Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@03:40:43 GMT

روایتی از همدلی ایران کوچک برای یک تغییر بزرگ

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۲۶۵۴۹

روایتی از همدلی ایران کوچک برای یک تغییر بزرگ

فارس پلاس-طیبه جواهری: نرسیده به فلکه چهارم صف‌های طولانیه خانم‌ها و آقایان مقابله مسجد المهدی مشخص بود، «اطلاعیه شماره ۸: نظر به حضور گسترده مردم مهلت اخذ رأی تا ساعت ۲۲ تمدید شد» صدای رادیو ماشین بود، بالاخره شلوغی و ترافیک را دور زدیم و به مقصد رسیدیم؛ وارد حوزه اخذ رأی شدم با همکاران که مشغول خوش و بش بودیم جانباز ۷۰ درصدی را دیدم که همراه با خانواده در صف ایستاده اند تا رأی خود را به صندوق بی‌اندازد، جلوتر رفتم برای عرض احترام و مصاحبه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر یک رأی تیری است در قلب دشمن

آقای موسوی می‌گفت: آمده ام تا به نیابت از دوستان شهید برای تغییر کشور کاری کرده باشم؛ اینکه بگوییم جنگ هشت سال بود و تمام شد درست نیست هر لحظه از زندگی ما بعد از انقلاب به نوعی جنگ با دشمن بود.

این جانباز ۷۰ درصد فردیسی می‌گوید: یک روز با توپ و تانک آمدند، امروز با تحریم جنگ اقتصادی به راه انداخته تا مردم را نا امید کنند؛ جنگ فرهنگی یکی دیگر از این اقدامات شوم دشمن است.

او ادامه می‌دهد: دشمن با تهاجم فرهنگی و تشدید مشکلات اقتصادی در کشور سعی داشت تا از میزان مشارکت مردم در انتخابات بکاهند اما حالا مردم با بصیرت خود رأی خود را صندوق انداختند، هر یک رأی یک تیر در قلب دشمن خواهد بود.

راستش را بخواهید من هم استرس مشارکت مردمی را داشتم، اینکه مردم با این اوضاع نابسامان دغدغه حضور پای صندوق رای را دارند یا نه، اما صف‌های خوش رنگ و لعاب آن هم پیش از آغاز ساعت رسمی رای گیری نشان دهنده عزم جدی ملت ایران برای تغییر بزرگ بود تغییری که شاید بدون حرف و شعار تدبیری به خرج بدهد و واکسن امید و اعتماد از دست رفته را به کشور تزریق کند.

صبح روز جمعه؛ انتخابات ۱۴۰۰

ساعت ۶:۳۰ صبح که در راه رفتن به استانداری بودم هم صف های مردمی که در انتظار آغاز آیین رأی گیری بودند چشم نواز بود و آرام جان؛ هرچقد که رسانه‌های بیگانه فریاد بزنند نمی‌توان از حضور پرشور مردم ایران چشم پوشی کرد، مهر تایید حرف‌هایم همان بس که حضور پرشور رای دهندگان تمام رسانه‌های جهان را تحت تاثیر قرارداد و دشمن را از همیشه عصبانی‌تر کرد.

به استانداری که رسیدم بلافاصله برای بازدید از روند اجرای انتخابات راهی چند شعبه اخذ رای شدیم؛ برخی شعبات شلوغ و برخی خلوت تر بودند. به مسجد جامع گوهردشت که رسیدیم همان ساعات ابتدایی صبح صف‌های طولانی زیر آفتاب آخرین روزهای بهار نشان از عزم و اراده مردمی بود که خواهان اقتدار کشور هستند؛ حتی عروس و دوماد هم آمدند تا اهمیت این روز را یادآور شوند؛ دورشان حسابی شلوغ شده بود و من هم برای هم صحبتی و مصاحبه جلوتر رفتم.

 

آقای داماد جمع رسانه‌ها می‌گفت: برای داشتن زندگی بهتر و رسیدن به خواسته‌هایمان آمده‌ایم تا رای بدهیم.

او می‌گفت: مشکلات اقتصادی و عدم کنترل درست بیماری کرونا موجب شد تا آنطور که باید نتوانیم مراسم عروسی برگزار کنیم اما می‌خواهیم با تغییر درست جوانان دیگر به خواسته‌ها و مطالبه‌هایشان برسند.

آن طرف تر زوج سالخورده ای در صف اخذ رای ایستاده بودند که نظرم را به خود جلب کردند، جلوتر رفتند و با آن‌ها هم صحبت شدم؛ خانم معراجی همسرش را نامزد خطاب می‌کرد و با خنده می‌گفت ۳۸ سال است که نامزد هستیم و هیچ کاری را بدون هم انجام ندادیم، امروز هم باهم آمدیم تا برای یکبار دیگر در سرنوشت کشور سهیم باشیم.

خانم معراجی می‌گفت هیچ سالی نبوده که رای نداده باشد و همیشه همراه همسرش در امورات مهم کشور دخیل می‌شوند.

 

با صدای تلفن همکارم متوجه شدم یکی از مادران شهدا که وضعیت جسمی مناسبی برای آمدن پای صندوق نداشته است درخواست کرده تا صندوقی به خانه اش فرستاده شود و به نیابت فرزند شهیدش رای خود را به صندوق بی‌اندازد.

روایت مربوط به مادری است که تا آخرین نفس پای انقلاب و جمهوری اسلامی ایستاده است؛ مادری که علارغم حال جسمانی نامساعدش طاقت نیاورد که نسبت به کشور و آینده مردم ایران بی‌تفاوت باشد.

او مادر شهید علی غفاری است که با دستگاه اکسیژن نفس می‌کشد و نای آمدن پای صندوق های رای را ندارد. اما اصرارش برای شرکت در رای گیری، ادای تکلیف و حمایت از رهبری موجب شد تا اتفاقی به یاد ماندنی و البته عجیب در انتخابات ۱۴۰۰ رقم بخورد؛ درست در روزهای که دشمنان ایران و جمهوریت اسلامی فریاد «رای بی رای» سر دادند.

این‌ها تنها چند مورد از همدلی‌هایی بود که در ایران کوچب برای تغییر بزرگ در کشور و ناامیدی دشمن اتفاق افتاد؛ همدلی که منجر به یک انتخاب شد و حالا چشم امید همه مردم ایران به رییس جمهور منتخب است تا شاید در دوره جدید ریاست جمهوری، در آرامش و ثبات اقتصادی، توسعه و پیشرفت حوزه اقتصادی و ... است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: همدلی ایران کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • هر نوع حجابی برای دشمن یک پرچم ایران شده است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند