Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  لطف‌الله رضایی روز سه شنبه به رسانه ها اظهار داشت: مبارزه با سن مادری در برخی شهرستان های استان سمنان از اوایل فروردین و در برخی نقاط از اواسط این ماه آغاز شد و تاکنون مبارزه با سن مادری در مزارع استان ۱۲ هزار و ۸۶۰ هکتار است.

وی با بیان اینکه مبارزه با آفت سن غلات در مزارع جو و گندم انجام می‌شود، گفت: از مجموع مبارزه با سن مادری در وسعت ۹ هزار و ۲۰ هکتار مربوط به مزارع گندم و ۳ هزار و ۸۴۰ هکتار مربوط به مزارع جو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: مبارزه با سن پوره نیز از بیست و هشتم فروردین در سمنان آغاز شد و عمده مبارزه در دیگر شهرستان‌ها در اردیبهشت آغاز  شد.

رضایی وسعت مبارزه با سن پوره را ۱۱ هزار و ۷۳۵هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۹ هزار و ۳۹۰ هکتار در مزارع گندم و  ۲ هزار و ۳۴۵ هکتار در مزارع جو بود.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین وسعت مبارزه با آفت سن در شهرستان گرمسار و در وسعت ۹ هزار و ۴۵۰ هکتار انجام شد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: میزان مبارزه با آفت سن غلات در آرادان پنج هزار و ۴۰۰ هکتار، در میامی پنج هزار و ۳۷۵ هکتار، در سمنان ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار، در شاهرود یکهزار و ۶۰ هکتار، در سرخه و دامغان نیز به ترتیب ۵۶۰ و ۵۴۰ هکتار انجام شد.

استان سمنان ١٩٨ هزار هکتار زمین کشاورزی با ۴۵ هزار بهره‌بردار در بخش‌های مختلف دارد. 

۳۲ هزار و ۲۴۰ هکتار مجموع کشت گندم در استان سمنان به روش دیم و آبی است.

برچسب‌ها افت گندم سمنان کشاورزی اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افت گندم سمنان افت گندم سمنان کشاورزی اراضی کشاورزی مبارزه با آفت سن مبارزه با سن استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام

اصغر باباخانی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام اظهار کرد: یکی از وظایف اداره کل غله و خدمات بازرگانی، تأمین، ذخیره و خرید محصولات اصلی و استراتژیک در کشور است.

وی با تاکید بر اینکه، گندم، دانه‌های روغنی، برنج و شکر اصلی‌ترین کالاهای استراتژیک هستند، خاطرنشان کرد: استان ایلام به عنوان تولید کننده گندم با کیفیت بالا به ویژه در شهرستان‌های حوزه جنوب به عنوان یکی از چهار استان تولید کننده کیفی گندم در سطح کشور از لحاظ درصد پروتئین و گلوتن است.

باباخانی تصریح کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی بنا به ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت خرید گندم از کشاورزان را در سال جاری برعهده دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام تصریح کرد: هم اکنون ۱۷ سیلو در بخش خصوصی با ظرفیت بالغ بر ۴۳٠ هزار تن و تعداد ۲۳ مرکز مباشر تعاون روستایی آمادگی دارند تا تمام محصول گندم را از تمامی کشاورزان عزیز تمام شهرستان ها خریداری و ذخیره کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به آغاز برداشت گندم در حوزه جنوب استان خبر داد و گفت: هم اکنون برداشت گندم در شهرستان‌های مهران، دهلران و آبدانان آغاز شده و تاکنون ۱٠٠ هزار تن گندم از سطح مزارع شهرستان های مذکور برداشت شده‌ که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ برابر افزایش نشان می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: همچنین پیش بینی میشود تا پایان برداشت در کل استان ۴٠٠ هزار تن گندم برداشت و از این میزان ۳۵٠ هزار تن خرید تضمینی شود.

باباخانی با اشاره به اینکه بر اساس قیمت مصوب در سال جاری هر کیلو گندم معمولی ۱۷ هزار و ۵٠٠تومان و گندم دروم ۱۸ هزار تومان از کشاورزان خریداری خواهد شد، گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای کشت قراردادی اقدام به راه‌اندازی اپلیکیشن کشت قراردادی کرد.

وی با توجه به باز شدن سامانه پرداخت، اسامی کشاورزانی که گندم خود را تحویل داده اند برای دریافت وجه به بانک عامل(کشاورزی) معرفی شده است، گفت: کشاورزان با توجه به سامانه بارشی در سطح استان نسبت‌ به برداشت گندم خود هیچگونه عجله ای نداشته باشند و اداره کل غله و خدمات بازرگانی تا آخرین محموله برداشت را از کشاورزان خریداری خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم