Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ملاک تعیین شهر‌ها به عنوان حوزه آزمون سراسری در سال گذشته وجود ۲۵۰ داوطلب برای هر نوبت آزمون در هر شهر بود. امسال برای کاهش تردد کنکوری‌ها، ملاک تعداد داوطلبان هر شهر به ۱۵۰ نفر کاهش یافته و داوطلبان شهر‌های قرمز در شهر محل سکونت خود آزمون خواهند داد.

به گزارش ایرنا، فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: در آزمون سراسری سال گذشته، ملاک تعیین حوزه این بود که اگر ۲۵۰ داوطلب برای هر نوبت آزمون در هر شهر وجود داشت، آن شهر حوزه برگزاری کنکور می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال برای کاهش تردد کنکوری ها، ملاک تعداد داوطلبان هر شهر از ۲۵۰ نفر به ۱۵۰ نفر کاهش یافت.

وی افزود: کنکور سراسری ۱۴۰۰ در ۴۱۴ شهرستان و سه هزار و ۵۲۲ حوزه برگزار می‌شود که تعداد حوزه‌ها و شهر‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

زرین آمیزی همچنین از برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۰ در ۱۱ کشور خارجی خبر داد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه این گفتگو با اشاره به دانشگاه‌های محل برگزاری کنکور ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: کنکور سراسری، آزمون وزارت علوم است و دانشگاه‌ها همه پتانسیل خود را در اختیار برگزاری آزمون قرار می‌دهند. با این حال، مواقعی در شهر محل برگزاری، دانشگاه نداشتیم که از دانشگاه آزاد یا پیام نور و مدارس آموزش و پرورش استفاده کردیم.

زرین آمیزی ادامه داد: دانشگاه‌های محل برگزاری آزمون از روز قبل تعطیل می‌شوند تا شرایط را برای حضور داوطلبان مهیا کنند.

وی همچنین درباره اجرای پروتکل‌های بهداشتی در کنکور سراسری، گفت: پروتکل‌های بهداشتی در شهر‌های قرمز سختگیرانه‌تر اجرا می‌شود؛ مهمترین بخش این پروتکل ها، افزایش تعداد شهر‌های برگزاری آزمون به منظور کاهش تردد داوطلبان است و معیار وجود ۱۵۰ داوطلب در هر شهر به این هدف کمک کرد.

زرین آمیزی اعلام کرد که در شهر‌های قرمز هیچ ترددی انجام نمی‌شود و داوطلبان از این شهر‌ها برای شرکت در کنکور خارج نخواهند شد که باعث شیوع بیماری نشوند.

سخنگوی سازمان سنجش آموز کشور با بیان اینکه سال گذشته پروتکل‌های بهداشتی در آزمون سراسری به طور کامل اعمال شده است، یادآور شد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، پروتکل‌های بهداشتی در آزمون سراسری سال گذشته ۹۰ درصد رعایت شده بود. همچنین وزارت بهداشت هیچ گزارشی مبنی بر ابتلای داوطلبان به کرونا بر اثر حضور در آزمون دریافت نکرد.

کنکور سراسری ۱۴۰۰ در روز‌های ۹ تا ۱۲ تیر ماه با یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۵۲ داوطلب برگزار خواهد شد و توزیع کارت ورود به جلسه این آزمون از ۶ تیر ماه در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود.

مهلت خوداظهاری داوطلبان کنکور سراسری از ۳۰ خردادماه در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد و تا امروز سه شنبه اول تیرماه ادامه دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کنکور سازمان سنجش کروناویروس سازمان سنجش آموزش کشور پروتکل های بهداشتی برگزاری آزمون آزمون سراسری کنکور سراسری شهر های قرمز زرین آمیزی سال گذشته پروتکل ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵ موردتقلب در آزمون سراسری نوبت اول

 عبدالرسول پورعباس، امروز در حاشیه مراسم نکوداشت استاد نمونه کشوری در جمع  خبرنگاران در مورد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت گفت: کنکور ۱۴۰۳ ماه یکی از ایمن ترین آزمون های سراسری بود و با صحت کامل برگزار شد واقعا مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه های زیرزمینی را که داوطلبان را اغفال می کنند نخوردند. 

وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند  دستگاه‌های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند و در لحظه شناسایی شدند. 

پورعباس گقت: این دستگاه‌ها در حد دستگاه‌های جاسوسی و پیچیده بود‌‌ ولی تلاش‌های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست. این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل داده شدند. 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به اینکه این داوطلبان از کدام شهرستان‌ها یا استان ها بودند یا جنسیت داوطلبان متقلب چه بوده، گفت: این افراد به هیات‌های بدوی و هیات های تجدید نظر  ارجاع می‌شوند و  معمولا برای این داوطلبان محرومیت کمتر از ۵ سال نداریم. 

وی گفت: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای شهرستان‌ها دوباره برگزار می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • کشف ۲۵ مورد تقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • کشف ۲۵ موردتقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ سالم ترین کنکور را برگزار کردیم
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای ۶۰ داوطلب جامانده از کنکور/ تعداد متقلبان کنکور امسال اعلام شد