Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوین شاتول یکی از مدیران رده بالای شرکت اسپیس ایکس روز سه شنبه اعلام کرد که اینترنت استارلینک این شرکت طی سه ماه آینده در دسترس همه کاربران سراسر دنیا قرار خواهد گرفت. شاتول در کنفرانس ویدئویی خود با گروه Macquarie اعلام کرد: "ما موفق شدیم بیش از ۱۸۰۰ ماهواره را به فضا بفرستیم و این ماهواره‌ها روی مدار قرار بگیرد، پس وقتی از این مرحله به خوبی عبور کردیم به دنبال پوشش جهانی این اینترنت هستیم و مدت زمانی که برای این موضوع مشخص کرده ایم تا سپتامبر سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

ارسال بیش از ۴۲ هزار ماهواره به فضا برای پوشش اینترنت ماهواره‌ای در جهان

اسپیس ایکس به دنبال این است که برای پوشش جهانی خود بیش از ۴۲ هزار ماهواره را در مدار پایین کره زمین به فضا بفرستد. شاتول درباره فعال شدن اینترنت ماهواره‌ای در کشور‌های مختلف جهان گفت: "اسپیس ایکس قبل از فعال شدن در کشور‌های مختلف نیازمند یک سری مقررات تنظیم گری و رگولاری است. "

پوشش جهانی سرویس اینترنت استارلینک به مناطق دور افتاده و کمتر برخوردار بیش از پیش این فرصت را می‌دهد که از پهنای باند سریع استفاده کنند. زمانی که این اینترنت در سراسر جهان ارائه شود، کاربران می‌توانند به اینترنتی سریع دسترسی یابند، به طوری که آخرین رکوردی که توسط کاربران در پروژه بتای این سرویس ثبت شده، ۲۰۹.۱۷ مگابیت بر ثانیه سرعت را اعلام می‌کند.

گفتنی است؛ استارلینک اولین شرکتی است که توانست ماهواره‌های خود را با کسب مجوز از کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) در مداری پایین‌تر از دیگر ماهواره‌ها یعنی مدار ۱۱۰۰ کیلومتری از سطح زمین به فضا بفرستد و اینترنت ماهواره‌ای را به کاربران ارائه کند.

بیشتر بخوانید

وجود محدودیت دمایی برای استفاده از اینترنت استارلینک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت اینترنت ماهواره ای اسپیس ایکس ایلان ماسک اینترنت ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر + تاریخچه، شعار و پوستر World Red Cross and Red Crescent Da
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است