Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، محمد مخبر روز سه شنبه در سفری که به استان البرز به همراه رییس مجلس شورای اسلامی به منظور بازدید از شهرک دارویی برکت و بزرگترین کارخانه تولید واکسن و همچنین خطوط تولید صنعتی و نیمه صنعتی واکسن کووایران برکت داشت، افزود: البته بارها گفته‌ایم تا زمانی که حتی یک نفر در کشور هنوز واکسن نزده باشد، واکسنی را صادر نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  امروزه واکسن در دنیا صرفا یک ابزار پیشگیری از کرونا نیست؛ باید توجه داشت که ۱۶ میلیارد دوز واکسن در دنیا نیاز است و کل ظرفیت تولید جهان ۳.۵ میلیارد دوز است که تقریبا ۸۰ درصد واکسن تولیدی دنیا در ۸ کشور تزریق می‌شود و عمده کشورها از واکسن محرومند.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام هیچ مأموریت خاصی درخصوص کرونا نداشت اما به محض احساس تکلیف و نیازمردم، با تمام قوا درتمام زمینه‌های مورد نیاز ورود کردیم که از احداث کارخانه تولید ماسک و تجهیزات پزشکی گرفته تا تولید رمدیسیویر و واکسن کرونا وارد عمل شدیم.

مخبر ادامه داد: ظرف ۲ تا سه ماه پس از شیوع کرونا دیگر کمبود ماسک و ونتیلاتور و فاویپیراویر نداشتیم و رمدسیویر که در بازار سیاه به ۷۰ میلیون تومان رسیده بود، در مجموعه دارویی برکت با قیمت ۶۰۰ هزار تومان تولید و توسط وزارت بهداشت توزیع کردیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه همه جهان در بحث کرونا غافلگیر شد، تصریح کرد: در بحث واکسن نیز ظرفیت نخبگانی کشور را بسیج و از ۶ مسیر همچون روش‌های ویروس غیرفعال، DNA ، mRna و سابیونیت تولید واکسن را  دنبال کردیم و یک روش اختصاصی که سلول مزانشیم است را نیز برای اولین‌بار پیگیری و درمراحل آزمایشگاهی آن را تولید کردیم.

وی با بیان این که رویکرد ما در تولید واکسن کرونا اقتصادی نیست، ادامه داد: ما در توزیع و قیمت‌گذاری واکسن هیچ دخالتی نداریم و این امر برعهده وزارت بهداشت خواهد بود. 

۱۲ درصد داروهای کشور در گروه دارویی برکت تولید می شود

رییس گروه دارویی برکت نیز در این مراسم با بیان اینکه ۱۲ درصد داروهای کشور در گروه دارویی برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام تولید می‌شود، گفت: شهرک دارویی برکت بزرگترین شهرک دارویی در منطقه است، بزرگترین مرکز تولید داروهای ضدسرطان و یکی از بزرگترین پروژه‌های بیوتکنولوژی در این شهرک قرار دارد و چهار هزار اشتغال در این منطقه داریم.

حمیدرضا جمشیدی با بیان این‌که ۶ روش برای تولید واکسن کرونا وجود دارد، تصریح کرد: از این مسیرها، تست حیوانی ۵ روش انجام شده، یک روش که واکسن برکت است وارد فازهای مطالعاتی تست انسانی شده و مشخص شده که باتزریق این واکسن ۹۳.۸ درصد آنتی‌بادی نوترالیزان که پادتن اختصاصی کروناست، در افراد بالا می رود. 

جمشیدی با بیان اینکه دانش فنی واکسن برکت بسیار پیچیده اما ۱۰۰ درصد ایرانی است، گفت: درابتدا از هر لیتر ویروس ۳۰دوز واکسن تولید می کردیم که درحال حاضر بین سه تا چهار هزار دوز واکسن از هر لیتر تولید می‌کنیم که این مسئله دستاورد یک کار تحقیقاتی پیشرفته است‌.

وی خاطرنشان کرد: امروز در مدیترانه شرقی و غرب آسیا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ماسک هستیم؛ در واکسن تولیدکننده هستیم و داروهای کرونا را نیز می توانیم صادر کنیم.

وی اضافه کرد: با پیچیده‌ترین تکنولوژی‌های دنیا در اوج تحریم‌ها و در کمترین زمان و به عنوان ششمین کشور دنیا به تولید واکسن پرداختیم ضمن اینکه شبکه‌های اجتماعی و تلویزیون‌هایی که به شایعه پراکنی و سنگ اندازی می‌پردازند سعی دارند نسبت به توان تولید داخلی مردم را بی‌اعتماد کنند اما ستاد اجرایی با بسیج تمام امکانات مادی و معنوی پای کار ایستاد و این تجربه نشان داد پس از سال‌ها هنوز امکان بازآفرینی صحنه‌های دفاع مقدس وجود دارد. 
 

برچسب‌ها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام محمد باقر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی کوو ایران برکت محمد مخبر استان البرز شهرک دارویی برکت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام محمد باقر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام محمد باقر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی کوو ایران برکت محمد مخبر استان البرز شهرک دارویی برکت ستاد اجرایی فرمان امام واکسن کرونا تولید واکسن شهرک دارویی دارویی برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند

رئیس ستاد انتخابات استان فارس گفت: همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم و با هم هماهنگ باشند و انتخابات طبق برنامه و جدول زمان‌بندی پیش رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری، اسماعیل قزل‌سفلی با حضور در فرمانداری شهرستان زرقان و ضمن بازدید از ستاد انتخابات شهرستان در جلسه مشترک هیئت اجرایی و نظارت انتخابات شرکت کرد.

وی در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از همه عوامل برگزاری انتخابات در شهرستان زرقان در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: نهایت ظرفیت‌های شهرستان را برای برگزاری دور دوم انتخابات به کار بگیرید تا میزبان خوبی برای حضور باشکوه مردم فهیم زرقان در انتخابات باشیم.

رئیس ستاد انتخابات استان فارس با اشاره به اینکه در دور اول انتخابات کار بزرگی انجام شد، تصریح کرد: در دور اول، انتخابات با کمترین تخلف و در امنیت کامل برگزار شد و مردم نیز با مشارکتی بالاتر از متوسط کشور، افتخاری دیگر برای استان رقم زدند و در این دور نیز با مشارکت گسترده بهترین و اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس دوازدهم کنند، یعنی کسانی که به دنبال رفع مشکلات مردم بوده و بتوانند در حوزه قانون‌گذاری و نظارت اقدامات مؤثری انجام دهند.

قزل‌سفلی ادامه داد: انتخابات جلوه روشن مردم‌سالاری دینی است که آحاد جامعه در راستای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی در آن مشارکت و معتمدین خود را برای قانون‌گذاری و بهبود روند امور انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه اینکه انتخابات دور دوم در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان تمام الکترونیکی است، اضافه کرد: ما باید با اجرای دقیق و صحیح الکترونیکی انتخابات زمینه را برای برگزاری انتخابات آتی ریاست‌جمهوری به صورت تمام الکترونیکی در کل کشور فراهم کنیم که این امر مستلزم آموزش‌های لازم به تمام عوامل اجرایی و همچنین چگونگی رأی دادن با استفاده از صندوق‌های الکترونیک در روز انتخابات به مردم است و این مهم باید تا روز انتخابات ادامه داشته باشد.

رئیس ستاد انتخابات استان فارس خاطر نشان کرد: همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رأی مردم و با هم هماهنگ باشند و انتخابات طبق برنامه و جدول زمان‌بندی پیش رود و برگزار شود که لازم است عوامل اجرایی انتخابات در شهرستان زرقان همه شعب اخذ رأی را در این حوزه رصد و مشکلات احتمالی فنی و کمبود تجهیزات را رفع کنند.

کد خبر 751088

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی