حقیقت فراموش شده انسانیت دانست که رهاورد انبیا است و گفت: اگر شما صادق نباشید، یعنی نه برای خودتان احترام قائل هستید نه برای ارباب رجوع و نه برای پرونده‌هایی که قرار است سال‌ها ثبت شود. 

مدیر مدرسه علمیه خان شیراز با بیان اینکه چگونه عمل کردن از مباحث دیگر حوزه اخلاق مهندسی است گفت: انسانی که از او انتظار خیر است تلاش می‌کند که هرگز به سمت بدی نرود، پس انتظارات اخلاقی انسان‌ها از هم، باعث قوام اخلاقی میان انسان‌ها می‌شود و این همان عقل اجتماعی است.

وی  تاکید کرد: رفتار بسیج باید به گونه‌ای باشد که وقتی جایی وارد می‌شود، مردم بدانند که برای خیر و کار عملی برای مردم وارد شده است و مردم به آنها اعتماد داشته باشند. 

ابلاغ منشور اخلاقی و اداری و اخلاق حرفه‌ای کارگزاران نظاموبینار علمی تخصصی با عنوان "اخلاق حرفه‌ای آیت‌الله مهدوی‌کنی" برگزار شدرئیس پلیس پیشگیری: مردم از پلیس رفتار استاندارد مبتنی بر اخلاق حرفه‌ای می‌خواهند

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید با بسترسازی اعتماد متقابل برای انتظار خیر شود، ادامه داد: انسانی که خوبی کم دیگران را زیاد و خوبی زیاد خود را کم بشمارد، دارای کمال عقل است چرا که با این رفتار، انگیزه کار نیک به افراد می‌دهد و یک ایمنی به خود می‌بخشد چرا که آن افراد، با انگیزه به انجام کارهای نیک می‌پردازد و این، نفعش برای همگان است و تکرار کار خیر در خود فرد هم ادامه می‌یابد و این دو نگاه، جامعه را به امواج کار خیر وا می دارد؛ و این، نهایت عقل است.

در ادامه نیما زارع مسئول بسیج مهندسین سپاه فجر استان فارس ضمن تبریک ایام دهه کرامت با بیان اینکه در سازمان بسیج، 22 قشر تخصصی تعریف شده است اظهار داشت: بسیج مهندسین به دلیل تعدد اهداف و برنامه‌ها به سه بخش کشاورزی، صنعت و معدن و عمران و معماری تقسیم شده است.

به گفته وی حوزه‌های آموزشی و تخصصی و بصیرت‌افزایی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده برای این قشر است که امروز نخستین نشست تخصصی اخلاق مهندسی با حضور آیت‌الله ملک حسینی در مدرسه خان شیراز برگزار شد.

در ادامه آرش فرج‌زاده قائم مقام شهردار شیراز نیز در این نشست اظهار داشت: شهرداری شیراز، بالغ بر 13 هزار پرسنل و هزار نفر بسیجی دارد که قریب به یک هزار نفر از مهندسین هستند و این کار ما را کمی سخت می‌کند. 

وی با بیان اینکه خدمات شهرداری حوزه‌های زیادی را شامل می‌شود گفت: اخلاق حرفه‌ای در هر شغلی نیازمند شاغلان است و امسال هم که تولید مد نظر است، به اخلاق مهندسی باید توجه ویژه‌ای داشت چرا که ویژگی‌های اخلاق مهندسی به همراه تخصص، سبب تولید بهتر خواهد شد چرا که به فرموده مقام معظم رهبری هم علم بدون اخلاق، به درد نمی‌خورد. 

فرج‌زاده گفت: جامعه امروز نیازمند به اخلاق حرفه‌ای، به عنوان مغز درون حرفه هستند.

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد اخلاق حرفه ای اخلاق مهندسی مجلس خبرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است.

 مهرداد عظیمی، امشب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، کردستان را سرزمین مردمانی که صفحات زرین تاریخ پر افتخار کشور به نام آنها ثبت شده است، دانست و گفت: یقیناً نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار مؤید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

معاون وزیر کار، خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند.

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره حضور معنادار مردم کردستان در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسئولان عالی این استان، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تأکید شده است، مورد توجه دولت سیزدهم، دولت مردمی می باشد و خوشبختانه در این راستا حرکت‌های خوبی صورت گرفته است.

عظیمی با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده و در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است، گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف آموزشی این سازمان توسط این مراکز و خود مردم انجام می گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقاء توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار، تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

توسعه دیپلماسی مهارت

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در پایان تأکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های کم نظیر این سازمان که کشورهای دیگر هم به آن اذعان دارند در زمینه حل مسائل و مشکلات موجود با افتاخار ادعا داریم و این شعار نیست بسیاری از کشورها در نقاط مختلف جهان خواستار استفاده از ظرفیت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ایران هستند.

وی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، بیان داشت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم، ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد، می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای و نیروی انسانی آن در کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم حفاظت از زیرساخت‌های و نیرو انسانی سازمان فنی و حرفه‌ای در استان تاکید کرد و گفت: نگهداری از آن‌ها توجه ویژه‌ای می‌طلبد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پور ذهبی در این دیدار، اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای سرمایه‌ای است که به صورت گسترده در حال فعالیت است و کارکنان دلسوز و مجرب دارند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم حفاظت از این زیرساخت‌های این سازمان در استان تاکید کرد و گفت: نگهداری از آنها توجه ویژه‌ای می‌طلبد.

وی بیان کرد: اکثر افراد ماهر در این حرفه در حال بازنشستگی هستند. بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چرا که نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به زیر ساخت‌های مناسب در دانشگاه فنی حرفه استان، خواستار حمایت مسئولان و رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی آن شد.

وی با اشاره به اینکه در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد، بیان کرد: تمرکز دشمن همواره بر استان‌های مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است و می‌طلبد که توجه ویژه‌ای به این استان‌ها شود تا شاهد به ثمر نشستن زحمات دولت نیز باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد