Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتبال ایران باید از روز یازدهم شهریورماه کار خود را در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، در مرحله نهایی آغاز کند. با این وجود هنوز تکلیف سرمربی تیم ملی فوتبال ایران مشخص نیست و فدراسیون فوتبال تصمیم نگرفته که با دراگان اسکوچیچ ادامه همکاری دهد و یا به گزینه جدیدی روی بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما الباقی رقبای ایران در مرحله انتخابی روی نیمکت خود چه وضعیتی دارند؟

کره جنوبی: پائولو بنتو(از ۲۰۱۸)

پائولو بنتو بعد از جام جهانی ۲۰۱۸ به جای شین تائه یونگ هدایت کره جنوبی را به عهده گرفت و قرارداد او تا پایان جام جهانی ۲۰۲۲ تنظیم شده است. بنتو در جام ملت‌های ۲۰۱۹ موفق نشد کره را به نیمه‌نهایی بفرستد و در یک چهارم نهایی به قطرِ قهرمان با یک گل باخت. او همچنان هدایت جنگجویان تائه گوک را به عهده دارد و تقریبا سه سال از آغاز کارش می‌گذرد.

استرالیا: گراهام آرنولد(از ۲۰۱۸)

این سرمربی ۵۷ ساله هم سالهاست که با تیم ملی استرالیا همکاری می‌کند. او در چند مقطع دستیار بوده و در جام ملت‌های ۲۰۰۷ هم سرمربی موقت کانگروها شد که به موفقیت نرسید. با این حال آرنولد در سال ۲۰۱۸ به جای فان‌مارویک سرمربی استرالیا شد و حالا سه سالی می‌شود که سرمربی این تیم است. او در جام ملت‌های ۲۰۱۹ به دست امارات در مرحله یک چهارم نهایی حذف شد ولی در راس کار باقی ماند و استرالیا را با هشت برد از هشت بازی به دور نهایی انتخابی جام جهانی آورد.

ژاپن: هاجیمه موریاسو(از ۲۰۱۸)

این سرمربی ۵۲ ساله هم سرمربی تیم ملی بزرگسالان و هم سرمربی تیم المپیک ژاپن است. موریاسو کارش را در تیم بزرگسالان بعد از جام جهانی ۲۰۱۸ آغاز کرد. جایی که به جای آکیرا نیشینو هدایت سامورایی‌ها را به دست گرفت. با ژاپن به فینال جام ملت‌ها صعود کرد ولی حریف قطر نشد. در کوپا آمریکا هم شرکت داشت و تجربه خوبی را از آنجا به ارمغان آورد. در این میان تیم المپیک ژاپن را هم برای حضور در المپیک آماده کرد و حالا آماده جهانی کردن ژاپن است. آنها ۱۰۰ درصد امتیازات در مرحله قبل را به دست آوردند و بیشترین گل زده را هم داشتند.

عربستان سعودی: هروه رنار(از ۲۰۱۹)

در سال ۲۰۱۹ بود که عربستانی‌ها برای سروسامان دادن به وضعیت خود به سراغ هروه رنار رفتند. کسی که قرار بود به تیم ملی فوتبال ایران بیاید اما رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا و حضورش در تیم مراکش مانع از این اتفاق شد. رنر حالا حدود ۲ سال است که در عربستان حضور دارد. در مسابقات جام خلیج فارس شرکت داشت اما قهرمان نشد. حالا اما سعودی‌ها را با قدرت در مرحله دوم انتخابی صدرنشین کرد و به دور نهایی رساند.

ویتنام: پارک هانگ سئو(از ۲۰۱۷)

می‌توان به این سرمربی کره‌ای و ۶۳ ساله لقب معمار فوتبال ویتنام را داد. او از سال ۲۰۱۷ کارش را در این کشور با تیم زیر ۲۳ سال شروع کرد. در ادامه سرمربی تیم بزرگسالان هم شد و حالا چهار است که هر ۲ سمت را در اختیار دارد. ویتنام با او به جام ملت‌های آسیا راه پیدا کرد و به دور یک چهارم نهایی هم رسید. آنها با ۲ گل به ایران باختند و در دور سوم به سختی به ژاپن با یک گل باختند.

لبنان: جمال طاها(از ۲۰۲۰)

ابتدا کارش را در سال ۲۰۱۹ به عنوان دستیار آغاز کرد اما یک سال بعد با تصمیم فدراسیون لبنان به عنوان سرمربی تیم ملی کشورش انتخاب شد تا بعد از ۱۲ سال یک سرمربی بومی هدایت لبنان را به دست بگیرد. او حدود یک سال است که کارش را به عنوان نفر نخست تیم ملی لبنان آغاز کرده است.

عراق: ندارد

سوریه: ندارد

چین: لی تیه(از ۲۰۱۹)

بعد از استعفای مارچلو لیپی در سال ۲۰۱۹، به عنوان سرمربی موقت لی‌تیه کارش را استارت زد و عملکرد خوبش باعث شد تا در سال ۲۰۲۰، در قامت سرمربی دائم به کارش ادامه دهد. این سرمربی ۴۴ ساله یکی از بزرگترین فوتبالیست‌های تاریخ چین به حساب می‌آید و سابقه حضور در اورتون و شفیلد یونایتد را در کارنامه خود دارد.

امارات: برت فان مارویک( از ۲۰۲۰)

از سال ۲۰۱۹ هدایت امارات را به دست گرفت. سپس در جام خلیج فارس شکست سنگین چهار بر ۲ مقابل قطر را متحمل شد و اخراج شد اما اماراتی‌ها پس از چند انتخاب عجیب بازهم به سراغ فان‌مارویک رفتند و این سرمربی سرشناس و هلندی را در اواخر سال ۲۰۲۰ بازگرداندند. امارات با این سرمربی در هفته آخر دور دوم انتخابی جام جهانی از سد ویتنام گذشت و به عنوان تیم صدرنشین به دور نهایی صعود کرد.

عمان: برانکو ایوانکوویچ(از ۲۰۲۰)

بعد از ناکامی در الاهلی عربستان، در سال ۲۰۲۰ برانکو ایوانکوویچ ۶۷ ساله سرمربی تیم ملی عمان شد. برانکو با عمان به مرحله نهایی صعود کرده و از شرایط خود در این کشور راضی است. باید دید ماجرای او و عمان در پایان مرحله انتخابی به کجا منتج می‌شود.

حالا فدراسیون‌نشینان ایران باید تصمیم بگیرند که چه اتفاقی برای نیمکت تیم ملی در راه است. ما فرصت این را نداریم تا مانند تیم‌های استرالیا، کره جنوبی، ژاپن و ویتنام از سرمربی چند ساله بهره ببریم اما برای برابر نشدن با شرایط کنونی عراق و سوریه که سرمربی ندارند فرصت داریم. ما با حفظ اسکوچیچ می‌توانیم در کنار کشورهایی چون امارات، عمان و لبنان قرار بگیریم. باید دید در نهایت چه اتفاقی رخ می‌دهد و چه کسی ایران را در دور نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر کوچ خواهد کرد.

برچسب‌ها تیم ملی ایران جام ملت های آسیا دراگان اسکوچیچ برانکو ایوانکوویچ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر پروندهٔ خبری مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تیم ملی ایران جام ملت های آسیا دراگان اسکوچیچ تیم ملی ایران جام ملت های آسیا دراگان اسکوچیچ برانکو ایوانکوویچ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر انتخابی جام جهانی سرمربی تیم ملی جام ملت جام ملت ها دور نهایی سال ۲۰۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا با حضور ۳۲ تیم از روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت آغاز شد و فردا (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) در روی‌اِت کشور تایلند با معرفی برگزیدگان به پایان می‌رسد.    تیم والیبال ساحلی ایران یک (حبیب اکبرزاده – امیرعلی قلعه نوی) با شکست دو بر صفر نیوزلند دو (پاچئو داوی – وستی توماس) به نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا راه پیدا کرد.    ملی‌پوشان ساحلی که امروز (شنبه ۱۵ اردیبهشت) برای دومین بار به میدان می‌رفتند با امتیازات ۲۱ بر ۱۰ و ۲۱ بر ۷ حریف را شکست دادند تا به پنجمین برد خود در این مسابقات دست یابند.   با کسب این نتیجه و راه‌یابی تیم ملی والیبال ساحلی ایران به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی زیر ۱۹ سال پسر آسیا، حبیب اکبرزاده و امیرعلی قلعه نوی موفق به کسب سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان شدند که این رقابت‌ها در شانگلو چین برگزار می‌شود.   ساحلی‌بازان کشورمان در دیدار بعد به مصاف استرالیا یک (راکر گراهام جت – دونووان کیلیان) خواهند رفت تا تکلیف حضورشان در دیدار فینال مشخص شود.   حبیب اکبرزاده – امیرعلی قلعه نوی در مرحله مقدماتی در گروه C قرار داشتند و ویتنام یک (انگوین هووآنگ لانگ – دان چان سامای)، استرالیا دو (بنت فینلی – فجس آدام) و تایلند سه (اوتای جائنگ – وانسون گوئن) را شکست دادند و به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعد شدند و با شکست هنگ کنگ دو (وونگ هویی یو – لی هویفونگ) به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند.   نادر انصاری ناظر داوری مسابقات قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا است و عبدالرئوف بستگانی به عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری (مربی)، محمد رمضانی (سرپرست) و اکبر مسیبی به عنوان داور همراه، ملی پوشان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • ارزیابی سرمربی شهرداری گرگان از دو برد اخیر در ایران و غرب آسیا
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا